Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***401***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Asa deci, Pisigri! Pisilinca ramane acasa... Bine, pai tre' sa facem si noi rost de o "bona" macar intr-o seara si sa facem o betiveala d'aia uriasa! Cred ca si Bianca s-ar baga... Apropos, Bianca, pe unde umbli femeie?

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Discutie ieri intre Ada si Andi prietenul ei, in fata unei vitrine de la un magazin de jucarii :
Andi, e tare frumos castelul asta, mi-ar placea sa am si eu unul !
Ada, cred ca e cam multi bani !

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

foarte tare

Olga, mamica lui David iepurasul si 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Saluti la toata lumea!

Gianina, LA MULTI ANI sanatosi si aducatori de bucurii! Sa ai o zi minunata!

Pisik, jos palaria pentru petrecere. Pentru atentia oferita detaliilor. Pentru fetita voastra minunata!

Am admirat cu...admiratie pe Micshunica-printesa si pe Adelache dezinvolta

Mergi la inceput

Aseara am stat pina la 4 cu asta:

http://www.cristelageorgescu.ro/

Mi-ar placea sa cititi cit mai multe si sa-mi spuneti ce parere aveti. Nu e o tema. E...pur si simplu

PS. Cuscra, tie sigur o sa-ti placa. Si mie mi-a placut in marea lui majoritate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Buna dimineata!

Eu ma simt mai rau decat ieri, ma dor toti dintii, practic toata gura - gingiile, cerul gurii, dintii, maselele- habar n-am ce-o mai fi si asta, dar este tare suparator. Asta pe langa durerea de cap care nu se mai da dusa si mucii fluviali. Noroc ca s-a intremat tanti si vine acum la zece, ca altfel nu stiu cum ma descurcam cu Andrei. El e plin de energie, aseara a terminat tratamentul si i s-a scos branula, sper sa fie bine.

Gina, eu inca nu am citit articolul pus de tine pe mail, dar am citit despre high-need child in urma cu vreo luna si l-am recunoscut pe Andrei in descrierea respectiva. Articolul mi-a schimbat perceptia asupra unor tipare de comportament pe care el le are.

Gianina, la multi, multi ani!

Mergi la inceput

Gina, Novus: i-am dat lui Ian chilotzei si pantaloni si i-am explicat ca nu are pampers si cam care-i treaba. Dar n-am avut nici un stres, indiferent de numarul pantalonilor udati. In prima zi am avut 8 rinduri de spalat. Imi spunea de fiecare dupa. Nu m-am enervat nici o clipa; ma amuzam de fiecare data, cum imi spunea in maniera lui simpatico-shmekereasca ce s-a intimplat. Ii explicam de fiecare data inca o data toata povestea; el parea incintat de "povesti" dar...atit. Olitza o refuza cu invershunare si-i cauta alte intrebuintzari pina ieri -ziua cu nr. 4- cind, brusc, fara preambul, mi-a spus ca face pipi; i-am pus olitza si...a facut! No, l-am pupat, laudat, dragalit si m-am emotionat A repetat performanta, inclusiv cu Jambo.
Nu mi s-a parut greu, parca a venit de la sine dar nici nu am avut nici un stres, in ideea ca incercam, daca nu iese, nu-i bai, punem oala in cui si o mai dam jos la vara! Bine, nu vreau sa zic "hop" pina n-am sarit, azi e abia ziua cu nr 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Buna dimineata!

Eu ma simt mai rau decat ieri, ma dor toti dintii, practic toata gura - gingiile, cerul gurii, dintii, maselele- habar n-am ce-o mai fi si asta, dar este tare suparator. Asta pe langa durerea de cap care nu se mai da dusa si mucii fluviali. Noroc ca s-a intremat tanti si vine acum la zece, ca altfel nu stiu cum ma descurcam cu Andrei. El e plin de energie, aseara a terminat tratamentul si i s-a scos branula, sper sa fie bine.

Off Anaan, sanatate multa iti doresc !! chiar ca e gripa mutanta la ce manifestari are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Neatza!
am admirat din plin fiesta Anei si invitatii de seama, Pisika cum ai reusit acele decoruri? ca ne-ai dat gata
LA multi ani, Geanina! sa fii sanatoasa, plina de ingredientele cele mai frumoase: sanatate, voie buna si noroc!o zi superba, alaturi de cei dragi, pup-o pe Micshu', care este domnisorica de verdad.

Anaan, sanatate multa

Eu sunt cu tort cu printese, fundal mov, castelul lui Rapunzel , servetele printese, mai am sa imbrac un nene in Print...sa vedem ce iese sambata.
o zi usoara.

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Anaan, imi pare rau ca "mutanta" a luat intorsatura asta, stiu cit e de enervanta durerea de dinti; ma bucur ca macar vine tanti la voi sa va dea o mina de ajutor. Sanatate si o zi cit mai buna.

Olga, e 10. Sper ca ti-a spus deja ca mergeti acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Gina, Novus: i-am dat lui Ian chilotzei si pantaloni si i-am explicat ca nu are pampers si cam care-i treaba. Dar n-am avut nici un stres, indiferent de numarul pantalonilor udati. In prima zi am avut 8 rinduri de spalat. Imi spunea de fiecare dupa. Nu m-am enervat nici o clipa; ma amuzam de fiecare data, cum imi spunea in maniera lui simpatico-shmekereasca ce s-a intimplat. Ii explicam de fiecare data inca o data toata povestea; el parea incintat de "povesti" dar...atit. Olitza o refuza cu invershunare si-i cauta alte intrebuintzari pina ieri -ziua cu nr. 4- cind, brusc, fara preambul, mi-a spus ca face pipi; i-am pus olitza si...a facut! No, l-am pupat, laudat, dragalit si m-am emotionat A repetat performanta, inclusiv cu Jambo.
Nu mi s-a parut greu, parca a venit de la sine dar nici nu am avut nici un stres, in ideea ca incercam, daca nu iese, nu-i bai, punem oala in cui si o mai dam jos la vara! Bine, nu vreau sa zic "hop" pina n-am sarit, azi e abia ziua cu nr 2.

Aham deci trebuie perseverenta , Ada mai spune si ea cand e de facut kk, la pipi mai rar dar drept e ca nici noi nu am insistat cu chiloteii mai ales ca numai ce i-a trecut raceala, dar trebuie sa revenim
Adevarul e ca nici eu nu am fost constanta si am zis ca mai stam pana la vara cand sigur scapam de ei dar aseara ea a vrut chiloteii, cu Fulger ce-i drept dar cum nu am avut, a ales unii cu fluturi

Mergi la inceput