Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***401***
Raspunsuri - Pagina 26

Gina2008 spune:
Novus, personal cred ca al meu Calin e mic inca pentru Disneyland. Adica sigur o sa-l amuze niste lucruri, dar nu se va bucura 100% de distractia de acolo. Adica as mai fi amanat vreo un an, chiar doi. Insa pur si simplu s-a "nimerit". Vom merge cu inca o familie care are doi baietei (4 si 8 ani), deci va fi distractiv.
Of, tre' sa fac niste eforturi sa ma mentin "activa". Ma straduiesc...
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Anaan spune:
Andiaroro, am aplicat sfatul si am baut limonada, desi, cum ai anticipat, nu-mi trebuie chiar nimic. Acum tanti imi face o supa, multumesc lui Dumnezeu ca s-a intremat si a venit! Greu trebuie sa fie sa fii singur pe undeva, bolnav, cu copil mic si sa nu ai la cine apela pentru o mana de ajutor. Simply, sa stii ca la tine m-am gandit si mi-a revenit in minte atacul tau de panica.
Gina, am vazut Calinul mare si frumos: mie mi se pare ca ar face o pereche grozava cu Micsu', amandoi inalti si cu expresii faciale foarte asemanatoare.

novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gina2008 Novus, personal cred ca al meu Calin e mic inca pentru Disneyland. Adica sigur o sa-l amuze niste lucruri, dar nu se va bucura 100% de distractia de acolo. Adica as mai fi amanat vreo un an, chiar doi. |
Pai asta e si parerea mea

Chiar zilele trecute am vazut ceva reportaj de acolo si mi-am imaginat ce frumos trebuie sa fie, eu cand o sa merg vreau sa o duc de ziua ei

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Gina2008 spune:
citat din mesajul lui Anaan Andiaroro, am aplicat sfatul si am baut limonada, desi, cum ai anticipat, nu-mi trebuie chiar nimic. Acum tanti imi face o supa, multumesc lui Dumnezeu ca s-a intremat si a venit! Greu trebuie sa fie sa fii singur pe undeva, bolnav, cu copil mic si sa nu ai la cine apela pentru o mana de ajutor. Simply, sa stii ca la tine m-am gandit si mi-a revenit in minte atacul tau de panica ![]() ![]() Gina, am vazut Calinul mare si frumos: mie mi se pare ca ar face o pereche grozava cu Micsu', amandoi inalti si cu expresii faciale foarte asemanatoare. |
Mai ales ca lui Calin ii plac blondutele...

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

AlexAndra_81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
In concediu si eu maine as pleca, o sa si mergem doar sa mai creasca Ada un pic, avem niste prieteni ff buni acolo care ne tot cheama in vizita www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
ne luati si pe noi?

Amalia

AlexAndra_81 spune:
ce tare ar fi sa facem o gasca de ghiocei la Disneyland de ziua lor
pe la 5 ani ma gandeam eu s-o duc
Amalia

novus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui AlexAndra_81
ne luati si pe noi? ![]() ![]() Amalia |
Daaaa

novus spune:
Anaan sa te pui repede pe picioare si sa nu fie nimic grav ! ce noroc ai cu tanti

simplyana_m spune:
Anaan, !
Vroiati sa pescuiti in capitolul trecut, uite ca am gasit si eu, ca si eu vreau: http://www.imaginarium.es/54815/ecommerce_12/54815/
http://www.lucamic.blogspot.com/

Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui Gina2008 Asa deci, Pisigri! Pisilinca ramane acasa... Bine, pai tre' sa facem si noi rost de o "bona" macar intr-o seara si sa facem o betiveala d'aia uriasa! Cred ca si Bianca s-ar baga... Apropos, Bianca, pe unde umbli femeie? Calin, un baietel nazdravan si mamica lui |
multumesc de intrebare...ocupata, ocupata!
ma bag, clar!
apropo de rockareala, la Art Mania (Sibiu) se baga cineva?