Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***401***
Raspunsuri - Pagina 23

chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Buna dimineata! Eu ma simt mai rau decat ieri ![]() Gina, eu inca nu am citit articolul pus de tine pe mail, dar am citit despre high-need child in urma cu vreo luna si l-am recunoscut pe Andrei in descrierea respectiva. Articolul mi-a schimbat perceptia asupra unor tipare de comportament pe care el le are. Gianina, la multi, multi ani! ![]() ![]() |
asta se numeste nevralgie si vine la paket cu sinuzita, la doctor ai fost?

andiaroro spune:
Gina- Ma bucur ca esti "activa". Calin e superbaietel, tare dulce, smecheros si serios (
cand vrea el). Mie mi se pare ca are una dintre cele mai expresive fetzisoare din gashca.
Tiza- Ai mare grija de tine si oricat n-ai pofta, ti-e greu tehnic, etc, incearca sa mananci...Limonade multe (daca n-ai afte deja si nu te ustura), supe, etc. Toata lumea stie ce face bine si discursul meu e ca al bunicii, care vorbeste sa se afle in treaba, dar e un aspect tare important si cand ne e rau nu mai vrem nimic si nu-i neaparat bine. Sper sa scapi cat mai repede de curgatori si nu uita de crema hidratanta pe nasuc, ca banuiesc ca ustura ca naiba .
Altfel, la nivel micro, simpatizez cu tine, ca am luat un virus de la Alex si am o greata teribila (sper sa nu dau si la boboci, ca el la noi in pat)

Anaan spune:
citat din mesajul lui chatonel asta se numeste nevralgie si vine la paket cu sinuzita, la doctor ai fost? ![]() Famille Dragoon, mami de ![]() Toulouse, la ville rose ![]() |
Am fost la doctor duminica si atunci nu aveam simptomele astea; acum dr. e plecata din localitate si revine abia maine seara.

Floric spune:
Ana, dar ce greu o tragi. Asa ceva am avut eu anul trecut chair de ziua lui Rares si m-a tinut 3 sapt. Aveam toate durerile posibile si cel mai grav ca nu puteam respira pe nici o gaura. Totul era infundat. Pana la urma a cedat cu chiu cu vai la Augmentin si inca ceva dar nu mai tin minte. LA tine is mucii curgatori la mine erau asa de cleiosi ca nu intra nici picaturile de nas in nas.
Sanatate multa si, cum se zice la noi despre boala, sa se duca pe pustiu unde nu-i nimeni si nu e nimic.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

Gina2008 spune:
Ana s-ar putea sa fie sinuzita si atunci nu trece fara antibiotic. Sau raceala asta puternica sa-ti fi prins vreun nerv (trigemenul doare asa). Cel mai bun e un doctor. Of!
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Gianina34 spune:
buna dragelor,
multumesc mult de urari si aprecieri (mai ales la adresa micsunicii)
imi doresc o super-zi astazi asa ca dau startul la pizza, praji, tortusi, sampanii si alte alcoale
de-abia am asteptat sa vorbeasca pisikul de spre petrecere ca sa va pot spune si eu ca a fost super-super
ce-i drept bufetul cu dulciuri mi-a dat ceva emotii mai ales ca ridicata pe varfuri ajungea la ... aproape tot
am avut ceva emotii cu cadoul nostru ca toata saptamana ma inebunise ca vrea sa se joace si apoi il impachetam la loc si il ducem Anei; emotiile au venit de la plastelina praf si covorasul pufos di sufrageria pisikilor dar norocul meu a venit de la mopul si matura cu care ati vazut-o si in poze
ne-am simtit atat de bine ca plecarea a fost cu ceva suspine si nu mai spun ca ieri la gradi cand m-am dus sa o iau toata lumea ma intreba de petrecerea Anei
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 10 luni

simplyana_m spune:
La multi ani, Gianina!!
M-am incantat si eu cu pozele de la petrecerea pisiceasca, minunata!
Gina, l-am admirat si pe Calin , ce privire are! Si am vazut pe-acolo ce va despre viza de america? Ha?
Ina, felicitari lui Ian pt progresele la olita! Tip (ca tot seamana picii nostri): Noi n-am avut niciun accident, cat timp a purtat izmene direct pe piele, fara chilotei (except afara)! Cand puneam chilotii, mai uita si ii confunda cu scutecul. Suntem si noi scutec-free de tot- de tot, de 1 sapta, fara aleza, fara protectii!
Anaan, multa sanatate! Eu stiu cum te simti, am fost asa 1 an, de la rinita alergica. Incearca niste Claritine sa mai reduci din simptome!
http://www.lucamic.blogspot.com/

