Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***401***
Raspunsuri - Pagina 16

inapreda spune:
Gina, am uitat sa spun: nu stiu ce are calculatorul meu dar nu pot deschide link-ul cu poze; nici blogul Pisiciigri

pisigri spune:
Ma duc sa ma imbrac sa plec la stomatolog. Ne vedem miine !
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)

Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Io-s destul de extaziata! La propriu! Sa ma temperez? "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Nu! Bucura-te, ca-i lucru mare! Bravo, Ian!

millie spune:
buna
Felicitari Olga, bun venit pe lume Leon !!! sa va traiasca ,sa va aduca multe bucurii!!La multi ani ghioceilor care si-au sarbatorit ziua de natere!

mireal spune:
L-am vazut si pe Leon, mie mi se pare ca seamana cu David.E asa de micut si de dulce.Ina, felicitari pt olita, sa o tineti tot asa de acum incolo.Mi-a placut de Ilinca, cu parintii.Si daca parinti nu sunt frumosi si copilul este, te uiti pe la vecini
Eu m-as tatua pe un deget, mi-as face o verigeta, ca a mea ma cam strange de ceva vreme.Annan, nasol cu mucii, ar trebui sa folosesti protargol, parca ala oprea mucii.Bebestrumph, bafta la noul loc de munca.Mi-a placut si poseta aleasa de Bianca.Am uitat ca l-am vazut si pe Calin, care a crescut mare, in comparatie cu bebe Leon.

Floric spune:
Mi-a venti o idee de cadou. Nu stiu exact cum se cheama. are unul acasa dar mic. Este un joc cu piese din lemn, in care sunt desenate niste personaje (animale) in diferite ipostaze si coloratii si copilul trebuie sa le cupleze care cu cine seamana. Sa faca perechi. Jocul pe car eila re acasa este unul mic, cu 8 perechi. Dar ma gandeam poate gasesc ceva cu mai multe perechi, sau chiar mai complex. Cu 3 piese in grup. Ati vazut pe undeva?
Nu am chef sa caut caci nici nu stiu cum se cheama astfel de jocuri. Si nici starea sufleteasca nu o am. Fac pereche lu Kea.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

Floric spune:
citat din mesajul lui Floric Mi-a venti o idee de cadou. Nu stiu exact cum se cheama. are unul acasa dar mic. Este un joc cu piese din lemn, in care sunt desenate niste personaje (animale) in diferite ipostaze si coloratii si copilul trebuie sa le cupleze care cu cine seamana. Sa faca perechi. Jocul pe care il are acasa este unul mic, cu 8 perechi. Dar ma gandeam poate gasesc ceva cu mai multe perechi, sau chiar mai complex. Cu 3 piese in grup. Ati vazut pe undeva? Nu am chef sa caut caci nici nu stiu cum se cheama astfel de jocuri. Si nici starea sufleteasca nu o am. Fac pereche lu Kea. ![]() Edit: nevoasa, nervoasa dar nici asa sa nu intelegeti ce vreau sa spun. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
Poze Raru
Poze noi

Floric spune:
Hmmm...Se vede cat de tulburata si daramata sunt. Imi dau singura quote. Merg la culcare. Sper ca noaptea sa rezolve totul. Simt ca nu mai am putere. De nimic.
Poze Raru
Poze noi

inapreda spune:
citat din mesajul lui Floric Mi-a venti o idee de cadou. Nu stiu exact cum se cheama. are unul acasa dar mic. Este un joc cu piese din lemn, in care sunt desenate niste personaje (animale) in diferite ipostaze si coloratii si copilul trebuie sa le cupleze care cu cine seamana. Sa faca perechi. Jocul pe car eila re acasa este unul mic, cu 8 perechi. Dar ma gandeam poate gasesc ceva cu mai multe perechi, sau chiar mai complex. Cu 3 piese in grup. Ati vazut pe undeva? Nu am chef sa caut caci nici nu stiu cum se cheama astfel de jocuri. Si nici starea sufleteasca nu o am. Fac pereche lu Kea. ![]() Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
Floric, nu pot sa te ajut; habar nu am despre ce joc e vorba; mie imi vine sa capiez ca in urma cu vreo juma' de ora "am pierdut" o postare in care pusesem mai multe idei de cadou si nu salvasem link-urile nicaieri.

Dar voi locuiti cu parintii tai, nu cu socrii, nu-i asa? Oricum, sper si cred ca sinteti mai puternici decit "vorbele" pe care nimeni nu le poate opri.