La multi ani Anastasia, Vlad! Fluturasi 2011 (129)
Raspunsuri - Pagina 18
ailed_dota spune:
mary, da si sa papi legume si fructe nu fasolica si cartofiori, daca e sa o iei pe corecte postul ar fi sa mancam raw nu procesat , prajit etc
catank, imi place de soacra-ta din ce in ce mai mult... o fi nascuta in aceeasi zi cu mine?
catank spune:
Mamici, sunt super fericita, I a papat ptr prima data orez cu lapte indulcit(usor) cu zahar de trestie A papat 180
Buna idee sa pape legumele inainte de somn....avea o foame acum L-am si blendui pe juma...imi era frica sa nu pape
ailed_dota spune:
mie daca-mi dai argumente te cred, si nu-mi place interlocutorul care zice doar da, sau barbatul gen "da mami"
viss spune:
- catank- arata bine soacra ta- si se vede ca e ghidusa, dupa cum s-a pitit ea intre flori, si ce liminite jucause are in priviri. e belea
ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viss - catank- arata bine soacra ta- si se vede ca e ghidusa, dupa cum s-a pitit ea intre flori, si ce liminite jucause are in priviri. e belea - mami de 2 frumuseti: SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :) |
ghidusa, asa e asta e cuvantul
ailed_dota spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui catank
Nu e gica-contra, corect! dar uneori da...in unele situatii, si aici ma refer mai mult la discutiile dintre noi doua:soacra-nora. Uneori nu stie nici sa asculte.... si atunci, e ff adevarat spun ...DA mami, aveti dreptate.... Chiar daca nu-si arata virsta, diferenta de mentalitate exista, si nu o pot condamna ptr asta. Este si asta o arta de a supravietui cu soacra. Oricum, multumesc Domnului, ...am auzit cazuri-situatii urate...pacat! Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA “Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca |
lasa ca-ti tine in priza spiritul de negociere..., si da generatia lor are o chestie ca doar ei le stiu pe toate... stiu si eu si de la mama si de la soacra,, si eu am o soacra super,
roxy_s spune:
catank soacra ta pare o femeie in varsta dar cu suflet tanar...asa-mi pare mie...este ghidusa, bine a zis viss cre ca a fost o strengara la viata ei
tu mai masori papica? eu nu. am vazut ca papa, are castronelul ei pe care i-l pun plin cu papica si daca papa aproape tot din el este super ca este destul de maricel.
ailed am inteles acum cu gaurile Andrei iar o chinui saracuta
viss cum de esti pe net?
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
ailed_dota spune:
misto faza cu pupatul la orice varsta.., si eu il pup pe iubi... noua ai lui ne ziceau porumbeii mai de mult
socru ce zodie e?
ailed_dota spune:
singurul loc unde se vede varsta e la coada ochilor, si cred ca mai mult de stat in soare etc