Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***401***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Bebe, sa iti fie de bine. Daca esti si dorita si platita si te simti si bine atunci e reteta perfecta.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Bebe, sa iti fie de bine. Daca esti si dorita si platita si te simti si bine atunci e reteta perfecta.

Poze Raru
Poze noi

multam.
ps.s: nu e inca ceea ce as vrea, dar pot sa traiesc cu asta, n-am incotro.e f bine pt vremurile astea.

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Bianca, da sa vad si eu ce modele iti umbla in minte? macar nr linkului, asa cum le-a pus Dodo si nr pozei. Ca sa nu umplem pagini cu croseturi.

Mie imi plac tare mult. Toate. Nu ma pricep eu nici la combinat, nici la purtat dar imi plac. Sarmana Dodo ce isi mai bate capul cu mine cand e vb de ales model sau culoare. Dar pana la urma ne intelegem noi.
V-am mai spus ce ma dezumfla pe mine...si asta s-ar putea sa opreasca pe multi sa comande. La prima faza este pretul. dar daca stai stramb si judeci drept, efectul mana de lucru, profitul sa zicem asa, este foarte mic. Firele si alte accesrii costa fff mult. Parca, la poseta mea manerele au costat 50 lei, plus ghemele (minim 2x15) si plus altele. Asa ca faceti si voi calculul. Desi in prima faza pare un pret...cand stai si despici firul ...manopera nu prea o regasesti.

Textul de mai sus este general. Sa nu se inteleaga ca am cazut pe capul Biancai. Caci cu ea am inceput mesajul.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Am intrat sa vad ce face Olga si cand colo, ea a nascut de aseara.Ce rapida ai fostBine ai venit Leon, va doresc tot ce e mai frumos si sa fie linistit si cumintel.De abia astept sa-l vad.La Multi Ani Ana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Daaaa Leon deja sarbatoreste !!!
Olga ma bucur ca ai laptic din nou , este cel mai mare ajutor pe care il poti avea dupa nastere !!

Vai ce nostalgii ma apuca, hai ca ma ia plansul imediat

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

SI PE MINE MA CAM INDEASA un nod in git

Olguta

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

anaan, multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Bianca, pe departe e cel mai frumos model

L-am vazut si eu pe Leon in poza, am ramas , fata asta stie sa faca copii frumosi foc, nu degeaba i se spune "Alba ca zapada" cu cei 2 piciti ... abia astept si eu luna octombrie ... Ca tot a deschis Olga apetitul poate peste o luna, doua auzim mai mute vesti bune cu burtica . Spor la treaba, timpul trece ...

La multi ani Ana !!! Bucurii si sanatate !!!

Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

gata, am dat comanda la Dodo. Ne-am lamurit si cu dimensiunile si toate cele. De abia astept sa-mi vad traista.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

gata, am dat comanda la Dodo. Ne-am lamurit si cu dimensiunile si toate cele. De abia astept sa-mi vad traista.

Sa iti fie de bine. Abia astept sa vad produsul. Sa te faleshti nitel. Imi place. te caracterizeaza modelul. Si celelalte imi plac.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput