Clubul "babelor" FIV-oase 10

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Sami, ca prima idee baga-l pe antioxidanti puternici care sa vitalizeze organismul, gen capsule de orz sau pudra daca suporta gustul, catina, goji, daca-i faci freshuri baga neaparat ceva frunze verzi pe acolo din cauza de clorofila, omega de la Dopellherz (au ceva de 1000 parca, cu acid folic), fructoza naturala (fructe, miere - fructoza hraneste spermatozoizii)... Ma mai gandesc si iti spun...

Mergi la inceput

Ralu, eu am avut canar, mascul adica, dar a murit. Era adorabil si l-am iubit tare mult. Era un cantaret de numa' numa', l-am adorat amandoi si nu ne deranja ca era mereu in forma. Daca il strigam sa vina la mine pe deget, venea. Venea pe monitor ca sa ma joc cu el. Venea in urma mea topaind cand il chemam, ca un catelus - daca va vine sa credeti. De aceea mi-am dorit mascul. Dar mi-e tare draga si fetita si o dragalesc mereu si pe ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Ralu cred ca Lara vrea sa spuna ca nu crede ca se mai pune la tine problema de manifestari imune atita vreme cat ai obtinut o sarcina, s-a fixat etc
Eu am un mic perus, Kiki, o frumusete galbena, care ne vorbeste si ne pupa non stop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Ady, Ralu dati mana peste tara!!! si eu am fost "sanitar priceput" si "prieten al pompierilor", da pompier n-am vrut sa ajung..Ady, si io m-am gandit, gine, poate cu supraspecializarea lui PK, e o ramura atat de optimista, pacientii tineri, sanatosi doar reproductively challenged, motivatia e minunata, dar mai am optiuni in minte

Sami, recomand cu caldura, verificat si testat, WELLMAN de la Vitabiotics, special targetat pentru functia reproductiva masculina, e grozav, recomandarea vine din UK..se gaseste in mod normal la Sensiblu (alaturi de WELLWOMEN, WELLBABY), dar de multe ori tre sa spui pe litere/sau toata gama ca sa se prinda despre ce e vorba..

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Ana, ce dragut ca era asa prietenos !
Eu probabil am nimerit unul cu tignal maxim :) ca nici nasa mea, la care am vazut prima data canari cand eram mica si m-au fascinat, si care ii crestea, nu mai avusese asa canar cu tignal de-ti spargea urechile :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ana,e foarte frumos ce spui tu acolo insa nu e realizabil cu sotul meu.
chiar zilele trecute imi spunea :stii ce mult imi place mie carnea de purcelush?!
si culmea este ca in fiecare an ii ies analizele mai bune decat ale mele-care nu mananc aia si ailalta etc etc.
ca sa manance fructe trebuie sa i le curat si tai feliute si sa i le pun in castronel sub nas-mai devreme asa am procedat cu un mar,2 kiwi si juma de mango.
freshuri bea doar de portocale si doar daca ii fac eu.
salate mananca doar daca i le bag sub nas.
uuuffff e mai rau ca un copil...e adevart ca eu l-am invatat asa de razgaiat.

pe antioxidanti o sa-l bag,Macca o sa-i mai dau dar vreau si Vitamine si Minerale de inghitit.

cred ca tre' sa dau o raita pe la Magazinele mele naturiste mari sa ma apuc sa citesc etichete si sa ma decid.

Mergi la inceput

aha...merci lara.

Mergi la inceput

wow...chiar WellMan Conception.
interesant.

ma duc maine sa cer un prospect sa citesc.

Mergi la inceput

Par ok Wellman alea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Sami sa fie cu noroc!!!!! am chef sa trecem la nivelul urmator de discutii si sa ne "certam" cu fetele astea pro si contra vaccine..

le: fetelor, promit ca sunt gro-za-ve..hubby le-a luat de fiecare data si jumatatea lui de job a fost fara cusur..rog putintica incredere, stimate d-ne

to be continued..

Mergi la inceput