Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***401***

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

ANAMARIAME, trotineta este de la Decathlon. Daca o vreti si nu aveti variante, spune-mi si te ajut

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ina, felicitari pentru reusita.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Floric, stiu cum e cind socru' (in cazul meu dar te asigur ca face fatza cu brio la 10 soacre/poame acre!) cauta gilceava. Jur ca de cind nu-l mai bag in seama -de vreo 2 ani- pe mine nu ma mai streseaza uneltirile lui. In fine, el incearca dar nu-i mai iese. Si se oftica. Si incearca iar. Si eu ii vorbesc frumos. Si-l abrob. Doar verbal. Si-i zimbesc. Si rautatile i le servesc tot zimbind. Si- trimit mincare cind dna. R. e plecata. Dar nu-l "invit" niciodata la noi la masa. Si-l "ard" discret. Cind nu se asteapta. Si unde-l doare. Nu sint mindra ca fac asta. Dar numai asa ma "ogoiesc" (ma...stimpar ) Am, insa "o felie de viata" sincera: Ian pe care-l incurajez sa-l caute si sa-l "atzitze la joaca. Pentru ca Ian ii spune Moshu. Eu ambilor bunici le-am spus asa si am niste amintiri mununate.

PS. Faza cu "ogoitul" are legatura cu mama, cu faptul ca eu sint copilul ei pe care l-a crescut cu dragoste si sacrificii si l-a facut "Om" nu ca sa-si bata cineva joc. Indiferent cine. Si de cite ori i-o servesc, sint convinsa ca mama imi face cu ochiul si, in gind, "ii dau 5-ul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Multumim, Ina ! Si Broscului ii place (doar) in chiloti, insa lipsa lor a fost mai eficienta in perceperea "semnelor prevestitoare de accidente" .

Si ca tot veni vorba, nu v-am mai povestit de mult timp ce "nevoi speciale" are copilul asta al meu . Acum vreo 2 sapt am ramas fara scutece, si cum si-asa mai foloseam numai noaptea (pipi tot dimineata facea, dar in scutec, si abia apoi imi "zicea" sa-l schimb), am zis sa stam asa, sa vedem daca ne descurcam. Doua dimineti am indraznit sa-l stresez pe om la trezire, cu "facem tzash?", si-apoi m-am lasat, ca s-a suparat cumplit!!!! Mi-a pisat toata casa ostentativ, patul (nostru, al lui era intact), fotoliul, imi insira cate un pishalau prin toate 3 camerele, eu stergeam intr-un colt, iar el facea in altul, ba chiar s-a ascuns si a facut caca la el in camera, dupa usa ! Si nu in izmene, alea mai intai le-a dat jos ! Abia l-am potolit, tinandu-l in scutec vreo doua zile! Si cand si-a revenit (adica n-a mai stat sa-i pun scutec, noaptea ii puneam dupa ce adormea) si l-am lasat in boii lui, a inceput sa vina singur dimineata sa-mi spuna ca face tzash (in timp ce facea), si de o sapt nu i-am mai pus scutecul de noapte, si nici nu-l mai intreb nimic (de frica ), ca vine singur cu oala, pe la pranz, si face cate juma de litru! N-am mai avut incidente neplacute, de cand e el "in control" .

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

PS. Faza cu "ogoitul" are legatura cu mama, cu faptul ca eu sint copilul ei pe care l-a crescut cu dragoste si sacrificii si l-a facut "Om" nu ca sa-si bata cineva joc. Indiferent cine. Si de cite ori i-o servesc, sint convinsa ca mama imi face cu ochiul si, in gind, "ii dau 5-ul"

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Simplyanna, imi place de Luca, are personalitate, nu gluma !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ina

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Simplyanna, imi place de Luca, are personalitate, nu gluma !!

Dar chiar nu-i loc de gluma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

hahaha, ce tare e luca si ce te-a pedepsit, simply

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

hahaha, ce tare e luca si ce te-a pedepsit, simply

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Pai chiar nu mi-a fost moale, ca nici masina de spalat n-am! Lenjerii si cuverturi....

Mergi la inceput