FIV in Ungaria 154
Raspunsuri - Pagina 8
stefaniadinu spune:
Balanta tm nu s-a vazut nimik pana la 22 saptamani si atunci am facut morfofetala la dna dr Alina Veduta la Filantropia si dansa singurul lucru pe care l-a vazut a fost diferenta de os femural de la piciorul drept fata de stangul.Din punctul ei de vedere ala nu era un marker de luat in seama sau de pus un astfel de diagnostic dar tinand cont de cele 3 rezultate de la amnio.....
balanta_tm spune:
Oh, Doamne! Lungimea femurului este unul din markerii de SD pt trim II. Si dr Veduta nu l-a luat in seama! . E drept ca am mai auzit de niste gafe ale dr Veduta, dar totusi...asta cu femurul e prea de tot.
stefaniadinu spune:
Diferenta eraf f f mica si acest lucru poate sa apara la orice bebe.Pana la 38/40 de saptamani se poate recupera ..asa ca nu era f grav dar pe ei si aici ma refer la toti medicii care m-au vazut in cele 22 de saptamani de sarcina i-a socat faptul ca nu era nici un fel de modificare la manute,malformatie a inimioarei lucru des intalnit la SD,fruntea,urechile nimik nimik
olimp spune:
buna seara
imims stiu ca e mai bine sa ai rabdare dar sti cum e... si sincer acum aud pentru prima data ca in tratamentul pentru FIV se administreaza si anticonceptionale AC -daca bine am inteles , eu credeam ca ele se utilizeaza doar in contraceptie ( mai am de invatat) sti eu nu am utilizat niciodata AC de cand ma stiu asa ca nu prea stiu cum se utilizeaza si cum actioneaza ...stiu ca suna ciudat dar nu am bagat in gura nici un AC . Normal ca am sa fiu ascultatoare si am sa fac cum zic ei...
mona19 despre analize , am sa le fac pe toate si cele hormonale si mai ales cele pt. trombii de care mi-ati mai zis ,acum as vrea sa stiu e mai bine se merg acum de la prima intalnire cu toate facute sau pot sa le fac si la a doua intalnire avand in vedere ca mai este ceva timp pana se va face stimularea propriuzisa . La cele hormonale am inteles ca se fac in ziua 2-3 de menstra asa ca nu am cum sa le fac pana la prima programare caci abea ma terminat cu ciclul .
Apropo pentru analiza de trombi e importanta dupa ce faci stimularea din cat am inteles nu ? ca sa ti-i se administreze medicamentul ala cu C ( nu mai tin minte cum ii zice) sau gresesc ?
fibrom uterin embolizat , sarcina oprita din evolutie la 8 sapt., 3IUI nereusite
olimp spune:
mona am uitat HCG -ul il am facut de anul trecut si e ok trompele sunt permeabile ambele
fibrom uterin embolizat , sarcina oprita din evolutie la 8 sapt.,3IUI nereusite
mona19 spune:
Olimp: Nu stiu cand e mai bine sa le faci. Am mai scris pe aici ca si eu vreau sa fac cele genetice si de trombo. De programat ma voi programa in martie. Mai intai am de gand sa merg ls d.na Militaru si voi vedea ce-mi va recomanda in urma rezultatelor. Luna viitoare daca totul va decurge normal si fara evenimente, voi lua legatura si cu PK.
Poate iti raspund fetele care au facut astfel de analize si tratamente de trombo gen (Clexane, Aspenter, Heparina,s.a.).
FIV1 - oct.2011 - sfarsit cu avort prematur la 5 saptamani si 4 zile; FET 1 - nereusit - ian. 2012.
olimp spune:
mona
mersi oricum , poate ma mai lamuresc si alte fete care mai stiu
fibrom uterin embolizat , sarcina oprita din evolutie la 8 sapt.,3IUI nereusite
samira33 spune:
olimp,poate sunt eu obosita...dar nu am inteles ce vrei sa afli mai exact.
mona,Clexanele inseamna heparina.