Clubul "babelor" FIV-oase 10

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

anaasta poate ne incuscrim, ca eu am acum si canar si sticlete. si mie mi-a zis crescatorul ca pot sa ii dau seminte germinate, dar nu am reusit sa ma mobilizez nici pt noi, nici pt inaripati, dar vine ea primavara

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

fetelor...am uitat sa va spun:am 2 buletine
Vineri sau nu mai stiu cand am fost si mi-am luat buletinul nou si azi l-am gasit si pe ala "pierdut".

tot pe acelasi principiu avem...2 certificate de nastere de fiecare si 2 certificate de casatorie-fiecare cu al lui.
acum am si 2 buletine.
si mi-a si zis soata sa-l caut mai bine ca iar il gasesc dupa ce mi-l fac p-ala nou si o sa am 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

In lipsa de vampiri, am vizionat un episod din Anatomia lui Grey asa de relaxare, draguta micuta negresa as creste o pitica asa... bine ca nu stiu ce ar crede rudele si vecini, but who cares
Ca tot vorbim de cauzele esecurilor, la mine cred ca e material "slabut" din partea mea, si iote aici nu prea am gasit solutii

Mergi la inceput

adriano,ai dreptate,daca materialu' clientului e mai slab...nu prea sunt solutii notabile.
dar tu te-ai hotarat la ceva sau mai stai in expectativa???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

adrianao stai linistita, sunt cazuri si mai grave. sotul imi canta la un momenta dat ce frumos ar fi sa avem ca BradGelina cate unul din fiecare rasa si sincer ma tenta ideea Noi am fi inceput cu un asiatic micut, avem noi o slabiciune pt zona aia.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Ana, sar'na, ma-nchin ca profetul la moschee suna delicios si nici nu pare complicat si am si ingredientele..
in cealalta problema..cunosc prea bine sentimentul..asa ne-am chinuit si noi aproape un an, desi eram in aceiasi firma aveam locatii diferite, pe proiecte mari cu aplicatie in zone geografice opuse..acum lucrurile sau mai remediat, in sensul ca macar suntem d.p.d.v. al locatiei impreuna..si decat sa mai trec o data prin faza aia, mai bine schimb job-ul..

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Ana, nici eu nu vreau sa-i vaccinez, si tot pe meleaguri germanice as vrea sa ii trimit, sau macar sa invete limba germana, ca eu si acum ma chinuiesc (da nu renunt :) ) La un moment dat cautam un "pen pal"

Lara, ce ai zis tu trebuie sa mai rumeg un pic ca nu am prea inteles, poate oboseala, poate glezna sucita azi, sau mirosul de sarmale din casa...
ps: sarmalele nu-s pentru mine
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
2 ia, fiv 1, fet 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Samira fac un fiv sigur pina in vara, unde asta nu stiu; bani am reusit sa ii strangem insa, asta fiind impedimentu no 1. De ce nu incep? Am mai scris ca , pur si simplu, nu m-am simtit in stare; mi-a fost dor sa mai traiesc ca acum 8-10 ani cand eram fericita dupa o mancare buna, dupa un film bun, cand imi placea sa ma simt frumoasa si bine in corpul meu; aveam o satisfactie imensa facand sport; faceam sex de placere si nu de dragul ovulatiei... dintr-astea grele; pur si simplu imi e dor de aceea Adriana
Qiao sa stii ca am toata stima si admiratia pt faptul ca cresc atitia copii adoptati;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Sor'mea adriana "Cullen"..da, da, seriale cu si despre medici si io sunt la zi cu Grey's, doar ca, eu ma regaseam mereu in Addison Montgomery-Shepard, ex d-na lui McDreamy (mai putin in ghinionul ei in dragoste..) stiai ca personajul ei are un spin-off, serialul se numeste "Private Practice" si e facut de aceiasi producatori (Shonda Rhymes)..cred ca la un moment dat intrebai ce seriale bunicele mai sunt on the market?

later: pe mine hubby ma alinta Bella (in partea a 2 a din Breaking Dawn, cand era fata deja vampireasa), de cat de reci imi sunt mereu membrele, sloi si maini si picioare, fie iarna, fie vara

to be continued..

Mergi la inceput

adriana,tot la greci?

Mergi la inceput