Clubul "babelor" FIV-oase 10
Raspunsuri - Pagina 14
samira33 spune:
gagici,ma retrag...m-a lovit un somn de abia mai pot sa tin ochii deschisi.
somnic usor
Ralu_mv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaady Ralu cred ca Lara vrea sa spuna ca nu crede ca se mai pune la tine problema de manifestari imune atita vreme cat ai obtinut o sarcina, s-a fixat etc Eu am un mic perus, Kiki, o frumusete galbena, care ne vorbeste si ne pupa non stop Mutatia protrombinica (factor II)- genotip [heterozigot si MTHFR A1298C heterozigot Sarcina pierduta la 5-6s in ian 2009 |
Adriana, mii de multumiri
nu pricepeam neam... am citit de 5-6 ori mesajul si abia dupa ce mi-ai spus tu m-am prins si eu...
ps: nu-mi caut scuze dar ma cam urc pe pereti din cauza gleznei si partea cognitiva e dusa de tot, ca altfel faceam si x-ray
Oricum, treb sa ajung la synevo cu sot, asa ca o sa fac si cele doua enumerate de sus, ca acum m-a lovit curiozitatea, ca oricum nu-mi prea explicam eu de ce am plecat de la 1.6 la 2.38 in un an jumate...
Lara, merci de recomandare cu vitabiotics, suna chiar bine ce au pe acolo.
Lara27 spune:
Ralu, exact ce ti-a zis Ady am vrut sa zic..poti sa faci ATPO, just for fun, stii o treaba si eventual consideri prednison (doza moderata), dar restul sunt fara indicatie clinica in cazul tau..pacat de banuti
io pic de somn, nighty night girls
to be continued..
samira33 spune:
si soata si-a facut partea lui de treaba fara cusur...io-s mai a dreaq si o fac pe nebuna.
la ultimul FIV ne-a zis Kovacs ca fertilizarea s-a produs instantaneu.
da daca io nu-s primitoare-vorba fetelor,ce sa facem?!
adipapazi spune:
Intalnirea de care zice lara, aia interregionala, nu poate avea ca data decat 1decembrie
adipapazi spune:
Anaasta, fie il calesti in ulei de masline, fie il adaugi la sfarsit, fierbandu-l cateva minute.ca si pe sucul de rosii.
Ralu_mv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lara27 Ralu, exact ce ti-a zis Ady am vrut sa zic..poti sa faci ATPO, just for fun, stii o treaba si eventual consideri prednison (doza moderata), dar restul sunt fara indicatie clinica in cazul tau..pacat de banuti io pic de somn, nighty night girls |
Da, exact cum zici si tu, for fun 81 de lei - trag un loz sau joc la lotto
La alte analize imunologice nici nu ma gandeam (anti beta 2 glocoproteina si cu anticardiolipinici le aveam facute de vreo 2 ani cred deja)
Noapte buna fetele !