Tatii trec la schimbat scutece

Tatii trec la schimbat scutece | Autor: sheherezada

Link direct la acest mesaj

http://ro.news.yahoo.com/tatii-trec-la-schimbat-scutece-o-directiva-europeana-060000405.html

Poze

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Hopa! Adineauri am dat de stirea asta pe siteul protv...
Chiar e obligatorie chestia asta, sau optionala?
Daca totusi un parinte decide (dupa consultarile in familie) sa stea toata perioada de 1 an sau 2 ani in CIC, acest lucru va deveni imposibil?

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Se pare ca e obligatorie.Noi am depasit faza asta dar tare mi-ar fi placut sa-l vad pe al meu macar hranind-o pe Maia... El doar stie ca are copil ca nu a miscat niciodata un deget in directia asta.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sheherezada

Se pare ca e obligatorie.Noi am depasit faza asta dar tare mi-ar fi placut sa-l vad pe al meu macar hranind-o pe Maia... El doar stie ca are copil ca nu a miscat niciodata un deget in directia asta.

'Nu exista culmi de neatins,ci numai aripe prea scurte."
Poze

aha.. si tatii pot alapta? Interesant ...

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

a innebunit lupu' . daca ziceam sa mai incerc sa fac si o fetita... acum sigur imi dau seama ca nu mai e cazul. ramane sa-mi aduca baietii nurori...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ar fi absurd sa fie obligatorie, numai ce debandada s-ar crea la locurile de munca:(cel putin) o luna iese mama din CIC, nu mai ia indemnizatie, merge la serviciu (zboara cel care a inlocuit-o temporar), apoi se intoarce in CIC (cheama iar omu', daca mai e disponibil, sau cauta altul); tatal la fel...o tampenie cap-coada, nu stiu sub ce "nobil pretext" ar putea scorni cineva asa ceva...si ce aparat birocratic (oricum monstruos) va putea face fatza la asa aberatie.

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

da' care-i asa mare problema ca tatii vor fi obligati sa stea acasa o luna cu copilu'? ca nu spune nimeni ca trebuie sa-si ia luna aia fix la nasterea copilului, o poate lua la sfarsitu' perioadei CIC

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adela99

da' care-i asa mare problema ca tatii vor fi obligati sa stea acasa o luna cu copilu'? ca nu spune nimeni ca trebuie sa-si ia luna aia fix la nasterea copilului, o poate lua la sfarsitu' perioadei CIC

Mare chichitza, ce sa spun, ca mama se intoarce mai repede cu 1 luna la serviciu iar tatal va trebui sa bulverseze treburile pe la munca pentru o luna...geniala idee!

Mergi la inceput

Si numai "in interesul copilului" nu e asa ceva: hopaa, nu mai sta mami cu mine...no, nu-i bai, uite ca sta tati. Iar dupa o luna, cand abia s-a obisnuit copilul cu ideea ca mami nu e, dar macar e tati...brusc nu mai e nici mami nici tati. Adaptare usoara copiilor, ce sa zic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

sa nu fie chiar nimic pozitiv in treaba asta?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adela99

sa nu fie chiar nimic pozitiv in treaba asta?

Nu stiu, eu nu vad, spune tu

Mergi la inceput