Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***401***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Iar vorbesc singura... si tocmai am citit un mail cum ca tre' sa prezantez ceva la cursul de luni... adik io ziceam ca e curs, dar ei cica tre' sa ma si reproduc stiintific... na... o sa o facem si p'asta daca'i musai.... cu placere...

Mai dau o data refresh ci daca nu apare nimeni sa stiti ca ma fac colacel langa Motan! Am zis!

Refresh!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Buhuhu!

Si noapte buna!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

tufete

Pisik totul a fost la superlativ ,Felicitari si inca o data tot ce-i mai bun pentru zana voastra.

Las cafa

O zi cum o doriti!
PS:Oli nu stiu ce sa spun /sfat sa-ti dau

Gianina sa fii sanatoasa si mereu iubita de cei dragi!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna dimineata!!!

La multi ani Gianina!!! Sa ai parte de multa fericire si lucruri bune!!!

Aici se da trezirea la 5.30 asa ca sunt fresh

Am fost sa-l alaptez pe Leon. Mi-a zis asistenta ca este tare mancacios. L-am tinut vreo jumatate de ora la san, dar tot a trebuit sa-i dea supliment caci nu se saturase. Deocamdata am doar colostru, dar nu-mi fac griji, stiu ca o sa vina si lapticul, cand ajung acasa.

Sa aveti o zi frumoasa!!!

Olga, mamica lui David iepurasul si 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!!!

In primul si primul rand

GIANINA

Sa fii sanatoasa si mereu voioasa asa cum te stim, iar de ziua ta (si nu numai )sa-ti fie biroul plin de prajituri !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neataz tufete! vin si io cu ceaiu

Bianca, multi ani fericiti si zimbitori

Olguta, pupam tare mincaciosul si pe mamica lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Eu abia astept sa se faca 10 sa vad daca ne da drumul acasa. Mi-e tare dor de David si lui de mine.

Mergi la inceput

Sa le luam pe rand acum, aseara m-am pus la citit si apoi al povesti cu Ada care a fost dementiala cu replicile ei , ne-am distrat toti in pat inainte de culcare de numa'

Inapreda, felicitari pt operatiunea olita !!la cat mai multe ''succesuri'' de genul acesta, spune-mi si mie cum ai procedat, l-ai lasat doar in chilotei de cand ai inceput antrenamentul ? ca si eu am lasat-o pe Ada ieri si absorbita de un joc, m-a anuntat doar ca pipi a venit cu viteza direct in chilotei asa ca i-am pus pampers dupa, probabil trebuie rabdare

Olga, nu stiu ce sa zic de varsat, poate mananca prea cu pofta si nu ragaie cum trebuie, ma gandesc, parca trebuia sa-i tinem tot timpul la ragait ,nu ?
Astazi cred ca va da drumul, nu? abia astept sa vad reactia lui David, cred ca o sa-l dragaleasca toata ziua pe Leon

Pisik, mersi ca mi-ai trimis pozele pe mail, le-am vizionat aseara fix inainte de culcare , am admirat in primul rand Ana sarbatorita eleganta si ghidusa in rochita ff frumoasa si asortata cum o stiu , Adelake tare cocheta si ea, la care m-am uitat de vreo doua ori, mi se pare ca a crescut si e fetita mare, tare schimbata de cand nu am mai vazut-o apoi pe Micsunica eleganta si ea in rochita pe care initial nu stiam de unde sa o iau, dar noroc ca m-am prins repede , apoi aranjamentele care mi-au luat ochii si mi-a lasat gura apa , mama fericita si emotionata ,casa noua aranjata cu mult bun gust ,invitatii care de care mai aratosi in frunte cu dna doctor de gen Mada careia i-as fura tricoul , vreau si eu si toate in atmosfera de petrecere si voie buna cu care ne-ati obisnuit la evenimentele organizate de voi !!
Asadar nota 10 pt organizare si decorare, mi-a placut si de animatoare, ff draguta si multi pupici sarbatoritei !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Neata !!!!

In primul si primul rand

GIANINA

Sa fii sanatoasa si mereu voioasa asa cum te stim, iar de ziua sa-ti fie biroul plin de prajituri !!

Si de la mine, si un milion de ploi de pupici (da sa-i dai si micshunicii unul, da..???), sa fii fericita si sa ti se intimple mai multe lucruri bune decit ai indrazni sa iti doresti vreodata !

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Eu abia astept sa se faca 10 sa vad daca ne da drumul acasa. Mi-e tare dor de David si lui de mine.

Pai cred ca o sa va dea drumul acasa asa ca mai e putin si iti tii feciorii in brate !!

Mergi la inceput