Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***401***
Raspunsuri - Pagina 22

Floric spune:
Neatza, tufete!
Oli, si sa vina lapticul cel dulce si hranitor caci uriasul are nevoie. Nu ti se pare firesc. Ca doar ai antecedente. Cat despre retragerea uterului, eu zic ca e firesc. Ti-am dat termen doar ca la Paste vei fi din nou
Ina, locuiesc cu parintii insa chiar daca nu locuiesc cu soacra are o deosebita placere si un interes diabolic sa se faca prezenta in viata mea. Aseara am simtit cum un om poate paraliza. Vorbesc foarte serios. Stateam in pat intr-o stare pe care nu o pot numi caci nu am mai cunoscut-o insa desi vroiam nu imi puteam misca mainile, imi cadeau peste mine. Le simteam grele. Dimineata m-am trezit cu o durere groaznica de cap. La serviciu m-am luat cu una cu alta dar nu pot trece peste situatie pana nu ii spun ce am pe suflet. Nu e cazul sa detaliez. Si nici sa va impovarez. Caci nu va anunt ca am castigat premiul Nobel
Vreau sa ma bucur si eu de pozele puse de Oli. Imi fac tare bine. Si eu balesc la ideea de un alt bebe. Dar stiu sigur ca NU va mai fi. Desi dorinta am, sustinere am, insa ...
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

inapreda spune:
Am o rugaminte mare la voi: va rog frumos sa traduceti careva articolul pus de Gina. Se ofera cineva? Multumesc frumos.

Floric spune:
Novus, chiar te rog daca gasesti jocuri din acestea sa imi spui.
Gianina, sa cresti mare, caci frumoasa esti. Sa ai viata minunata pe care o doresti alaturi e familia ta.
Am admirat petrecerea lui Pisik. A fost o reusita, impresionanta petrecere.
Poze Raru
Poze noi

novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Aseara am stat pina la 4 cu asta: http://www.cristelageorgescu.ro/ Mi-ar placea sa cititi cit mai multe si sa-mi spuneti ce parere aveti. Nu e o tema. E...pur si simplu ![]() ![]() |
Fff interesant, dar nu am timp sa aprofundez acum, l-am salvat oricum , mersi

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Floric spune:
hihihi...Se deschide NORIEL la Braila. Sa ma bucur sau sa imi trag palme. caci stiu ca au niste preturi, totusi.
Poze Raru
Poze noi

andiaroro spune:
Gianina
La multi ani!
Pisik- Ti-a reusit la superlativ.
Ina- Perseverenta! Ian merita un premiu.

Gina2008 spune:
Ina "traseul" de inceput de antrenament cu facut si spus dupa l-a avut si Calin. Imi dai mari sperante de reusita. Trebuie doar perseverenta zici?
Ceva in romaneste despre subiect gasesti pe sfatul parintilor cu www si punct ro dupa, ofcorz
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Gina2008 spune:
Vai, era sa uit sa felicit o SUPER DOAMNA!
LA MULTI ANI, GIANINA!
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

AlexAndra_81 spune:
Neata si de la noi!
In primul rand La multi ani Gianina!!!!
Olga, probabil ca Leon are un reflux, si Amalia a avut la inceput si mi s-a spus ca e normal, o bateam mai mult pe spate, altceva nu i-am dat ca nu varsa mult si s-a dres singurica pe parcurs.
Pisik superba petrecere Ana arata ca o adevarata domnisoara eleganta iar tot ce-ai pregatit ti-a iesit super frumos. Esti tare tare priceputa
Si Adelake si Micsu s-au incadrat perfect in peisajul de poveste. Ahh, si Mada pe langa ele
Ina bravooo lui Ian! Sa ma anunti si pe mine cand reusiti sa renuntati la pampers si la somnic, ca noi acolo ne-am blocat
Amalia

AlexAndra_81 spune:
Si eu vreau tare mult sa-mi fac un tatuaj, dar temerile voastre sunt si ale mele Imi doresc numele Amaliei scris intr-o limba ciudata, pe ceafa, la baza parului (cum are Raduleasca), dar asta ar insemna sa nu ma mai tund niciodata
sau la baza coloanei.
Amalia