Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***401***
Raspunsuri - Pagina 29
chatonel spune:
ops, naspa. Imi pare rau, simply 
Pe la voi nu sint spalatorii publice, unde sa te duci cu sacul cu rufe si sa speli acolo, apoi sa le usuci?
simplyana_m spune:
Ba sunt, Chato, dar eu sunt genul ala stupid de om, care se pune sa faca curat, ca-i vine menajera.![]()
![]()
http://www.lucamic.blogspot.com/
denisamada spune:
LA MULTI ANI, GIANINA!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Pai de ce ![]() ![]() |
Strict organizatorice! (cel putin deocamdata...
) 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
pisigri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Pisigri, eu la "capitolul vaccinuri" nu am citit pentru ca imi dau seama cam ce pozitie are dna. CG si eu sint "de genu'" care-si vaccineaza copilul. DAR am citit multe -nu toate ca n-am apucat- din articolele legate de nutritie. La acest capitol are multe idei.propuneri cu care eu rezonez cumva...intuitiv -nu stiu cum sa spun altfel. Sincer, abia astept sa termin sesiunea sa pot citi mai pe indelete. Asa, ca fapt divers, de cit mi-a pomenit Gianina ( )de arpacas, il tot prepar in diverse moduri si-mi place tot mai mult. Am mincat si duminica si ieri si azi Dupa ditai povestea alambicata, iti multumesc ca te-ai uitat pe blog si ca mi-ai dat si feed-back ![]() Novus. iti multumesc si tie, ![]() "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
No, daca e pe-asa, mai da o data linkul te rog, ca si noi suntem din ce in ce mai amatori de alimentatie de genul celei pe care o descrii. Partea asta ma pasioneaza si pe mine....si daca zici ca merita, o sa ma uit mai cu atentie dupa chestiile astea si o sa dau skip la...vaccinuri :)
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
novus spune:
Pisigri, eu direct la mancaruri m-am uitat pe link-ul Ineipreda
si chiar ma gandeam dupa ce ai scris tu ca nici nu am citit la vaccinuri
, dar acum ca ai zis nici nu mai imi bat capul, le dau skip direct ![]()
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Gina2008 Noi ne-am gandit pentru cadoul de 3 ani la o trotineta de la Decathlon. E pentru 2-4 ani, asa micutza si draguta ca zici ca e de jucarie... Calin a incercat-o deja si ii place. Desigur, daca s-ar putea sa primeasca pe langa trotineta si o tona de Mickey Mouse reprezentat in orice fel... ar fi super! Si eu ii voi face petrecerea cu tematica: Mickey Mouse, desigur. E atat de indragostit de Mickey asta de m-a turbat. Pana si noaptea in somn, cateodata, mai ofteaza si zice cu un glas tandru asa... "Mickeeyyy". Dar, datorita acestui soricel, Calin a invatat sa numere, a invatat culorile... si cred ca tot lui i se datoreaza si startul la vorbit... |
Si noi tot trotineta de la Decathlon, "de fetite", ca cea a Anei!
Si noi tot cu Micky/Minnie o sa ne aniversam... am incercat sa o promovez pe Alba ca Zapada, dar nu-i kip, mai ales ca i-a placut atat de mult la ziua Anei!!!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui novus Aha, deci asa cu americanii vostri de soti |

Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
| citat din mesajul lui AlexAndra_81 ce tare ar fi sa facem o gasca de ghiocei la Disneyland de ziua lor ![]() ![]() pe la 5 ani ma gandeam eu s-o duc |
Vrem si noi!!! 
Denisa-Madalina
fericita de
olishka spune:
Noi tot la spital, maine dimineata ne da drumul acasa.
Au venit mama si Cristi pe la noi, Cristi a uitat apa in masina si l-am rugat sa-mi cumpere si saratele cu chimen. Dupa 15 min dupa ce a plecat ma suna un politist si ma intreaba daca il cunosc pe Cristian G. caci a patit ceva si sa sun pe nr asta. Va dati seama ca mi s-au inmuiat picioarele si mi s-a facut rau. A iesit din masina si i-a smuls unu telefonul. A fugit dupa el, l-a prins, dar i-a dat cu spray in fata
Abia astept sa ajunga acasa sa-mi zica daca este bine caci nu mai vine pe la mine, merge la politie.
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
39+

Dar se pare ca proiectul se amana...