Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***401***
Raspunsuri - Pagina 27

andiaroro spune:
Gina- De data asta vei avea lectiile pregatite, asa ca sunt convinsa ca vei fi la inaltime.
Pentru cei care preconizeaza ca vor face mai multe vizite la Disneyland, nu e cazul sa tina cont de varsta copilului. Pana si un bebe e cuprins de atmosfera de sarbatoare de acolo.
Pentru cei care cred ca vor face asta doar o singura data, eu cred ca trebuie prevazuta undeva intre 5 si 8 ani ai copilului.
E un loc plin de incarcatura emotionala pentru ei, cu o multime de stimuli si cu km intregi de parcurs, asa ca pentru "unica vizita" eu ii vad nitel mai mari. Asa se bucura de cat mai multe atractii si pastreaza si amintiri clare.
Parerea mea
Tiza- Bravo pentru limonada. Ai sa vezi, iti va fi mult mai bine!

Ilinca_M. spune:
Tufete, sunt tare tare pe fuga, am dat doar o geana rapida peste muuultele pagini scrise, am pus deoparte linkuri de poze (Ana, Calin), de bloguri etc etc, sa le savurez pe indelete mai pe seara.
Pana atunci am vrut doar sa spun 2 chestii verii importante:
LA MULTI ANI, GIANINA, o...tornada de pupici pentru tine, ca ploaie e prea putin;)) Sa ne traiesti sa ne infloresti sa ne micshunesti!
Si doi...tananana (si-acum sa radeti de mine, avansatelor!!): aseara pe la 22, la venerabila vrasta de 2 ani si aproape 10 luni, Sophia a facut prima propozitie si anume un ordin adresat lui taica-so:"chide betu'!" (adica "inchide becu'!)
Am inceput amandoi sa aplaudam deodata ca doi nebuni si biata Sophiphi si ea, molipsita de entuziasm:))) Asa ma bucur ca am fost amandoi de fatza;)))
(bine, daca nu luam in calcul vechiul "oca pfff" care era de-a dreptul rezumat, pe scurt:"foca se balaceste in apa!")
I'll be back;))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

novus spune:
Ilinca, esti totala !!
No sa vezi ce ordine va da Sophihi de acum incolo !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

inapreda spune:
Pisigri, eu la "capitolul vaccinuri" nu am citit pentru ca imi dau seama cam ce pozitie are dna. CG si eu sint "de genu'" care-si vaccineaza copilul. DAR am citit multe -nu toate ca n-am apucat- din articolele legate de nutritie. La acest capitol are multe idei.propuneri cu care eu rezonez cumva...intuitiv -nu stiu cum sa spun altfel. Sincer, abia astept sa termin sesiunea sa pot citi mai pe indelete. Asa, ca fapt divers, de cit mi-a pomenit Gianina ()de arpacas, il tot prepar in diverse moduri si-mi place tot mai mult. Am mincat si duminica si ieri si azi
La fel am patit cu lintea si nautul: consum de 2, 3 ori pe saptamina de cind Montignac ne-a facut cunostinta. Idem cu susan, seminte de in, faina integrala etc. Nu am fost educata sa consum astfel de "chestiuni" dar, cind le-am descoperit, m-am indragostit iremediabil de ele. De multa vreme mi-am propus sa studiez "problema" mai aprofundat si sa modific si obiceiurile alimentare ale lui Jambo si sa-l "determin" si pe Ian sa le indrageasca. Am mai dat peste diverse blog-uri de vegani sau "raw" dar, de obicei, abandonam lectura dupa citeva paragrafe. Tipa asta, Cristela, pe mine m-a cucerit
Dupa reactia ta, mi s-a confirmat banuiala in ceea ce priveste vaccinurile. Eu nu am pregatirea ta si, deci, nu am o baza academica / care sa-mi permita sa aleg "in cunostinata de cauza" dar am decis ca eu sint "pro-" vaccin dupa ce, in prealabil, m-am informat si eu din ce surse am gasit -si nu au fost nici putine, nici de aceeasi factura. De cind am luat aceasta decizie, m-am setat sa ocolesc articole/blogguri/ care stirnesc polemici in jurul acestui subiect.
Dupa ditai povestea alambicata, iti multumesc ca te-ai uitat pe blog si ca mi-ai dat si feed-back
Novus. iti multumesc si tie,

simplyana_m spune:
Bravo, Phiphi!!! Ilinca, ca stii ca fiu-meu era mai batran cu o luna decat Sofia, cand a facut prima propozitie "mama, ac, hai nani!" (ac= aici, indicat cu degetelul), in care a folosit aproape tot vocabularul lui
! Dar eu nu ma bucur inca, il iau drept preavizul de trei luni cu care m-a obisnuit, ca asa a facut cu toate, si cu suzeta, si cu olita. Dar se tin aproape astia doi
, ca si al meu face rezumat la tot, pe principiul "goshi"
. La numarat am certitudine numai de la 1 la 5, inainte de rezumatul "doi, pai, doi, pai", dar literele alfabetului stiu sigur ca le stie pe toate, rezumate si ele de cateva saptamani, in "a, i, a, i",asa citim tot ce prindem
.
http://www.lucamic.blogspot.com/

inapreda spune:
Gina, Novus: da, la noi pereverenta a fost cheia; sincer, eu ma asteptam sa fie mult mai greu dar nu a fost deloc: ne-am vazut de treburile noastre, ca de obicei, fara nici un stres. Il intrebam doar periodic daca bla, bla. Se pisha intruna pe el de aveam impresia ca nu pricepe ce-i spun, stiti doar ca v-am intrebat si pe voi. Eram nedumerita. Si, asa cum am mai spus...amuzata Hainele le puneam in vana si seara, la masina. Nu m-a incurcat in nici un fel "scimbarea". Ieri, a 4-a zi, v-am spus, a venit totul "din senin", natural, de parca ar face la olitza dintotdeauna.
Azi nu am avut nici un accident; cind ii vine, fuge la WC si se ridica pe virfuri (si e simpatic de mor sa-l vad cum si-o cauta ) dar tot la olitza face.
Simpli, felicitari Lucosului avansat! Sa stii ca lui Ian ii place cu chiloti. Dar nu cu ORICE chiloti!

inapreda spune:
Olga, ai ajuns acasa? Cum l-a intimplinat David pe Leon?
Il felicit si eu pe David cel despampersit.
Am vazut ca articolul pus de Gina are 12 pagini; sorry ca v-am rugat sa-l traduceti, imi imaginam ca e mai scurt; cine/cind are vreme/dispozitie imi poate face un rezumat?

novus spune:
La Olga ziceau ca nu ii dau drumul inca astazi, trebuie sa mai stea Leon la lampa inainte de plecare asa ca maine va fi intalnirea dintre fratiori !! ce frumos trebuie sa fie
Inapreda, felicitari pt perseverenta si rezultate

novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andiaroro Pentru cei care preconizeaza ca vor face mai multe vizite la Disneyland, nu e cazul sa tina cont de varsta copilului. Pana si un bebe e cuprins de atmosfera de sarbatoare de acolo ![]() Pentru cei care cred ca vor face asta doar o singura data, eu cred ca trebuie prevazuta undeva intre 5 si 8 ani ai copilului. E un loc plin de incarcatura emotionala pentru ei, cu o multime de stimuli si cu km intregi de parcurs, asa ca pentru "unica vizita" eu ii vad nitel mai mari. Asa se bucura de cat mai multe atractii si pastreaza si amintiri clare. Parerea mea ![]() |
Tare-mi place cum ti-ai expus parerea, total de acord cu tine