FIV in Ungaria 154

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Mona19...nici mie nu mi-a cerut pana acum nimeni AMH...nici nu stiam ce analiza e aceea...era doar sa pic din picioare cand mi-au cerut 300 lei pe el
Poate se cere doar dupa o anumita varsta? Sau nu are legatura? Habar nu am!
De faza cu scortisoare cu miere am auzit si eu...am crezut ca-s povesti!
Chiar asa, face cineva FIV in martie?

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

imi,imi permit sa-ti sugerez sa faci si Estradiolul...este extrem de important in stabilirea tratamentului de stimulare si este posibil ca Zadori sa fi omis,din greseala evident,sa-l treaca pe foaie.
acum tu faci cum consideri.

AMH este Hormonul Antimullerian si indica rezerva ovariana a fiecareia dintre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Spermograma a refacut-o in tara. Nu avea numarul de zile de abstinenta. Rasuflase usurat ca n-a trebuit sa dea proba acolo!!! Dar ce sa vezi? Cand s-a dus cu proba, a nimerit tocmai la o cunostinta . Era colega cu sora lui. N-a stiut ca facea ore suplimentare la acel laborator. Atunci a zis ca daca mai trebuie sa refaca analiza, atunci mai bine in Ungaria, ca acolo nu-l cunoaste nimeni.

FIV1 - oct.2011 - sfarsit cu avort prematur la 5 saptamani si 4 zile; FET 1 - nereusit - ian. 2012.

Mergi la inceput

Samira:multumesc
Mona...ce bine am ras...haios sotul tau!

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

Mergi la inceput

Vroiam sa mai intreb ceva: cand se face ICSI? Adica de ce depinde? Cat trebuie sa fie nr de gigei, sau de ce alti parametri depinde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Imi: Nu stiu daca sunt povesti sau nu, dar noi am luat in fiecare dimineata, pe stomacul gol, cate o lingurita de miere cu scortisoara. Si crede-ma ca eram super fresch toata ziulica, cat era ea de mare!!! Of, dar de obiceiurile sanatoase m-am lasat !!!
Trebuie sa reiau acest obicei! Musai! Ca numai cand vad masinuta desfacuta in garaj, m-apuca astenia!!! Il intreb: Da pana la mijlocul lui martie o termini? Imi zice: Hai! Hai! Nu sta! Ia aripa aia si du-te si s-o speli bine, bine!! Ai auzit? Si sa ma vedeti cat is de mandra si cat suflet pun in ceea ce fac si eu pentru ea, draga noastra draga masinuta.

FIV1 - oct.2011 - sfarsit cu avort prematur la 5 saptamani si 4 zile; FET 1 - nereusit - ian. 2012.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soroc80 spune:

ImiMs, mie Zadori mi-a zis ca face ICSI la toate FIV-urile. Asta e principiul lui, ca vrea sa fie sigur, nu asteapta la mama natura. Dar ICSI nu-l platesti decat daca spermograma este foarte proasta si atunci e un procedeu mai complicat si trebuie platit ICSI.

Mergi la inceput

Mersi ptr raspuns!
Atunci intreb asa: la un nr de gigei 7.5 milioane se plateste ICSI sau nu?
Noua nu ne-a zis nimic de rau legat de spermograma...din contra...a zis ca ptr ce are el nevoie e OK, si ca atunci cand voi face eu stimularea, va primi si sotul un tratament care sa mobilizeze bine bine gigeii, ca sunt diverse trucuri in vederea obtinerii unei productii cat mai bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floryma spune:

Hello ,

O primavara frumoasa,

Imi asa cum a zis si Soroc, Zadori face din principiu ICSI, in ziua cand tu faci punctia in timp ce tu "donezi" outele norocoase acelasi lucru face si sotul doneaza gigeii jucausi, ocazie cu care inainte de a ii impreuna ii si testeaza pe ai lui, asa ca numai dupa vei stii dc o sa platesti si ICSI, in functie de rezultatul de atunci a gigeilor.
Important este ca amandoi sa va pastrati sanatosi si linistiti, fara prea mult stres inainte si in timpul procedurii, sa urmati tratamentul dat de dr si indicatiile lui si sa aveti o alimentatie cat mai corecta si dc tot o sa stati ceva vreme acolo considerati-l ca un concediu, plimbari, relaxare, odihna.

Va pupicesc

FIV1 - Iulie 2011 fara ET
FIV2 - Septemb-Oct 2011 cu ET, negativ
FIV3 - va urma in 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soroc80 spune:

Noi am avut 2 analize de spermograma cand ne-am dus la primul control: una praf si una bunicica. Zadori a zis ca vedem la mom oportun.Cand am inceput eu tratam de stimulare i-a dat si sotului: ulei de peste, cetebe si ginseng. Si la FIV rezultatul a fost mult peste rezultatul ambelor spermograme. Legat de numar nu ma pricep, cred ca ar trebui sa te raporteti la numarul relativ normal care ar trebui sa fie, pe care sincer nu-l cunosc.

Mergi la inceput