novus spune:
citat din mesajul lui Floric Novus, chiar te rog daca gasesti jocuri din acestea sa imi spui. |
Uite aici cateva variante:
http://www.jucariidinlemn.com/product/whose-home----puzzle-de-asociere--a-cui-este-casa--_64531.aspx
http://www.jucariidinlemn.com/product/whose-baby----puzzle-de-asociere--copilul-cui--_64533.aspx
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

simplyana_m spune:
A, chiar, Floric, jocului aluia parca-i zice Loto.
Si a propos de cadouri, are cineva BILIBO? Eu vreau sa comand, aici se gaseste tare greu, inca nu-i la moda, si are si pret cam mare. Aveti, merita castronul ala, se distreaza picii?
http://www.lucamic.blogspot.com/

Floric spune:
Hai sa va povestesc o faza. Sau cum spune Rares, o gluma importanta.
Aseara am fost la locul de joaca, daru eu nu am intrat cu el. Am stat in sala de asteptare, adica ma vedea si eu ii vedeam pe copii. In fine, s-a jucat cu o fetita de vreo 4 ani dar si cu alti copii. Insa pe fetita a indragit-o mai mult, a inghsuit-o, a pupat-o. Amor mare. trecem peste detalii. Printre copii era un grup de 4 baieti la 5-6 ani si o fetita de 7 ani, care mi-au atras atentia ca n-ar fi de etnia majoritatii dar nu am bagat mare seama. Si se jucam impreuna. Desi cand fetita mare intra pentru Rares si partenera sa in casuta (stii casutele de joaca) se cam chitoneau, se auzea voci de pe acolo. Nu am fost atenta la ce vorbeau ei acolo, pentur ca imi dadeam seama ca nu au cum sa incapa toti si cumva astia 2 mici (Rares si partenera) vroiau singuri in casuta. Apoi, fetita de 7 ani s-a cuplat cu o alta fetita la un alt joc (de-a aprozarul cred) unde astia mici au venit si le-a daramat marfa de pe tejghea. iar reamete si vociferari. Atunci, m-am apropiat si i-am laut p-astia mici ca prea se bagau peste tot. In fine...totul bine si frumos.
Cand sa iesim s-a certificat banuiala mea ca s-a apropiat o fustangita (tiganca cu fuste) sa isi ia baietii. Pe fata a luat-o alta mamica, dar imbracata normal (fara fuste) insa nu stiu daca erau impreuna sau din acelasi neam.
Nimic straniu pana aici. Fiecare am plecat la casele noastre.
La masa, il rog pe Rares sa ii spuna lu tati ce a facut la locul de joaca. Eu cu gandul sa vad daca spune ca a inghesuit-o pe fetita. Mai , si cand colo...ne-a cazut furculita din mana la amandoi. Rares spune ca m-am jucat cu copii. Apoi isi ia o voce groasa si zice apasat " Iesiti afara tiganilor! Aici nu e loc de casa voastra!. Gandind ca nici unul nu am inteles bine ia-m zis sa mai spun ao data. Cu aceiasi intonatie taioasa si cu aceeasi voce groasa repeta.
Am zis ca nu-i adevarat. De unde pana unde vorba asta la el. Am tot stat si m-am gandit toat seara si acum. Nimeni nu a pomenit de acei copii ca sunt tigani. Nimeni din adultii (ma gandesc la vocea groasa) prezenti in sala de asteptare.
Copii s-au jucau fara sa necesite interventia supraveghetorului.
Dar si asa de unde stie el de tigani. Si de ce sa nu se joace cu ei. Am stat acolo. Nici un parinte nu s-a dus la copilul lui sa ii sufle vreo vorba, mai ales ca mama tiganca a venit tarziu in zona.
De aseara nu l-am mai descusut despre acest subiect sa nu trezesc interes. Dar...raman cu multe intrebari.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel