Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***401***

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Novus, chiar te rog daca gasesti jocuri din acestea sa imi spui.

Uite aici cateva variante:
http://www.jucariidinlemn.com/product/whose-home----puzzle-de-asociere--a-cui-este-casa--_64531.aspx
http://www.jucariidinlemn.com/product/whose-baby----puzzle-de-asociere--copilul-cui--_64533.aspx

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Multumesc.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Anaan, gaseste alt medic, ca cine stie in ce mai dai pina miine seara (eu asa m-am ales cu sinuzita+otita, asteptind sa treaca "de la sine" sinuzita).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Gina, l-am admirat si pe Calin , ce privire are! Si am vazut pe-acolo ce va despre viza de america? Ha?

Pai sa-ti explichez... Al meu sot viseaza cu ochii deschisi (si degeaba ) de multi ani - cred ca de vreo 5 ani - ca va castiga la loteria vizelor. I-am explicat ca eu "neam" nu calc acolo, dar nu vrea sa inteleaga... Asa ca an de an ne pune la pozat pentru viza. In Europa as pleca alataieri... dar nu ne-a iesit pana acum. Mai incercam.

Multumesc de aprecieri. Nici Luca nu se lasa mai prejos

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Floric, in mod sigur baiatul tau a auzit fraza la un adult; cind si unde... tu trebuie sa faci ancheta. Cert e ca el stie exact in ce conditii se foloseste. Poate chiar unul dintre copii le zicea asta tiganusilor?!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Noi ne-am gandit pentru cadoul de 3 ani la o trotineta de la Decathlon. E pentru 2-4 ani, asa micutza si draguta ca zici ca e de jucarie... Calin a incercat-o deja si ii place. Desigur, daca s-ar putea sa primeasca pe langa trotineta si o tona de Mickey Mouse reprezentat in orice fel... ar fi super!

Si eu ii voi face petrecerea cu tematica: Mickey Mouse, desigur. E atat de indragostit de Mickey asta de m-a turbat. Pana si noaptea in somn, cateodata, mai ofteaza si zice cu un glas tandru asa... "Mickeeyyy".
Dar, datorita acestui soricel, Calin a invatat sa numere, a invatat culorile... si cred ca tot lui i se datoreaza si startul la vorbit...

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Si a propos de cadouri, are cineva BILIBO? Eu vreau sa comand, aici se gaseste tare greu, inca nu-i la moda, si are si pret cam mare. Aveti, merita castronul ala, se distreaza picii?

Am cautat si eu acum sa vad ce este, castronul e doar, nu ? pare interesant sa zic asa, aici sigur nu o fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Hahahaha, Gina, deci la voi "poza pt viza de America" e un fel de "poza de canal" a familiei Comsa? Si al meu viseaza acolo si eu ii explic neincetat ca eventual se duce singur. Poate ne intalnim in aeroport, facandu-le cu batista!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Si a propos de cadouri, are cineva BILIBO? Eu vreau sa comand, aici se gaseste tare greu, inca nu-i la moda, si are si pret cam mare. Aveti, merita castronul ala, se distreaza picii?

Am cautat si eu acum sa vad ce este, castronul e doar, nu ? pare interesant sa zic asa, aici sigur nu o fi

Da, e un castron.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Aha, deci asa cu americanii vostri de soti !! la noi e simplu, consens pe linia asta: nu vrem sa plecam (deocamdata, peste 15 ani nu garantez ce va fi )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Ce-i cu tentatia asta americana??? Si barbata-miu bazaie cu plecatul in State, noi avem si viza luata pe 10 ani Nu m-as muta veci acolo si-i tot repet. In concediu, in schimb, m-as duce cat de mult

Amalia

Mergi la inceput