NOCE FELICITARI!!!!!
Bine ai venit pe lume ILINCA!!!
NOCE, te-am visat azi-noapte, ca nascusei.. Si uite ce mesaj citesc eu dimineata: ca ai nascut!!
Ileana, stii cat a dormit Filipone azi-noapte??? Calculeaza tu: de la 23 la 7 S-a frichinit putin in pat pe la ora 3, dar dupa ce i-am bagat titi in gurita a molfait-o 1 minut, apoi a scuipat-o si a adormit
Dar am un stres de aseara: l-am cantarit inainte de baitza ( asa cum facem de obicei, saptamanal) si a scazut putin in greutate...M-am gandit ca o fi de la colicii din ultimele zile, care l-au facut ff agitat si plangacios.. Dar daca si peste o sapt stam la fel, o sa ii dau totusi supliment...
Cristina M-am regasit TOTAL in descrierile tale legate de dormitul in pat cu copiii
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)
vroiam sa va zic ca am reusit sa citesc din urma mai pe sarite ce-i drept si sa va zic ca i-am facut si noi eco la sold daca tot am ajuns la medlife pentru abcesul ala perianal si da e concludent la facut la dr stamate si am avut noroc ca ne-a primit ca normal la el se face programari cu 3 saptamani inainte dar ne-a primit ca i-am spus ca suntem din prahova.
Si i-am facut si eco pentru reflux si are un reflux minim dar il lasama in pacenuii dam nimic.