Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***401***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Mada, nu m-a lasat fara replica atitudinea de somon (asta asa, ca mi-a placu expresia...) ma gindeam ca "da"-ul e ...inclus :))).
Bine, si ma mai gindeam la Pisilinca si la citi ghiocei sunt in Bucuresti si la cum nu ii place ei galagia si aglomeratia, si la cum mami si tati ar cam avea nevoie si ei de ...o gura de aer totusi, si cum ne e dor de ea cit suntem la serviciu...de-astea

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Gina, m-am uitat aseara la pozele puse de tine,dar nu sunt multumita in primul rand sunt putine, apoi nu sunt prea recente, vreau sa te vad blonda si pe Calin baietel mare de aproape 3 ani asa ca te rog sa remediezi rapid situatia

Floric, joc din acela de care zici tu avem si noi, de asociere ii zice, daca gasesc ceva modele te anunt

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Si mie de bb2.... Dar se pare ca proiectul se amana...

Pai de ce ?! sper ca nu sunt probleme de ordin tehnic ci doar organizatorice si de logistica si va doresc sa se aranjeze lucrurile fix cum va doriti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Buna dimineata!

Am asa o stare de buna dispozitie datorita Olgai - pe care o pup si o imbratisez pentru atitudinea ei pozitiva si pentru ca ne-a facut saptamana frumoasa!

Novuselu, nu sunt blonda inca. Scrisesem acu' vreo cateva pagini ca e o poza mai veche, dar ca sunt in proces de ajungere ca in poza. Poze cu Calin... l-am somat pe huzband sa le descarce pe cele mai recente. Ti-am mai zis ca el are o problema si cu facutul pozelor, si cu descarcatul lor. Of! Cred ca tre' sa preiau comanda...

Ina, uau! Felicitari ambitiosului Ian si rabdatoarei mamici Ina. Asa deci, trebuie cateva zile. Marturisesc ca eu am incercat asta cu lasatul fara pampers. Insa dupa 5 pereche de pantaloni si chiloti schimbati, am cedat... nervos. Dar trebuie sa ma inarmez cu rabdare si sper sa reusim si noi.

Ana iti doresc o zi cu cat mai putine servetele folosite! Andrei cum mai e?

Pisik m-ai lasat cu gura cascata! Din toate punctele de vedere: copil suberb, petrecere tematica reusita, invitati frumosi, casa la inaltime! Ce mai, totul a iesit bestial!

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Ah, uitasem! Pisik, o sa-ti trimit pe PM ceva ce cred ca te-ar interesa sa citesti. Am dat peste subiectul respectiv recent. Si cum stiu ca si personalitatea Anei este la fel de incendiara cu cea a lui Calin, cred ca ar fi linistitor, cumva, sa citesti despre asta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

Ah, uitasem! Pisik, o sa-ti trimit pe PM ceva ce cred ca te-ar interesa sa citesti. Am dat peste subiectul respectiv recent. Si cum stiu ca si personalitatea Anei este la fel de incendiara cu cea a lui Calin, cred ca ar fi linistitor, cumva, sa citesti despre asta.

Trimite si tu pe mail-ul comun ca poate mai intereseaza si pe altcineva

Cu pozele te rog sa preiei comanda

Mergi la inceput

Pisigri... acum am avut timp de research! Megadeth?! Cred ca venim si noi! Daca nu aveti unde sa stati, you are welcome in casa noastra! Da' o luati si pe Pisilinca... sa se joace cu Calin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

Pisigri... acum am avut timp de research! Megadeth?! Cred ca venim si noi! Daca nu aveti unde sa stati, you are welcome in casa noastra! Da' o luati si pe Pisilinca... sa se joace cu Calin!

multumim. Glumesc acum, dar Pisilinca a primit mai multe oferte de cazare decit noi :))))))))))
Numai ca ...ea cred ca o sa ramina acasa. Asta asa, ca sa beneficiem si noi de un weekend lung si ...romantic :))) cu bere, vodca si rockeri suparati
Daaaaaar, ne-ar fi tare drag sa impreuna intr-una din seri macar.

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Discutie ieri intre Ada si Andi prietenul ei, in fata unei vitrine de la un magazin de jucarii :
Andi, e tare frumos castelul asta, mi-ar placea sa am si eu unul !
Ada, cred ca e cam multi bani !

Mergi la inceput

Am trimis pe mailul comun, insa trebuie sa va avertizez ca e un articol despre copii "diferiti". Mie mi l-a descris perfect pe Calin si mi-a raspuns la multe dintre intrebarile mele, mi-a rezolvat multe frustrari.

Am dat intamplator peste el, asa cum dadusem si peste site-ul despre attachment parenting (Ilinca sa nu ma dai cu capul de pereti iar ). Dar daca o sa dati search cu "high need child" veti gasi si pe goagal multe informatii.

Asta e Calin al meu, un "high need child" caci in romaneste nu stiu daca s-a tradus termenul. Si cele care au fost la Moeciu, acum 2 ierni, poate isi mai amintesc cate ceva despre cum s-a comportat el acolo...

Multi pupici, cani uriase de cafea aromata, ceaiuri inmiresmate... va pupez!

Mergi la inceput