Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***401***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Neata, neata!

Vai dar ce capitol a urmat dupa "400". Cu aniversari... La multi ani sarbatoritelor si felicitari mamicilor si taticilor!
Cu nasterea lui Leon! Ce m-am bucurat, chiar ca iti vine sa te apuci sa mai faci inca un copil. Sa va traiasca si sa va bucurati de el 100 de ani!

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Multe imbratisari lui "Anei", Anei si domnului H! Insanatosire grabnica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ina, merci pt poze; ma tot uitai la poze, dar nu vad nik... doar in ultima, in care ai precizat ca esti data cu tus, se vede ca esti machiata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata dragelor,

ce mult m-au bucurat urarile de La multi ani! mai amel ca mie imi place sa ma sarbatoresc inainte
dar asta nu inseamna ca ma fofilez si nu scot tava cu prajituri si aromate si insiropate si cromoase si... pentru toata lumea

pupacesc de zor bebelakele urias

pupacesc si sarbatoritele de astazi Ana si Sorina

ina - vad ca te-ai descurcat cu arpacasul; eu il pun la inmuiat (nu stiu sigur daca trebuie dar nu am incercat fara, pana acum) si ul pun la fiert in mancare odata cu legumele si-i timp suficient sa se faca
clatite din care ai facut mpana la urma?

sanatate multa bolnaviorilor mari si mici

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Ina, deci si tu esti cu tatuajele de genul asta
La sprancene e universala problema cu decolorarea, eu le refac in fiecare an, mai ales pentru ca le-am arcuit un pic prin tatuaj si nu mai pot renunta la el

Deci nu doare la fel de tare si la ochi, inseamna ca n-am fost pacalita Sper ca luna viitoare reusesc sa ajung la salon sa-mi fac si eu
La buze nu simt nevoia, ma buzesc cu gloss

Novus, sprancenele ma costa 300 ron, ochii habar n-am dar banuiesc ca tot pe acolo

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Olga, ai o minunatie de baiat! Sa va traiasca si sa va aduca numai si numai bucurii! Am stat cu sufletul al gura aseara, si m-am relaxat abia cand ai scris ca ai nascut usor si repede! La Multi Ani, Ana Bianca si Sorina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Gina. Asa m-am bucurat ca ai aparut cu vesti despre voi!Dar nu-s destule, hai cu mai multe!

P.S. Te-am vazut blonda pe FB: e de actualitate culoarea sau nu? Te prinde grozav, parol!

Kea, imi pare rau ca ai discutii cu sotul. Eu zic ca vin in primul rand de la oboseala acumulata, cu doi copii mici cred ca nu e usor deloc; sigur ca intruziunea diversilor "binevoitor"i nu face bine deloc, dar eu zic sa gasesti putin timp pentru voi doi - profita de faptul ca mama ta e acolo- si o se se mai detensioneze relatia. Stiu ca sfatul meu suna superficial si standard, dar la mine a mers.

Mergi la inceput

Ana, nu e de actualitate culoarea... inca. Sunt in procedeul lung si uracios de renuntare la nesuferitul si nereusitul de permanent facut asta vara. Dar mai am putin si dupa aia pun pe par si o culoare frumoasa.

Noi nu am mai facut nimic notabil. Doar ca a inceput si Calinul meu sa vorbeasca mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Am intrat sa va anunt ca intre 15-18 iunie, daca ne tine Dumnezeu sanatosi pe toti, vom fi in Bucuresti, eu si huzband. Asta daca intereseaza pe cineva

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Pisigri cred ca va interesa pe multa lume Pe mine, cu siguranta! Dar nu ne spui si cu ce ocazie?

Mergi la inceput