FIV in Ungaria 154
Raspunsuri - Pagina 7
mona19 spune:
Da poti sa-mi spui, daca vrei, cu ce se face. Axum cred c-am inteles ceva la protocolul meu. Am avut: Merional - Cetrotide - Ovitrell. Asadar cred ca inhibarea am facut-o cu Cetrotide. E adevarat sau nu?
Pa! Pa!
FIV1 - oct.2011 - sfarsit cu avort prematur la 5 saptamani si 4 zile; FET 1 - nereusit - ian. 2012.
mona19 spune:
In sfarsit mi-am facut programare pe maine la endocrinolog. Trebuie sa fac si eco tiroida. Sper sa fie bine, ca ma duc cu analizele din ianuarie. Pur si simplu nu m-am dus sa le mai fac si la CM din februarie. Sper sa nu comenteze ceva despre asta si sa fie bine. Am emotii de pe acuma, darmite maine, cand ma gandesc ca o sa stau cam o ora, numai in cabinetul lui. Atatea intrebari pune si atata studiaza analizele, evolutia tratamentului, s.a.. La fel cum am vazut la PK, cand intri la el, are dosarul tau in fata si stie ce contine. Imi place ca e de un calm, mai rar, poti pune orice intrebari si nu e repezit ca alti doctori.
FIV1 - oct.2011 - sfarsit cu avort prematur la 5 saptamani si 4 zile; FET 1 - nereusit - ian. 2012.
Lara27 spune:
Mona, daca te uiti pe prima pagina, la "Medicamente FIV" ai enumerate toate medicamentele, impartite pe categorii: stimulare, inhibare si pe protocoale..trebuie doar sa te uiti
to be continued..
mona19 spune:
Lara27: Da ma uitai si eu acu mai cu atentie pe prima pagina si m-am dumirit ce si cum. Merci! No ce sa fac daca sunt obisnuita sa citesc printre randuri.
Ochisorul ala din poza e al tau? Daca da, ma mir sincer cum de nu ai reusit sa-l vrajesti pana acum pe PK sa te gravideasca! Poate nu a descoperit inca misterul tau!
anaasta spune:
Florica, imi pare tare rau. Mergi la un ecografist bun, cum spun fetele, si vezi ce zice acela. Iar laboratoarele dau si ele chix destul de des cu analize eronate, probe contaminate etc... Sper din tot sufletul sa fie totul bine.
stefaniadinu spune:
Dragele mele adipapazi si balanta tm eu in sarcina am avut 2 medici ,unul la Constanta si unul la Bucuresti.La Bucuresti am mers la faimosul dr Albu de la Giulesti .Totul a inceput la 11 saptamani de sarcina cand s-a depistat o dezlipire de placenta care m-a si tinut la pat de altfel.Dr de la Constanta la eco de 11 saptamani a masurat si pliul nucal care era atunci 2.1 si mi-a zis sa stau linistita ca nu este nici o problema ca de fapt la 12 saptamani il masuram .La 12 saptamani am mers la el a facut masuratorile toate erau bine pliul nucal era 1,8.Am mers sa fac dublu test iar rezultatul a fost 1/6.SOC.Am luat decizia de a merge la Bucuresti ptr triplu si alte eco ,pareri etc.Triplul test l-am facut la Genetic lab cu dr Albu si nu a vazut nimik ecografic dar rezultatul a fost 1 /213.Dupa rezultatul de la dublu si triplu am decis sa fac amnio ...rezultatul trisomia 21.Am mers la cei 2 medici care imi urmareau sarcina cu rezultatul ,am facut din nou eco toate perfecte,nu le venea a crede si atunci am decis sa mai fac o punctie iar cu lichidul prelevat am mers la synevo si la cytogenomic......rezultatele... trisomia 21:(
balanta_tm spune:
stefania, eu te stiu pe tine de la Mamici de ingeri sau ceva de genul asta (nu retin exact numele topicului).
Iti spun si aici, ca imi pare f f rau pt drama pe care ai trait-o .
Mi-e greu sa cred ca SD nu se vede la eco, mai ales ca nu doar translucenta nucala este marker pt el, plus markerii speciali pt SD din trim II de sarcina. Cine stie, poate si dr Dinu Albu mai da rateuri si poate tu ai fost unul din ele (spun asta fiindca cel care este considerat cel mai bun ecografist pe morfofetale din Timisoara, a dat rateu cu mine, la prima sarcina).
Goofytza spune:
Buna fetelor.Am o intrebare pentru cele ce au facut FIV la PK...pentru consultatia efectiva cu ecografie (zic efectiva pentru ca am mai fost la o consultatie unde ne-a revizuita analizele si ne-a trimis mai departe pentru solutionare, problema atunci fiind azoospermia)alege o perioada anume a CM sau poate fi oricand are el timp?
Inafara de ecografie mai face si alta investigatie pentru trompe sau ceva?Sa stiu la ce sa ma astept sa nu fiu luata total pe nepregatite..
Si sa stiu exact si de cate zile la Buda se pune problema ca sa anunt la serviciu, sa-mi scutur pusculita...etc.
Multumesc mult de tot si iertati-ma daca va bat la cap cu astfel de "detalii" dar totul e asa nou pentru mine acum
Nothing is impossible, some things are just harder than others.
cybele spune:
stefania, cuvintele sunt putine pentru situatiile prin care ati trecut tu, balanta ....
tare greu fetelor! imi pare extrem de rau ...
floricica, sper din tot sufletul sa fie bine!!!!
cybele spune:
Goofitza, eu am fost pana in ziua 14, intrucat convenisem cu PK sa facem si histerosonografie si doar pana atunci se putea, pana la ovulatie