Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***401***
Raspunsuri - Pagina 19

denisamada spune:
Iar vorbesc singura... si tocmai am citit un mail cum ca tre' sa prezantez ceva la cursul de luni... adik io ziceam ca e curs, dar ei cica tre' sa ma si reproduc stiintific... na... o sa o facem si p'asta daca'i musai.... cu placere...
Mai dau o data refresh ci daca nu apare nimeni sa stiti ca ma fac colacel langa Motan! Am zis!
Refresh!
Denisa-Madalina fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

denisamada spune:
Buhuhu!
Si noapte buna!
Denisa-Madalina fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Dodo-pui spune:
tufete
Pisik totul a fost la superlativ
,Felicitari si inca o data tot ce-i mai bun pentru zana voastra.
Las cafa
O zi cum o doriti!
PS:Oli nu stiu ce sa spun /sfat sa-ti dau

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

olishka spune:
Buna dimineata!!! La multi ani Gianina!!! Sa ai parte de multa fericire si lucruri bune!!!
Aici se da trezirea la 5.30 asa ca sunt fresh
Am fost sa-l alaptez pe Leon. Mi-a zis asistenta ca este tare mancacios. L-am tinut vreo jumatate de ora la san, dar tot a trebuit sa-i dea supliment caci nu se saturase. Deocamdata am doar colostru, dar nu-mi fac griji, stiu ca o sa vina si lapticul, cand ajung acasa.
Sa aveti o zi frumoasa!!!
Olga, mamica lui David iepurasul si
39+

novus spune:
Neata !!!!
In primul si primul rand
GIANINA
Sa fii sanatoasa si mereu voioasa asa cum te stim, iar de ziua ta (si nu numai )sa-ti fie biroul plin de prajituri
!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

chatonel spune:
Neataz tufete! vin si io cu ceaiu
Bianca, multi ani fericiti si zimbitori
Olguta, pupam tare mincaciosul si pe mamica lui

olishka spune:
Eu abia astept sa se faca 10 sa vad daca ne da drumul acasa. Mi-e tare dor de David si lui de mine.
Olga, mamica lui David iepurasul si
39+

novus spune:
Sa le luam pe rand acum, aseara m-am pus la citit si apoi al povesti cu Ada care a fost dementiala cu replicile ei , ne-am distrat toti in pat inainte de culcare de numa'
Inapreda, felicitari pt operatiunea olita !!la cat mai multe ''succesuri'' de genul acesta, spune-mi si mie cum ai procedat, l-ai lasat doar in chilotei de cand ai inceput antrenamentul ? ca si eu am lasat-o pe Ada ieri si absorbita de un joc, m-a anuntat doar ca pipi a venit cu viteza direct in chilotei
asa ca i-am pus pampers dupa, probabil trebuie rabdare
Olga, nu stiu ce sa zic de varsat, poate mananca prea cu pofta si nu ragaie cum trebuie, ma gandesc, parca trebuia sa-i tinem tot timpul la ragait ,nu ?
Astazi cred ca va da drumul, nu? abia astept sa vad reactia lui David, cred ca o sa-l dragaleasca toata ziua pe Leon
Pisik, mersi ca mi-ai trimis pozele pe mail, le-am vizionat aseara fix inainte de culcare , am admirat in primul rand Ana sarbatorita eleganta si ghidusa in rochita ff frumoasa si asortata cum o stiu
, Adelake tare cocheta si ea, la care m-am uitat de vreo doua ori, mi se pare ca a crescut si e fetita mare, tare schimbata de cand nu am mai vazut-o
apoi pe Micsunica eleganta si ea in rochita
pe care initial nu stiam de unde sa o iau, dar noroc ca m-am prins repede
, apoi aranjamentele care mi-au luat ochii si mi-a lasat gura apa
, mama fericita si emotionata
,casa noua aranjata cu mult bun gust
,invitatii care de care mai aratosi in frunte cu dna doctor de gen Mada careia i-as fura tricoul
, vreau si eu
si toate in atmosfera de petrecere si voie buna cu care ne-ati obisnuit la evenimentele organizate de voi !!
Asadar nota 10 pt organizare si decorare, mi-a placut si de animatoare, ff draguta si multi pupici sarbatoritei !!

pisigri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Neata !!!! In primul si primul rand ![]() ![]() ![]() ![]() Sa fii sanatoasa si mereu voioasa asa cum te stim, iar de ziua sa-ti fie biroul plin de prajituri ![]() www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Si de la mine, si un milion de ploi de pupici

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)

novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Eu abia astept sa se faca 10 sa vad daca ne da drumul acasa. Mi-e tare dor de David si lui de mine. Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() ![]() |
Pai cred ca o sa va dea drumul acasa asa ca mai e putin si iti tii feciorii in brate