Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***401***

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Novus, personal cred ca al meu Calin e mic inca pentru Disneyland. Adica sigur o sa-l amuze niste lucruri, dar nu se va bucura 100% de distractia de acolo. Adica as mai fi amanat vreo un an, chiar doi. Insa pur si simplu s-a "nimerit". Vom merge cu inca o familie care are doi baietei (4 si 8 ani), deci va fi distractiv.

Of, tre' sa fac niste eforturi sa ma mentin "activa". Ma straduiesc...

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Andiaroro, am aplicat sfatul si am baut limonada, desi, cum ai anticipat, nu-mi trebuie chiar nimic. Acum tanti imi face o supa, multumesc lui Dumnezeu ca s-a intremat si a venit! Greu trebuie sa fie sa fii singur pe undeva, bolnav, cu copil mic si sa nu ai la cine apela pentru o mana de ajutor. Simply, sa stii ca la tine m-am gandit si mi-a revenit in minte atacul tau de panica.

Gina, am vazut Calinul mare si frumos: mie mi se pare ca ar face o pereche grozava cu Micsu', amandoi inalti si cu expresii faciale foarte asemanatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

Novus, personal cred ca al meu Calin e mic inca pentru Disneyland. Adica sigur o sa-l amuze niste lucruri, dar nu se va bucura 100% de distractia de acolo. Adica as mai fi amanat vreo un an, chiar doi.

Pai asta e si parerea mea , adica sigur ar fi innebunita sa mergem acolo dar cred ca e f obositor, cum povestea si Olga ca stai la cozi imense ca sa vezi un personaj , asa ca sigur s-ar enerva pe acolo, mai amanam putin dar nu mult
Chiar zilele trecute am vazut ceva reportaj de acolo si mi-am imaginat ce frumos trebuie sa fie, eu cand o sa merg vreau sa o duc de ziua ei

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Andiaroro, am aplicat sfatul si am baut limonada, desi, cum ai anticipat, nu-mi trebuie chiar nimic. Acum tanti imi face o supa, multumesc lui Dumnezeu ca s-a intremat si a venit! Greu trebuie sa fie sa fii singur pe undeva, bolnav, cu copil mic si sa nu ai la cine apela pentru o mana de ajutor. Simply, sa stii ca la tine m-am gandit si mi-a revenit in minte atacul tau de panica.

Gina, am vazut Calinul mare si frumos: mie mi se pare ca ar face o pereche grozava cu Micsu', amandoi inalti si cu expresii faciale foarte asemanatoare.

Mai ales ca lui Calin ii plac blondutele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui AlexAndra_81

Ce-i cu tentatia asta americana??? Si barbata-miu bazaie cu plecatul in State, noi avem si viza luata pe 10 ani Nu m-as muta veci acolo si-i tot repet. In concediu, in schimb, m-as duce cat de mult

Amalia

In concediu si eu maine as pleca, o sa si mergem doar sa mai creasca Ada un pic, avem niste prieteni ff buni acolo care ne tot cheama in vizita

ne luati si pe noi?

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

ce tare ar fi sa facem o gasca de ghiocei la Disneyland de ziua lor
pe la 5 ani ma gandeam eu s-o duc

Amalia

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:

Ce-i cu tentatia asta americana??? Si barbata-miu bazaie cu plecatul in State, noi avem si viza luata pe 10 ani Nu m-as muta veci acolo si-i tot repet. In concediu, in schimb, m-as duce cat de mult

Amalia

In concediu si eu maine as pleca, o sa si mergem doar sa mai creasca Ada un pic, avem niste prieteni ff buni acolo care ne tot cheama in vizita

ne luati si pe noi?

Amalia

Daaaa

Mergi la inceput

Anaan sa te pui repede pe picioare si sa nu fie nimic grav ! ce noroc ai cu tanti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Anaan, !

Vroiati sa pescuiti in capitolul trecut, uite ca am gasit si eu, ca si eu vreau: http://www.imaginarium.es/54815/ecommerce_12/54815/

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

Asa deci, Pisigri! Pisilinca ramane acasa... Bine, pai tre' sa facem si noi rost de o "bona" macar intr-o seara si sa facem o betiveala d'aia uriasa! Cred ca si Bianca s-ar baga... Apropos, Bianca, pe unde umbli femeie?

multumesc de intrebare...ocupata, ocupata!

ma bag, clar!

apropo de rockareala, la Art Mania (Sibiu) se baga cineva?

Mergi la inceput