Clubul "babelor" FIV-oase 10

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

ok,sami ,il vreau..sa imi zici ce si cum..cat tb sa iti dau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Ralu, eu de cand cu papa meu am spus adio la sosete noaptea...


Sami, eu pun ghimbirul cand fac pui sau chinezarii. Mai il pun la limonada, la smoothie-uri sau fac ceai ori gingerata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ok lyly
pai ti-l da direct tie aristica pe 4 la intalnire.

aadina,spui ca ai inceput Predinsonul in ziua 1 de stimulare si l-ai reinceput in ziua 3 de la transfer...deci l-ai oprit cand???




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ana si cum il pui in limonada?ras?




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Da, Sami, ras si il mai zapacesc bine de tot cu ustensila. Strecor sau nu in functie de lene.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

aadina,stai ca m-am lamurit singura...lipsa unui punct m-a indus in eroare.
am inteles acum.





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

ralu,pastravii de la Azuga sunt crescuti acolo.
cei care administreaza Pastravaria imi sunt cunostinte.

fetelor,voi cum gatiti/consumati ghimbirul???







Da ? Chiar ma bucur daca este asa, ca oricum eu cand aveam poffa de pastrav, de la ei luam pastravi cand ajungeam la munte. (adica nu din magazine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

aha.
merci ana.




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

Si cum mananca walker ala spanac crud zilnic? Are o plantatie? Jesus, oniau pe aratura. Are solar? Se mjta din loc in loc unde credte spanacul? Ca vad ca nu e bun decat proaspat si crud.

Anaasta, eu respect ceea ce faci. Vointa ta, documentarea, scrupulozitatea cu care ne imparti ceea ce, sunt sigura, ai aflat in multe ore de lectura. Cred ca toate fetele sunt de acord cu mine. Tu zi in continuare, ca noi bagam la cap, rumegam, aplicam. Daca mai cometam, e tocmai pt ca nu ne lasa reci, ne pune pe ganduri etc, e cea mai paradoxala forma de a accepta ce zic descoperirile astea.
Noroc ca tata sta in creierii muntilor si am acolo si pastravi, si oua galbene la galbenush, si carne de curcan, si rosii cu gust.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

Cand simt ca ii ia raceala,, parintii de la muntele athos iau o bucata deghimbir si o mesteca.

Eu folosesc ghimbirul in ciorbe sau in freshuri. Atentie, puneti putin, e foarte puternic!

Mergi la inceput