Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***401***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

gata am reusit sa scap de stres...am inscris huna la gradi la o doamna cum mi-o doream:tanara,preda si engleza in gradi.Are copil de 2 ani...si-i f mamoasa ,dragostoasa cu copii...nu severa ca cele mai in varsta.Ii invata multe dar cu duhul blandetii sunt happy

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Olga!!!!!! Sa va creasca puiul Leon mare alaturi de David si de voi toti!!!

Ma bucur tare ca ai scapat relativ iute si usor.

Ieri dimineata mi-am luat calendat bisericesc si l-am lipit in bucatarie, si primul sfant care mi-a sarit in ochi a fost Leon, pe 20 febr, nu stiam... si m-am gandit, sigur vine Leon azi-maine!!!! Chiar super-super s-au potrivit toate!

pisigri

va asteptam in Bucuresti! Si.. tot intrebau fetele cu ce ocazie, poate ca sa iei trandafirul galben de la "colegul de reclama"? :))

Pisik si Ana

la multi ani, cat mai fericiti si cat mai lipsiti de griji!

O sapta frumoasa, deja a iesit si soarele pe aici!

Poze cu noi

Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Gina, multumesc :), venim la OST fest.

Anca, intii nu m-am dumirit deloc ce e cu reclama si cu trandafirul :), apoi mi-am amintit ceva-ceva. Nu-s chiar florile mele preferate, dar nu le refuz, si daca-s si de la cine trebuie, cu atit mai bine ! :))))

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

gata am reusit sa scap de stres...am inscris huna la gradi la o doamna cum mi-o doream:tanara,preda si engleza in gradi.Are copil de 2 ani...si-i f mamoasa ,dragostoasa cu copii...nu severa ca cele mai in varsta.Ii invata multe dar cu duhul blandetii sunt happy

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

BRAVO IZA
gradi placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Vai, io primul lucru cand casc ochii dimineata si n-am chef sa ma ridic din pat intru pe FB de pe telefon, am un shortcut. Si ce-mi vazura ochii: un cozonacel proaspat scos din cuptor, inca aburind...Leoncito Dar tufete, dupa cum am scris si in comment, mie mi se pare ca de data asta are si Cristi baiat, adica seamana cu el! Olishka, bine zic, asa-i ca Leon nu seamana cu David in primele zile?(eu imi amintesc ca era tare blondutz). La Aris cand am vazut poza am crezut ca e o poza mai veche a Vitaminei:))) Dar baietii Olgai imi par diferiti...si adorabili amandoi!!
"La Multi Ani!" strengaritzei Ana Bianca, abia astept sa vad poze de la petrecere!! Multe-multe!
Insanatosire grabnica familiei de gulioare!
Si nu mai stiu de mai vroiam ceva sa zic...a, Dodo, arati mai degraba ca si cum ar urma sa schimbi prefixul in 3 ;)! Ma bucur ca ai gasit asa o educatoare pentru huna, eu detest educatoarele severe, rigide, "cu metoda-n ele" in sensul ca-s mari dresoare dar se cred "cu talent pedagogic"

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Gina, pune si aici niste poze cu tine, cu voi, sa va admiram si noi !!!

Dodo, ma bucur ca ai gasit o educatoare blanda, mi sep are cel mai important lucru la varsta asta !

Pisik, sper ca diseara incarci pozele de la petrecerile Anei !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Pisigri,nu mai citisem de ceva vreme blogul tau, bine, cred ca il ultima perioada ai scris asa mult ca eu tot la Rosia Montana ramasesem , mi-a palcut tare mult ce am citit

Mergi la inceput

Mie Leon mi se pare ca seamana la marele fix cu David, aceeasi gurita si obrajiori , zicea Olga ca o sa puna o poza si cu David proaspat nascut sa vedem asemanari/diferente, mie din amintiri mi se par identici

Olga, a propos , fa o pauza de tziti si hai la o poveste !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Pisigri,nu mai citisem de ceva vreme blogul tau, bine, cred ca il ultima perioada ai scris asa mult ca eu tot la Rosia Montana ramasesem , mi-a palcut tare mult ce am citit

tnx novus, nici io n-am mai fost demult pe blog pt ca nu mai "misca".

pisigrix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Mie Leon mi se pare ca seamana la marele fix cu David, aceeasi gurita si obrajiori , zicea Olga ca o sa puna o poza si cu David proaspat nascut sa vedem asemanari/diferente, mie din amintiri mi se par identici

Olga, a propos , fa o pauza de tziti si hai la o poveste !!

Inseamna ca m-am senilizat si memoria ma lasa!:((( Nu-i bai, in cazul asta musai sa vina si fetitza, sa aiba si Cristi pe cineva de partea lui ca infatisare:)) (oricum, cand ambii soti sunt frumosi, ce conteaza cu care seamana copiii?;))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput