Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***401***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

ANAMARIAME, multumesc din suflet! Minnie din flori trebuia sa fie Minnie, dar a fost Daisy, ca pe Minnie a noastra am ratacit-o si cica e criza pe piata plusurilor de Minnie. Da, se poate face si Alba ca Zapada, chiar f usor. Te invat pe PM cum. Doar cromatic va fi un pic diferita. Singurele flori albastre pur sunt crizantemele olandeze vopsite albastru si am observat ca nu se mai gasesc in ultima vreme. Dar sunt irisii care sunt albastru-mov, sunt frezii care bat in albastru. Doar ca cel mai bine ies cu crizanteme olandeze, ca acopera si umplu cel mai uniform.
Surpriza mea a fost acel bufet de dulciuri, la care am muncit destul si de care sunt f f mandra. Mi-am incasat eu injuraturi in gand de la parinti, asumate ce-i drept, dar eu zic ca merita. Mai ales ca sincer ma asteptam sa fie mult mai rau, eu zic ca au fost chiar cuminti copiii. Adultii pot spune ca s-au infipt mai tare in el Bufetul asta merge montat la botezuri, la evenimente. Nu e o idee originala, dar am dat peste ea exact in seara pre-chiuretaj si nu stiu, pt mine a fost un semn, cine stie ce o sa iasa, oricum, m-am entuziasmat mult facandu-l, ca toate pregatirile dealtfel

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Pisik, ce frumoooos! Adevarul e ca sarbatorita a meritat asa aniversare! Mi-a placut chiar totul: de la tinutele Anei,invitatii veseli si jucausi, apartamentul vostru, animatoarea dedicata, la tortul cu Minnie, Mada echipata in ton cu tema petrecerii si mama emotionata ca i-a implinit puiul trei ani!La cat mai multe asemenea petreceri minunate!

Ce carliontata e Micsu'! Am remarcat si Adelakele petrecaret si dezinvolt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Am intrat sa va anunt ca intre 15-18 iunie, daca ne tine Dumnezeu sanatosi pe toti, vom fi in Bucuresti, eu si huzband. Asta daca intereseaza pe cineva

Veniti si voi la rockareala?

Noi kiar nu avem cu cine lasa copilul.... dar organizam o rockereala la noi acasa!!!!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Si eu m-am bucurat tare s-o vad pe Micsu. Ce inalta este si ce aer de domnisoara Tare scumpa!!!

Intr-adevar fetele au fost toate elegante si au avut super tinute

Olga, mamica lui David iepurasul si 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Si eu m-am bucurat tare s-o vad pe Micsu. Ce inalta este si ce aer de domnisoara Tare scumpa!!!

Olga, mamica lui David iepurasul si 39+

Subscriu! Mi s-a facut pofta de-o fetita! (suna de parca-s canibal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Olga,cica ar fi normal sa vomite pana se obisnuieste stomacelul, am avut un coleg care a avut aceasta problema cu baietelul lui imediat dupa nastere.Pisik, ce petrecere frumoasa!Am recunoscut 3 printese.Ma duc la nani, pana acum am citit.Imi e dor de Theo, de abia astept sa-l vad sambata.

Mergi la inceput

Citat:
Leon este bine, imi fac griji doar ca varsa f des. O sa vb maine dimineata cu dr neonantolog. A stat vreo 2 ore si cu mine in rezerva si a stat numai la san, caci nu se satura cu colostru. Imi facuse sfarcurile praf. Ma doare ff tare burta cand alaptez, caci mi se contracta uterul. Dureri cam la fel de mari ca si contractiile de la nastere. Cu David nu tin minte sa fi patit asa ceva. Nu poate fi chiar totul perfect.

De ieri dormit adunat cred ca maxim 2 ore. Nu prea ai cum sa dormi aici. Astept sa merg la 12 la alsptat si apoi vreau sa cer un calmant sa dorm si eu caci sunt cam praf.

De varsaturi nu-sh ce sa zic... poate regurgiteaza!? In skimb eu as zice sa renunti la ideea cu calmantul (bine acum depinde si la ce calmant te gandesti...), mai bine mai rabzi pana maine dimineata si mergi acasa. Eu am plecat marti si nascusem duminica dimineata, prin cezariana. A fost totul ok. Nu mai vorbesc de varsta care te avantajeaza NET!

si abia astept sa ne vedem!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Pentru ca stiu ca unele dintre voi vor sa vada poze de la party si pe Facebook nu cred ca voi pune sau oricum voi pune putine, iata link-ul. Sunt si poze de azi de la gradi (din pacate nu am ajuns cand s-a taiat tortul, din cauza traficului) si de asta seara de acasa

https://picasaweb.google.com/117734419361148822966/20022012Ana3Ani?authkey=Gv1sRgCObohfjHo5TDTA

Daaaaaaaaaa.... imi zisese mie Adela ca nu ati fost. Iar motanu' zisese altceva si-mi dadea cu rest... iar pozele m-au bulversat complet, ca nu stiam pe unde umbla fi-mea in timpul cursurilor!

Denisa-Madalina fericita de http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042" target="_blank"> Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank">http://www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Pisik, ce frumoooos! Adevarul e ca sarbatorita a meritat asa aniversare! Mi-a placut chiar totul: de la tinutele Anei,invitatii veseli si jucausi, apartamentul vostru, animatoarea dedicata, la tortul cu Minnie, Mada echipata in ton cu tema petrecerii si mama emotionata ca i-a implinit puiul trei ani!La cat mai multe asemenea petreceri minunate!

Ce carliontata e Micsu'! Am remarcat si Adelakele petrecaret si dezinvolt!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Citat:

Subscriu! Mi s-a facut pofta de-o fetita! (suna de parca-s canibal)

Si mie de bb2.... Dar se pare ca proiectul se amana...A-propos, Anca, nu mi-ai mai zis nik... te-a dezamagit/lasat fara replica atitudinea mea de somon?

Edit: Anca = Pisigri

Mergi la inceput