Clubul "babelor" FIV-oase 10

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Samira, da, ai dreptate, stiu si eu asta. Ma explicasem doar cumva... in cazul in care mai era nevoie...

Despre canepa, nu cred ca am zis asa. Am zis ca ea contine raportul ideal de 3:1 intre acizii grasi omega 6 si omega 3. Pentru adulti e suficienta 1 lingurita/zi; pentru copii 1/4 lingurita pe zi. Se poate administra fie ca si cura, 20 zile/luna, pauza 10 zile, timp de 3 luni, fie in salate sau in mancaruri unde se adauga in farfurie dupa ce temperatura este cea la care poti manca. O iei ca atare, direct din punga si o mananci. Se pastreaza neaparat la frigider dupa ce o deschizi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Anaasta de ce sa te bat ? Stii vorba ceea " nu ucideti mesagerul "
Sincer, eu doar cu parerile despre lapte am probleme, in rest sunt in mare parte deacord cu ce spun cei citati de tine, si sa nu mai zic ce meniu am eu (sau mai bine zis cate chestii nu mananc din comert) ca ma intrebati apoi, de ce mananci ?
De altfel eu chiar apreciez ceea ce ne scrii, sunt chestii pe care le-am tot cautat si eu sa aflu, si prinde bine sa le vezi asa frumos sintetizate de tine (eu sunt destul de lenesa si nu prea sunt in stare sa adun info altundeva decat la mine in cap, si evident acolo dau rateuri) ca abia imi mai amintesc si eu ce as mai putea manca
Deci din partea mea, poti oricand sa ne pui info, caci eu le voi citi cu interes !

(la mine povestea cu sarcina a avut loc dupa cateva luni bune de mancare nasoala de cantina, ca apoi dupa ce am oprit cantina si am venit cu mancare santoasa la pachet... nu m-a mai fericit uterasul meu )

Mergi la inceput

Aristica, vazut, citit, da nu stiut raspunde... Nu stiu de ce ai avut reactia aceea, posibil sa nu fi fost cea mai fericita combinatie?! Sau ai mancat in graba?! Eu nu folosesc din comert decat fulgii simpli de ovaz, in rest doar cereale germinate sau unele din ele rasnite si faina obtinuta fiarta 2 minute ca si o budinca si le amestec cu fructe uscate sau proaspete. Asa ca nu stiu ce ai patit...

Adina, pestele e ok, somonul este bogat in acizi grasi sanatosi etc... Dar ideal ar fi un peste de apa curgatoare, de munte. Aia de prin ocean, mari, balti, acvacultura etc. nu sunt ok. Unii din cauza poluarii masive cu metale grele, ceilalti din cauza ca sunt hraniti cu concentrate. Chiar, voi ati vazut vreodata in vreun magazin pastrav de munte?!

Mergi la inceput

Anasta, nu stiu de magazin cu pastrav de munte, da stiu de unde poti lua pastrav care sa fi fost tinut macar cateva luni in apa de izvor de munte :) si ti-l culege cu navodul pe loc - adica pastravaria de la Azuga (din pacate insa nu cred ca ii cresc acolo, dar macar prin bazinele lor trece un parau si ii mai spala )

Mergi la inceput

Imi pare rau, Ralu, stiu ce naspa e asta. A mea s-a oprit in evolutie din cauze de embrion cu probleme, deci nimic nu e perfect pe lumea asta, totusi... Lasa, ca fi-o cumva la toate cucuietele astea de ne-am adunat aici...

Eu sunt cam sentimentala acum, vad ca naturistele mele ma dau bine peste cap. Dupa ce ca imi intarzie si naiba stie cand va veni, vad ca sunt si plangacioasa rau, da' musai sa va spun la toate ca va apreciez enorm si ma bucur ca am intrat pe topicul asta si va pot citi in fiecare zi...

Mergi la inceput

Lara, tu mergi luni de acasa 100 km si te intorci vinerea, am inteles bine?!

Mergi la inceput

Macar o sa mancam toate sanatos ! cu restul apoi..., nimeni nu-i perfect
aaa... si sa stiii ca si de mine fac misto ca vreau sa traiesc 100 de ani :)
(da' din pacate genetica mai da si ea din coate, asa ca nu am decat sa bag la greu B-uri , si da, si eu picioare reci, mereu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

merci ana.

lyly,hai ia Unicornu' meu,vrei???
ca m-am repezit si apoi m-am documentat mai bine si am inteles ca nu e bine sa iei tot soiu' de plante pentru echilibrare hormonala decat atunci cand speri la natural.
cand te pregatesti de FIV hormonii iti pot fi influentati de pastile-mie chiar mi s-a intamplat cu Vitexxul si atunci analizele nu mai reflecta realitatea pura...de pe teren.
ce zici???ca sigur nu a cumparat inca sotul Ricai pastilele.

am mai adaugat si kiwi si portocale la cosul cu fructe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ralu,pastravii de la Azuga sunt crescuti acolo.
cei care administreaza Pastravaria imi sunt cunostinte.

fetelor,voi cum gatiti/consumati ghimbirul???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Buna fetelor. Am vazut ca ati vorbit despre schema de sustinere. sa vi le zic si pe ale mele, la cele 2 fivuri
Fiv 1: Pe langa vitamine,
-Predninson 5mg , 1/2-0-1 (l-am luat din Z1 de stimulare)
si din ziua 3 de dupa transfer
-utrogeston 100, 2-0-4
- proginova mite 0-2-0
- duphaston 10mg ,0-2-0
In ziua a 4-a de la transfer am facut o injectie Decapetil
Fiv 2Pe langa vitamine (in plus fata de fiv , DHEA 50 mg)si eutyrox,thrombo ass 50 mg, clexane 0,4
din ziua 3 de dupa transfer am luat:
--utrogeston 100, 2-0-4
- proginova mite 0-2-0
- duphaston 10mg ,0-2-0
La fiv2 nu mi-a mai dat predninson, si nici Decapetylul

Mergi la inceput