HAI puiutza, noce, Miha, dari, Alexa!(68)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns izish83 spune:

Eu nu cred k are vrero legatura ananasul. In timpul sarcinii am tot mancat si nu am patit nimic. Era singura solutie pt a se taia greata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Felicitari, Noce!

mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Neata!

Azi fiica-mea si-a reluat gradinita, sa vedem ce face ca desi mi se cam urcase in cap mi-e cam urat fara ea prin casa.

Felicitari Noce pentru bebelina grasunica Ilinca!!!

Cati, Mady sa va traiasca crestinii!!!

RAluca bebelina mea nu plange, doarme, daca incepe si se agita si face ca un porcusor ii bag sanul in gura ca nu am chef de scandal si probabil de asta a luat asa bine in greutate. Nu am cantar ca as sta sa o cantaresc toata ziua dar a revenit dr d efam dupa o sapt sa o vada si pe surioara cea mare care a fost mai bolnavioara.
Sotul meu ma bate la cap cu un caz vazut de el la pediatrie de bebe obez din cauza supraalimentatiei, dar nu cred ca va fi cazul la noi. Il las sa se agite
Data trecuta eram stresata ca sta prea mult bebe la san si imi macereaza mamelonul si nu o lasam prea mult, acum sunt relax sa stea cat vrea. O tin cu o mana la san si imi fac treburile usoare, sau o pun pe picioare si ii fac parul la cea mare sau o ajut la imbracat. Saraca Alexandra apuca sanul si se tine bine ca stie ca mama o zguduie in timpul mesei, dar nu intotdeauna.

Bulinutasanatate! Asta cred si eu nu deschide bebe gura mare si iti tine doar sfarcul in gurita de asta doare. Alaptatul nu doare, bine pana apar primii dinti si te rontaie.

Va doresc un bebelusi cumintei!!!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte Sara-Stefania si bebe Adela-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Da revin ca mi-am adus aminte.

Vigantolul trebuie dat Raluca, cred ca este gratis pe reteta de la dr de fam. Si eu iau Ca cu D3 doza maxima, acum se definitiveaza formarea dintilor definitivi ale copiilor, dar bebe are nevoie de D3 suplimentar. Eu ii fac gura ca la peste si ii bag 4 pic, mai sar cate o zi pe motiv de uitare nu cu intentie. Dupa 3 sapt de la desfacere se arunca.

Frumos filmuletul cu Filip si Sara

Cristina sa inteleg ca practici AP? Multumim ca ne impartasesti din experienta ta.

Plec sa mai strang prin casa daca tot e liniste deplina.

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte Sara-Stefania si bebe Adela-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Anca, ce se arunca dupa 3 saptamini? Vigantolul? Daca e asa, e bine de stiut, eu una nu stiam . Mie nu mi-a recomandat nimeni Ca+D3, credeti ca ar trebui sa iau? Nu m-am gindit ca daca iau eu, ajuta bebelina... Eu iau doar tardiferon, pentru ca la nastere inca aveam anemia mare. Pina acum am luat 2 pe zi, la indicatia dr, dar acum m-am trecut singura la 1 /zi ca ,bineinteles, ca m-am constipat de la el, acum citeva zile am facut si o frumusete de hemoroid, iar ieri ,m-am cam speriat, pentru ca a singerat , cu citeva cheaguri micute . Asta mai imi lipsea, dupa ce ca nu mi-au trecut lohiile astea . La dr nu-mi vine sa ma duc , din multe motive . Ce leacuri aveati de hemoroizi? Lady, stiu ca tu ai aexperienta in chestia asta... ceva leacuri??

Ghiulten, mami implinita de printesa-domnisoara Ayla (15.01.2004) si buburuza mica Alara (25.01.2012)

Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Ah, am uitat, felicitari Noce! Bine ai venit pe lume Ilinca!

Ghiulten, mami implinita de printesa-domnisoara Ayla (15.01.2004) si buburuza mica Alara (25.01.2012)

Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

FELICITARI NOCE!! SA FITI SANATOASE AMANDOUA!!

BULINUTA imi pare rau ca stai despartita de Rares de atata vreme .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

anca ce se arunca vigantolul? dupa 3 saptamani?

fetele vroia sa va zic ca am crestinat si noi baiatul duminica si intradevar s-a mai linistit dupa bote imi doarme noaptea si cete 5 ore legat .

Insa a 2-a zi dupa botez au inceput si unele probleme adica s-a deochiat si tipa de nu mai stiam ce sa-i fcaem noroc ca are un unchi care are leac la descantat si s-a linistit imediat,cam refuza sanul desii e foame tipa iar mai suge si tot asa ca dac am tot fost plecata i-am lasat biberon si s-a invatat cu el,si cel mai rau este i-a iesit un abces perianal si acum ii dau antibiotic si sper ca se retgeage caci altfel ajungem la interventie chirurgucala .

Sper din tot sufletul sa nu fie asa ca n-as suparta sa-l vad operat,si cu perfuzii si altele.

mai revin cand citesc dn urma .maine mergem iar la chirurg sa vedem ce deide.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Noce, felicitari, sa te bucuri de minune!!!
Anca, nu cumva 4 pic inseamna prea mult? Eu stiam ca se pun cate doua. Lui Tudor i-am pus numai cate una pe motiv ca fontanela lui are tendinta de a se inchide prea curand.
Alina, bebe Filip doarme 6 ore??????? Fericito!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Felicitari Noce! Si bravo pt nasterea care a decurs asa cum ti-a dorit.

Dariana, Mihaela, si eu imi amintesc cum priveam 39+ si mi se parea ca nu se mai intampla o data.
Vineri in jurul pranzului fusesem la control si nu erau decat semne "pregatitoare", iar sambata la ora 14.25 faceam deja cunostinta cu micutul. Se poate intampla rapid si fara semne.

Ne-au atentiontat la spital ca Vigantolul isi pierde proprietatile dupa mai mult de 30 de zile. Pt Cristian pediatra a spus 2 picaturi pe zi, Andrei ii dadusem 3, dar atunci foloseam flaconul pana se termina, si evident treceam de o luna .

Am cumparat si noi suzeta, desi as fi vrut sa nu folosim deloc, totusi din doua rele il aleg pe cel mai mic, cand are colici nu ii da drumul sanului nici de frica chiar daca e satul, nu inghite laptele, se ineaca, regurgiteaza, iar eu spal cearceafuri in fiecare zi (nu ca asta ar fi o problema, dar ma gandesc la stomacelul lui!)

Mergi la inceput