Clubul "babelor" FIV-oase 10
Raspunsuri - Pagina 10
anaasta spune:
Adina, o fi avand casa si solar si pune crud la congelator... Cum voi face si eu peste vreun an jumate maxim... Cum folosesti ghimbirul in ciorbe?
Of, ce bune sunt rosiile cu gust...
moromeata spune:
Ana, , daca tu esti plangacioasa ca nu esti vizitata, eu sunt turbata ca sunt prea vizitata. Si de batut, sa sti ca tocmai m-ai lovit. Da tare de tot. Cu studiul lui Campbell. Asa cum zicea Adina, cel putin m-a pus pe ganduri. Drept urmare pun burta pe carte si aprofundez problema.
Singura chestie care ma sacaie e in continuare aia cu organic si anorganic, dar cred ca e deformatie profesionala.
Am toata admiratia pentru ce faci si abia astept sa vina vremea cand o sa tragem o ”paruiala” pe teme de vaccinuri, alaptare.
anaasta spune:
Moromeata, tu vorbesti in notiuni de chimie, eu in alt fel...
Oh, nu vrei sa discuti cu mine de vaccinuri , eu clar nu le voi face.... Vezi, cum le am eu hotarate pe toate?! Planurile sunt duse la extrem de-a dreptul, cu ganduri de scoala la Viena si cumparat apartament acolo lu' copilu'... Cateodata imi imaginez copilul cum se da huta pe un norisor si tine strans cu manutele barele alea si zice ca el clar la nebunii aia doi nu vine inca...
Lara27 spune:
Jeeezzzz, cata harnicie, ca niste albinute ati scris
fetelor, m-ati lovit cu atata informatie, tre' musai sa-mi completez folderul->> ha, eu am ghimbir in frigi si nu ma hotarasem ce sa fac cu el, so gingerata e ca si limo, doar cu ghimbir, sau are si limo (lime, lamaie)..cine detaliaza, pretty please?
Ana, dap ai inteles corect, asta-i viata intr-o mare corporatie, tre sa fii flexibil si mobil..sunt brainwashed, ce mai
beeeeyyyy, si mai moale cu sentimentalismele, da? ca eu am gura mare si limba ascutita, dar dincolo de zidul Berlinului..imediat ma-nmoi
mi-ar placea, asa o intalneala nationala, un fel de reuniune de clasa, asa cu toate, Moldova, Ardealul, Banatul, Oltenia si Tara Romaneasca..ar fi pretty cool
Adina, esti adorabila cum te inflacarezi si te agiti, esti tare spumoasa..unde a disparut Ari? a fugit sa-mi citeasca fisa postului si n-a mai aparut de atunci? fumeaza pipa pacii cu fata plina de speranta?
Aadina , senk iu, skema e made by Wunschbaby, right? merge direct la colectie
Cybele, tot vroiam sa-ti pove, apropos de reactia initiala, anume regretul ca n-o sa mai fie ever o surpriza pt noi descoperirea celor 2 liniute..dupa atatea rezultate =0, la ultimul talk cu PK, (care ne consola si incuraja sa continuam ca vine el si norocul) minunatul meu sotz ii spune zimbind: ehey, sa vedeti ce surprinsi vom fi cand ne vom uita la un test beta pozitiv..eu cred ca as fi in prag de IM, daca pe hartia aia va fi altceva decat 0,0..tre' sa-mi fac asigurare de viata inainte sa-mi ridic urmatorul rezultat
sunt p-aci, mai bantui..
to be continued..
QiaoBing spune:
apropo de canepa, ca doar pe discutia asta mi-au cazut ochii. cand eram la scoala aveam un sticlete pe care il hraneam numai cu seminte de canepa - asa ii spusese unchiului un nene de la piata care vindea graunte pt pasalele (asta se intampla inainte erei multora, prin 1977 - 1982). Buun, numai ca pasaroiul nu reusea sa sparga semanta, o tot rotea in cioc, dadea cu limbuta in ea si iar o rotea, am hotarat sa i le dam gata sparte. Uite asa, cativa ani buni, am spart zi de zi seminte de canepa si, copil fiind si curios, am papat si eu destula pe vremea aia. Acum am aflat motivul pt care nu sunt chiar atat de baba acum QED
Multumesc fetelor
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
anaasta spune:
Pentru Lara - io zic gingerata la berea de ghimbir, e codat adicatelea... Hubby meu e la 200 km, tot in WE vine acasa....
Ingrediente pentru app. 2,5 l bere de ghimbir
- 1 radacina mai mare de ghimbir
- 2 linguri miere vie
- 1 jumatate lingurita drojdie uscata bio sau nu
- sucul de la o lamaie bio sau nu
- 2,5 l apa plata calduta
- un borcan de sticla de 3-4 l
Se curata ghimbirul si se rade, apoi se pun toate ingredientele in borcan. Se amesteca bine sa se dizolve mierea si se lasa la cald pentru a fermenta, langa calorifer eventual sau il poti inveli intr-un prosop gros. Din cand in cand il mai scuturi sa se amestece ingredientele. Dupa 36 ore app. sau 48, gusti eventual cu o lingura de lemn, o strecuri, o pui in sticle si le bagi in frigider. Dupa ce s-a racit incepi sa bei, si bei, si tot bei....
P.S. Am tot zis ca incerc si fara drojdie, cu miere mai multa ca sa fie mai sanatoasa. Dupa ce incerc si daca iese, in sensul ca trebuie sa fermenteze ca sa fie usor alcoolizata, va zic.
anaasta spune:
Qiao, am tot vrut sa iti spun ca si eu am canar, canarita de fapt. Am luat pasarea de mascul ca sa ne cante si incante, dar cand am facut eu oua, a facut si ea trei. Si ii fac si seminte de-ale lui germinate... Na'! Ca daca nu m-ati trimis pana acum la nebuni, o puteti face acum.
samira33 spune:
berea nu ma tenteaza dar in limonada,alaturi de sirop de agave si frunze proaspete de menta as baga-o...ah ce pofta mi s-a facut
Lara27 spune:
Ana, copilul va face scoala la Viena??? ehey, ma ofer ghid, facem summit cu escala la TM, ca si ai mei tot acolo tre sa-nvete da eu ii vaccinez, cred cu putere in stiinta medicala..
Ralu, daca am procesat corect info' si tu ai mai fost pregnanta, atunci toata pleiada aia de analize imunologice e putin justificata in cazul tau..chiar daca ti-ar iesi o conditie autoimuna (ex. ATPO), aceasta nu ar fi clinic relevanta, nu constituie o conditie care impiedica implantarea, te-ai incadra atunci in 'fericita' jumatate, a caror anticorpi antitiroidieni nu sunt insotiti de manifestari anormale de activitate a celulelor NK..analogia as putea sa ti-o fac vis-a-vis de fiecare analiza enumerata de tine (ANA, aaADN dublu catenar, imunofentip. limfo, etc,) dar sunt sigura ca ai prins ideea..femeile cu aceasta conditie nu au in palmares sarcina intrauterina dovedita (beta, ecografic)..poate solutia e o clinica fiv cu un lab serios, medic competent, sansele sunt uriase..Ana, la fel si im cazul tau, cu atat mai mult cu cat, stii ca SOE a fost din cauza embrionara, lucru considerat accident genetic si luat in calcul ca si episod singular..daca am rascolit fara voie, certati-ma si iertati-ma
to be continued..