Clubul "babelor" FIV-oase 10
Raspunsuri - Pagina 12
Lara27 spune:
oooohhhhhh, ce frumos ai zis..deh, timpul e prerogativul tineretii..
to be continued..
adrianaady spune:
Lara notat serialul, intra la rand imediat. Stii ca si eu in generala am fost intr-un grup scolar "Sanitarii priceputi"; visam sa ajung medic, insa am intimpinat ceva dificultati la contactul vizual cu sangele . si am renuntat.... Insa in ultimii ani "am aprofundat" un pic mai mult decit mi-as fi dorit anumite subiecte si cred ca as fi fost un medic bun la specialitate nu m-am decis la care insa
adrianaady spune:
Dap, grecii sunt "in carti", dar nu e sigur. As fi cerut si la turci o parere, dar barbati-miu nici nu vrea sa auda de ei. Am nevoie de un embriolog si un laborator foarte bun....
samira33 spune:
fetelor...ce vitamine si minerale complete imi recomandati si mie pentru soata????
poa' sa fie si de prin Strainezia.
Ralu_mv spune:
Deci.. nu am rumegat eu prea mult ca nu pot, tot din motivele de mai sus. Asadar... sarcina mea a avut betaHCG in crestere foarte ok in toate cele 7 sapt, testat des pt ca de la 5 sapt am avut sangerari rosii bine si cu crampe... apoi la eco la 7 sapt erau doar resturi embrionare-soe, dar un sac foarte ok ... apoi uitandu-ma in analize mi-am amintit ca nu am facut AntiTPO si Anti-tiroglobulina (restul imunologicelor am zis ca le-as face degeaba, ca nu as avea solutie), dar m-am uitat acum la TSH=2.38 uUI/mL ,T3=1.6 nmol/L si T4=74.9 nmol/L la synevo din ianuarie si nu ar parea sa fie aiurea... desi de acum 1 si 1/2 ani a crescut TSH de la 1.6...
Acum nu ma doare mana sa fac analizele astea, si chiar as fi curioasa ce ar iesi, dar eu tot nu am priceput 100% ce ai scris cred ca sunt tare beata...
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
2 ia, fiv 1, fet 1
anaasta spune:
Samira, soata e cu probleme sau fara?! Eu parca tin minte ca fara probleme, da' nu mai stiu sigur...
mikado spune:
hop si eu
doar ce am ajuns acas ce zi
papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, 2 IA nereusite, FIV 1 speram la beta + pe 17
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic
Ralu_mv spune:
Adriana si eu am fost la Sanitarii priceputi !!! am ajuns la etapa pe tara si imi placea foarte mult, si eu as fi facut medicina daca nu ma ingropa chimia :)
Legat de canar, sa nu va para asa rau ca e fetita... eu am avut varianta masculina care m-a adus la exasperare in 2 luni; l-am dat intr-un birou la o firma si apoi si pe ei i-a exasperat - avea obiceiul sa cante peste tine, adica daca vorbeai la telefon si el canta, si tu vorbeai mai tare, canta si el mai tare si mai tiuit, ca sa fie el cel ce "ciripeste' cel mai tare (plus ca daca acopeream colivia cu un prosop vrand si eu sa dorm dupa-amiaza un pic, canta de acolo de sub prosop :) si la fel il mai apuca si noaptea :) )