Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***401***
Raspunsuri - Pagina 17

olishka spune:
Buna seara!!!
Multumesc din suflet pt urari. Mie mi se pare ca Leon seamana cu David. Cand ajung acasa va pun o poza sa vedeti si sa va dati cu parerea.
Leon este bine, imi fac griji doar ca varsa f des. O sa vb maine dimineata cu dr neonantolog. A stat vreo 2 ore si cu mine in rezerva si a stat numai la san, caci nu se satura cu colostru. Imi facuse sfarcurile praf. Ma doare ff tare burta cand alaptez, caci mi se contracta uterul. Dureri cam la fel de mari ca si contractiile de la nastere. Cu David nu tin minte sa fi patit asa ceva. Nu poate fi chiar totul perfect.
De ieri dormit adunat cred ca maxim 2 ore. Nu prea ai cum sa dormi aici. Astept sa merg la 12 la alsptat si apoi vreau sa cer un calmant sa dorm si eu caci sunt cam praf.
Pisik ne pui te rog poze de la petrecere? Tare mult ne-am dorit sa ajungem si copiii la fel. Cred ca a fost tare frumos.
Anaan multa, multa sanatate va doresc si sa fuga mucii cat mai repede
Ina felicitari pt olita. Si noi suntem la aceasta operatiunw. Sunt multumita ca a scapat de pampers la somnul de pranz. Dar mai face ziua pe el, mai ales acum de cand sunt la spital nu prea mai vrea sa coopereze. Ma astept chiar sa regreseze cand voi ajunge cu Leon acasa.
Mai vroiam sa raspund cuiva, dar am uitat
Olga, mamica lui David iepurasul si
39+

Pisik06 spune:
Buna seara!
Multumim de urarile venite pe toate caile
Pentru ca stiu ca unele dintre voi vor sa vada poze de la party si pe Facebook nu cred ca voi pune sau oricum voi pune putine, iata link-ul. Sunt si poze de azi de la gradi (din pacate nu am ajuns cand s-a taiat tortul, din cauza traficului) si de asta seara de acasa
https://picasaweb.google.com/117734419361148822966/20022012Ana3Ani?authkey=Gv1sRgCObohfjHo5TDTA
Mami de minune mica

olishka spune:
https://picasaweb.google.com/m/viewer?dc=gorganic&source=mobileproducts#photo/olgagireada/5400335250951053649/5400337753328768178
David prima zi. Se vede?
39+

Pisik06 spune:
OLGA, sa treaca repede durerile. Poate varstaturile sunt o forma de reflux, e posibil si la nou-nou nascut? Cel mai bine sa vorbesti cu medicul neonato, eu zic ca nu-i grav. Sa te odihnesti musai! Ai grija de tine
Mami de minune mica

chatonel spune:
olgutza, pozele nu se vad, cred ca ai uitat sa scoti lacatul :)
cit despre alaptat si contractii, este normal; probabil ca ai uitat, dar eu imi amintesc ca timp de vreo doua saptamini am simtit asta; bine ca BB papa, miine dimi cred ca o sa vina si laptele si o sa te mai lase putin; sa nu uiti sa dai cu creme pe tzitzi

anamariame spune:
Olga, nu merge linkul! Cat despre faptul ca Leon varsa, nu stiu ce sa iti spun, noi nu ne-am confruntat cu asa ceva.Pisik, WOW!!!! Pozele voastre sunt pur si simplu minunate, Ana este extraordinara, atmosfera s-a vazut clar ca a fost de zile mari, eu cred ca trebuie sa iti largesti orizonturile profesionale spre organizari de evenimente. Am analizat fiecare detaliu in parte, Minnie din flori este superba (oare se poate face si Alba-ca-Zapada?
), iar apartamentul vostru mi-a placut foarte, foarte tare. Am vazut-o si pe Micsu
, ce sa mai, totul mi-a placut peste masura! Felicitari!

denisamada spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui chatonel
valeu, or sa zica fetele-astea mai sensibile ca tare laudaroase mai sintem ![]() ![]() |
Da-da! Noi astea sensibile si modeste!

Denisa-Madalina

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

chatonel spune:
cu totul de acord cu anamariame! pisik, ai decorat totul super... ca sa nu mai spun de ce mincaruri ai facut
la multi ani inca o data, tuturor!

olishka spune:
Wooow Pisik ce petrecere Cata distractie, voie buna, toata lumea fericita, decoratiuni dementiale, super super totul
Cu siguranta Ana a fost tare fericita! Bravo!!!
39+

olishka spune:
Din pacate nu pot sa umblu la setari la picassa de pe tel. Va arat acasa.
39+