FIV in Ungaria 154
Raspunsuri - Pagina 20
nikkid spune:
Buna fetelor.
Mi-am facut si eu analizele cerute de PK si din pacate prolactina mi-a iesit marita si nici nivelul de progesteron nu e ok.
Avem programarea in Budapesta in 28 martie,asa ca mai am timp sa mai repet o data analizele inainte de a merge acolo.
Nivelul de prolactina mi-a fost mereu marit dar progesteronul e prima data cand nu-mi iese bine,asa ca sunt dezamagita si vreau sa-l mai repet.
Sa aveti o zi frumoasa.
mona19 spune:
Daca spermograma e buna, nu cred ca e cazul de ICSI. Se face doar in caz de infertilitate masculina (spermograma proasta) sau in cazul imposibilitatii spermatozoidului de a penetra ovulul (spermatozoizi neviabili). Totul se hotaraste la locul faptei. Asa ca, fara stres si relax!!!!
Maine e 1 martie!!! V-ati ales babele????
FIV1 - oct.2011 - sfarsit cu avort prematur la 5 saptamani si 4 zile; FET 1 - nereusit - ian. 2012.
ImiMS spune:
Hai mai fetelor....relax...fara stres...voi chiar puteti face asta?????????????????? Ca eu chiar nu pot...e usor de zis, greu de facut! Normal ca ma gandesc, ca ma stresez....ar trebui sa fiu de piatra sa nu fac asta!
Floryma...multumesc de raspuns! Nu putem considera un concediu,atata timp cat voi sta acolo singura, nu amandoi, ca nu avem cum sa stam amandoi ( si aici nu ma refer la bani )...el va veni doar 2-3 zile cand va fi nevoie! Plus de asta e greu sa te crezi in CO cand te inteapa zilnic in burticaUffffaaa...mi-e frica na...recunosc!
Soroc...si sotului meu i-a dat sa ia cetebe500 si ulei de peste, ca si mie. Plus de asta eu mai am femibion 800 acum...Maine incepem sa le luam, ca asa mi-a trecut pe fisa: 01.03.2012.Toate le-am cumparat de acolo.Si a zis ca va mai da ceva mai incolo lui...vom vedea! Referitor la numar...pai nivelul min e 20 milioane...si merge pana la sute...iar noi avem 7.5.OK,vom vedea.Mersi inca o data
Mona19...mersi si tie! De asta intrebam,ca nu inteleg ce e o spermograma proasta! Adica dupa fisa e proasta, ca nr e mai mic...in rest se cam incadreaza in parametrii ideali...Dar nu stiu ce considera doctorul bun, atata timp cat cei de aici imi spuneau ca e nr mic...iar el a zis ca e suficient ptr el.De aceea va intrebam, sa vad din experientele voastre ce concluzie as putea sa trag.
Baba mea e an de an in 03.03.2012!
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
floryma spune:
Draga de Imi,
Ceea ce descrii tu cred ca am trait si simtit fiecare...si din cauza asta suntem aici...desi mi-as fi dorit sa avem cu toate cate un si sa nu fim nevoite sa trecem prin experienta asta.
Din experienta mea iti impartasesc ca ultima data si eu am fost singura pana la punctie, drep ca aveam si experienta in 2 pe intreaga perioada de prima data si tocmai din acest motiv am fost speriata ca a doua oara a trebuit sa raman singura.Zilnic ca sa pot trece mai usor peste si sa ma mentin cat mai putin stresata de faptul ca sunt singura fara sot ma gandeam numai la faptul ca pot trece peste orice numai ca sa traiesc clipele minunate de gravideala si la final sa ne putem tine bebelul mult asteptat in brate sanatosi.
Acolo ai sa reusesti sa intalnesti si fete din Romania in timp ce astepti la clinica, si cu siguranta nu ai sa te simti prea singura cand ai sa auzi si limba ta vorbita.
Szeged este un oras frumos, daca ai parte de vreme placuta ai sincer ce vizita, documenteaza-te si stabilesteti zilnic obiective de vazut sa treaca timpul mai frumos.
O sa iasa bine pana la final...
FIV1 - Iulie 2011 fara ET
FIV2 - Septemb-Oct 2011 cu ET, negativ
FIV3 - va urma in 2012
ImiMS spune:
Floryma...multumesc din suflet ptr incurajari! Sincer nu mi-e frica ca raman singura...ptr ca ma inarmez cu carti si voi face plimbari lungi daca ma voi simti bine...Mi-e frica de procedura in sine, de tratament, de injectii, de rezultate...de un eventual esec!
Va pup!
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
olimp spune:
fara stressss..... foarte greu fetelor , eu din pacate din cauza d-lui STRSS am tras aproape juma de an rau de tot , poate si din cauza lui nu am reusit nici un IUI , adevarul e ca nici analize foare amanuntite nu mi-am facut ma refer la cele hormo.
Anul trecut a fost unul ff greu pentru familia mea , am trecut in 2 luni prin 3 decese a membrilor familiei , doua la distante de 2 saptamani care m-au pus in cap dpdv emotional mi-a ramas familia injumatatita , sa nu mai adaug stresul de la sevici asa ca am facut-o lata cu toate mineralele -lipsa Ca , Mg , K , Na si Fe , nici nu mai puteam sa umblu am ajuns in perfuzii , problema e ca , aceste carente mi-au afectat si imimuta - cu dereglari de ritm cardiac si acum mi-e putin teama de tratamenul propriuzis pt FIV , de accea te-am intrebat IMI daca ti-au cerut EKG.
Acum incerc sa ma detasej de tot , e greu dar trebuie , toate trebuie sa facem la fel si sa ne gandim ca va iesi soarele si pe strada noastra . Eu sunt o persoana care se si consuma mai mult decat ar trebiu.
mona19 spune:
ImiMS: Sa fie babuta ta una norocoasa!!!! Si pana la urmatoarea baba, de anul viitor, sa reusesti sa tii in brate ceva cu ochisori !!!!!
Referitor la spermograma, daca doctorul v-a zis ca e bine, atunci sigur e bine. Stie el ce zice. Persoana cu care mergem noi de obicei la Budapesta, a avut o spermograma foarte, foarte proasta. Era pe punctul de a face punctie testiculara. Ne-a povestit ca i-a zis lui PK ca face orice, dar pe masa nu se suie. A facut tratament cu medicament, pe o perioada de cateva luni inainte de FIV. FIV-ul a fost cu ICSI. Rezultat? O fetita superba!!!!
FIV1 - oct.2011 - sfarsit cu avort prematur la 5 saptamani si 4 zile; FET 1 - nereusit - ian. 2012.
olimp spune:
IMi sti cum este cand ai o motivatie asa de mare cum este bebele cred ca putem trece peste tot , si mi-e mi-e groaza de tratamentul in sine , cum imi va reactiona organismul , daca sunt reactii adverse etc. dar.... ce nu facem noi ...
olimp spune:
IMi apropo de spermo , am o prietena a carui sot are tot asa probleme cu nr de gandacei si i-a dat medicul tratament pt sot cu Clostilbegyt si in decurs de 2 luni s-au dublat gandaceii
ImiMS spune:
OK fetele...mersik...va fi bine...sigur ca va fi bine!!!!
Acum sunt putin intoarsa, dar e de vina si zana mea care trebuie sa apara zilele astea...