Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***401***

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ops, naspa. Imi pare rau, simply
Pe la voi nu sint spalatorii publice, unde sa te duci cu sacul cu rufe si sa speli acolo, apoi sa le usuci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Ba sunt, Chato, dar eu sunt genul ala stupid de om, care se pune sa faca curat, ca-i vine menajera.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

LA MULTI ANI, GIANINA!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Si mie de bb2.... Dar se pare ca proiectul se amana...

Pai de ce ?! sper ca nu sunt probleme de ordin tehnic ci doar organizatorice si de logistica si va doresc sa se aranjeze lucrurile fix cum va doriti

Strict organizatorice! (cel putin deocamdata... )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Pisigri, eu la "capitolul vaccinuri" nu am citit pentru ca imi dau seama cam ce pozitie are dna. CG si eu sint "de genu'" care-si vaccineaza copilul. DAR am citit multe -nu toate ca n-am apucat- din articolele legate de nutritie. La acest capitol are multe idei.propuneri cu care eu rezonez cumva...intuitiv -nu stiu cum sa spun altfel. Sincer, abia astept sa termin sesiunea sa pot citi mai pe indelete. Asa, ca fapt divers, de cit mi-a pomenit Gianina ()de arpacas, il tot prepar in diverse moduri si-mi place tot mai mult. Am mincat si duminica si ieri si azi La fel am patit cu lintea si nautul: consum de 2, 3 ori pe saptamina de cind Montignac ne-a facut cunostinta. Idem cu susan, seminte de in, faina integrala etc. Nu am fost educata sa consum astfel de "chestiuni" dar, cind le-am descoperit, m-am indragostit iremediabil de ele. De multa vreme mi-am propus sa studiez "problema" mai aprofundat si sa modific si obiceiurile alimentare ale lui Jambo si sa-l "determin" si pe Ian sa le indrageasca. Am mai dat peste diverse blog-uri de vegani sau "raw" dar, de obicei, abandonam lectura dupa citeva paragrafe. Tipa asta, Cristela, pe mine m-a cucerit Dupa reactia ta, mi s-a confirmat banuiala in ceea ce priveste vaccinurile. Eu nu am pregatirea ta si, deci, nu am o baza academica / care sa-mi permita sa aleg "in cunostinata de cauza" dar am decis ca eu sint "pro-" vaccin dupa ce, in prealabil, m-am informat si eu din ce surse am gasit -si nu au fost nici putine, nici de aceeasi factura. De cind am luat aceasta decizie, m-am setat sa ocolesc articole/blogguri/ care stirnesc polemici in jurul acestui subiect.
Dupa ditai povestea alambicata, iti multumesc ca te-ai uitat pe blog si ca mi-ai dat si feed-back

Novus. iti multumesc si tie,

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

No, daca e pe-asa, mai da o data linkul te rog, ca si noi suntem din ce in ce mai amatori de alimentatie de genul celei pe care o descrii. Partea asta ma pasioneaza si pe mine....si daca zici ca merita, o sa ma uit mai cu atentie dupa chestiile astea si o sa dau skip la...vaccinuri :)

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Pisigri, eu direct la mancaruri m-am uitat pe link-ul Ineipreda si chiar ma gandeam dupa ce ai scris tu ca nici nu am citit la vaccinuri , dar acum ca ai zis nici nu mai imi bat capul, le dau skip direct

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

Noi ne-am gandit pentru cadoul de 3 ani la o trotineta de la Decathlon. E pentru 2-4 ani, asa micutza si draguta ca zici ca e de jucarie... Calin a incercat-o deja si ii place. Desigur, daca s-ar putea sa primeasca pe langa trotineta si o tona de Mickey Mouse reprezentat in orice fel... ar fi super!

Si eu ii voi face petrecerea cu tematica: Mickey Mouse, desigur. E atat de indragostit de Mickey asta de m-a turbat. Pana si noaptea in somn, cateodata, mai ofteaza si zice cu un glas tandru asa... "Mickeeyyy".
Dar, datorita acestui soricel, Calin a invatat sa numere, a invatat culorile... si cred ca tot lui i se datoreaza si startul la vorbit...

Si noi tot trotineta de la Decathlon, "de fetite", ca cea a Anei!

Si noi tot cu Micky/Minnie o sa ne aniversam... am incercat sa o promovez pe Alba ca Zapada, dar nu-i kip, mai ales ca i-a placut atat de mult la ziua Anei!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Aha, deci asa cu americanii vostri de soti !! la noi e simplu, consens pe linia asta: nu vrem sa plecam (deocamdata, peste 15 ani nu garantez ce va fi )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AlexAndra_81

ce tare ar fi sa facem o gasca de ghiocei la Disneyland de ziua lor
pe la 5 ani ma gandeam eu s-o duc

Vrem si noi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Noi tot la spital, maine dimineata ne da drumul acasa.

Au venit mama si Cristi pe la noi, Cristi a uitat apa in masina si l-am rugat sa-mi cumpere si saratele cu chimen. Dupa 15 min dupa ce a plecat ma suna un politist si ma intreaba daca il cunosc pe Cristian G. caci a patit ceva si sa sun pe nr asta. Va dati seama ca mi s-au inmuiat picioarele si mi s-a facut rau. A iesit din masina si i-a smuls unu telefonul. A fugit dupa el, l-a prins, dar i-a dat cu spray in fata Abia astept sa ajunga acasa sa-mi zica daca este bine caci nu mai vine pe la mine, merge la politie.

Olga, mamica lui David iepurasul si 39+

Mergi la inceput