Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***401***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Gianina, la cererea mushteriilor am facut clatite "clasice" dar am pus in aluat si coaja de portocale; le-am umplut cu gem de caise si s-au evaporat aseara.

Arpacasul nu l-am pus la inmuiat; mi-am facut si azi "de cura" fiert simplu, fara sare. Acum ma...ospatez si nu e rau.

Sper ca nu te superi ca nu servesc din prajituri; e pentru o cauza buna dar beutura -cind o dai - sa stii ca nu o refuz.

Mergi la inceput

Chato, eu am avertizat ca nu se vede; asta mi-am si dorit, sa fie discrete si naturale; de apropoape si numai daca stii se vad tatuajele

Mergi la inceput

Cuscra, m-ai distrat cu parintii frumosi; dar daca sint hizi amindoi, conteaza cu cine seamana urmasii?

Eu tare mi-am dorit sa semene Ian cu Jambo; inca sper pentru urmatorul, desi n-as vrea sa fie "discrepante" majore intre frati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Din nefericire, nu avem prea multe poze facute, insa
https://picasaweb.google.com/114247635715508132730/UltimeleFotografiiDin2011?authkey=Gv1sRgCLTt3e-SvMvMrQE

Si eu fac ce fac si mai intru pe Facebook. Poate a mai pus Olga poze cu Leon. Mie mi se pare ca seamana cu David, dar nu 100%. Cum si Vitamina 2 a lui Aris are ceva diferit.

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Citat:
citat din mesajul lui novus

Mie Leon mi se pare ca seamana la marele fix cu David, aceeasi gurita si obrajiori , zicea Olga ca o sa puna o poza si cu David proaspat nascut sa vedem asemanari/diferente, mie din amintiri mi se par identici

Olga, a propos , fa o pauza de tziti si hai la o poveste !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Inseamna ca m-am senilizat si memoria ma lasa!:((( Nu-i bai, in cazul asta musai sa vina si fetitza, sa aiba si Cristi pe cineva de partea lui ca infatisare:)) (oricum, cand ambii soti sunt frumosi, ce conteaza cu care seamana copiii?;))

Ilinco, poate m-am ramolit eu , oricum sunt frumosi toti, de la mic la mare, de revista nu alta !!

Mergi la inceput

Eu pana sa nasc sa fiu de m-am gandit cu cine mi-as dori sa semene Ada, ba sa nu mint, doream sa ma mosteneasca la minte pe mine si nu numai, acum sincer stau, ma uit la ea si ma minunez cum a putut iesi asa

Astazi oricum m-au napadit amintirile vazandu-l pe Leon si mi-am amintit cum au fost primele zile impreuna, cat de fragila era si cum nu ma saturam sa o privesc insa nici pe departe nu aveam sentimentele de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

eu nu am simtit-o niciodata pe dragoana fragila... creca din cauza ca a fost mereu grasana si umflata si pt ca si eu sint tare ca fieru si iute ca otelu si stiam ca si ea va fi asa, ca nu putea fi altfel

dar mi-as dori si eu inca un copil mic-mic, ca leon, ca sa pot experimenta inca o maternitate... mi-e dor si mie de copilas de tzitza

olguta, abia astept sa il iau pe leon la smotocit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

eu nu am simtit-o niciodata pe dragoana fragila... creca din cauza ca a fost mereu grasana si umflata si pt ca si eu sint tare ca fieru si iute ca otelu si stiam ca si ea va fi asa, ca nu putea fi altfel

La fizic o simteam si eu fragila, ca-n rest ma gandeam eu ca nu poate sa nu mosteneasca macar putin din puterea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Am intrat sa va anunt ca intre 15-18 iunie, daca ne tine Dumnezeu sanatosi pe toti, vom fi in Bucuresti, eu si huzband. Asta daca intereseaza pe cineva

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

La fizic o simteam si eu fragila, ca-n rest ma gandeam eu ca nu poate sa nu mosteneasca macar putin din puterea mea

valeu, or sa zica fetele-astea mai sensibile ca tare laudaroase mai sintem

Mergi la inceput