FIV in Ungaria 154
Raspunsuri - Pagina 18
ImiMS spune:
Buna dimineata!
Olimp, la mine Chlamydia s-a facut din secretie vaginala, pentru ca asa mi-a cerut dr." vaginal bacteriology including Chlamydia and Trichomas test also ".Din sange mi-a cerut doar AMH, TSH,FSH,PRL si LH, plus HIV,VDRL si Hepatiota B si C.
Eu am dus spermograma gata facuta, dar daca nu o puteti face, vi se poate recolta si face si acolo aceasta analiza.Nu cred sa fie nici o problema.Doar ca e nevoie si de aia ptr a putea stabili ce si cum mai departe!
Cand ai programare?
Bafta multa!
Uffffa...la noi a nins din nou azi noapte...nu mai vine o data primavara!
O zi frumoasa tuturor!
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
olimp spune:
Buna dimineata
buna ImiMS UFF si la noi a nins , totul e alb nu imi vine sa cred ca maine e 1 Martie ! , eu am prima inrevedere luni 5 Martie la ora 13 la Debrecen , mie inca nu mi-au cerut hormonalele , cred ca AMH , TSH, FSH ,PRL , si HL sunt hormo , posibil sa mi-i le ceara ulterior , eu am facut HIV , hepatita B si C , papanicolau , hemolucograma , transaminaze , si sotului HIV , si hepatitele . Suntem megativi
Despre clamidia .... ti-am spus nu au specificat exact , oricum am sa o fac dupa ce vin daca imi cer si hormonalele , si pt. spermo m-am gandit sa sun la clinica la care am facut IUI-urile si sa-mi dea de acolo rezultatele . Nu cred ca sotul meu vrea sa dea o "proba" direct acolo !
Sunt tare curioasa sa vad ce-mi vor spune ... pe cand ?
fibrom uterin embolizat , sarcina oprita din evolutie la 8 sapt ., 3 IUI nereusite
olimp spune:
apropo fetelor oare ce mai face Olmpia Dobre ?
fibrom uterin emboliozat, sarcina oprita din evolutie la 8 sapt. , 3 IUI nereusite
ImiMS spune:
Olimp...da, FSH,TSH,LH,PRL si AMH sunt hormonale.
Ce are daca sotul tau da direct proba acolo??????? Eu chiar nu inteleg ce e cu jena asta la unii dintra barbati...e oricum mai comod sa dai proba ca barbat decat sa stau cracita pe capra ca femeie! Parerea mea!
Nu stiu ce sa zic, atata timp cat nu ti-a cerut hormonale,si nu ai la sot spermograma, nu stiu in ce masura va putea sa-ti stabileasca data ptr FIV. Ori iti face toate analizele astea acolo ( ceea ce e exclus daca nu esti in ziua 2-3 a CM ), ori ti le cere ptr data viitoare, ceea ce inseamna sa mai faceti un drum...habar nu am sincer cum se procedeaza la Debrecen, poate iti raspund fetele care au fost deja acolo.Oricum, analizele respective sunt necesare,ptr ca altfel cum poate decide ce tratament sa-ti dea, unde e buba, etc...?
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
samira33 spune:
fetelor,ati uitata Estradiolul care este extrem de important.
AMH nu-i obligatoriu sa-l faceti in zilele 2-4.
si nici nu se repeta precum hormonalele uzuale.
numai bine tuturor
olimp spune:
Buna Imi , da ai dreptate in legatura cu jena , sotul meu e tare pudic cand vine vorba despre asa ceva , cred ca si eu gresesc cand il tot tachinez ! dar intr-un final va trece si peste asta oricum noi suntem cele care suntem intoarse pe toate partile si cautate peste tot de catre doctori
Despre hormonale - cred cu siguranta ca voi mai face un drum pt ca de cand am sunat si m-am programat si pana in 5 martie nu am avut ciclu deci nu prea aveam cum sa le fac , trebuie sa imi vina pe 7 martie , daca stiam facem programarea de la inceput pe 9-10 martie dar nu am stiut, nu-i asa o problema din Cluj pana la Debrecen sunt 220 km se fac in 3-4 ore dam o fuga daca trebuie.
Am incerct sa fac rost de spermograma de la cinica precedenta dar nu vor sa-mi transita rezultatele ciudat , ziceau ca nu le mai au in baza de date nu imi prea vine sa cred dar ce sa fac ... trebuie sa le cred pe cuvant . Eu eram cea fara rabdare acum voi vedea ce va zice si dupa hormonale vom vedea care este rezultatul si pecand FIV-ul mult asteptat.
Apropo Imi ti -ai cerut EKG ?
fibrom uterin embolizat , sarcina oprita din evolutie la 8 sapt., 3IUI nereusite
ImiMS spune:
Samira33...eu nu am uitat estradiolul, dar mie acum nu mi l-a cerut sa-l repet. Prima data cand am fost, doar atunci!
Si mie pe lista asa mi-a scris ca si AMH in ziua 2-3 a CM...acum nu stiu cum e bine si cum nu, eu am reprodus strict ce mi-a cerut si scris mie dr Zadori!
Dar mutumesc de sfat...oricand e bine venit
mona19 spune:
Ce mai faceti fetelor?
E cam liniste pe aici! Chiar n-a fost nimeni in luna februarie, in afara de Olimpia Dobre, la unguri? Chiar nu a fost nimeni?
Olimpia Dobre ce mai faci? Cum esti?
Haideti sa nu fim doar simpli observatori. Haideti sa scriem despre experientele proprii, bune sau rele, in lupta pentru bebe!!!
Bafta fetelor care incep procedurile FIV in luna Martisorului!!!! Sper ca nu o sa uitati sa scrieti!!!
FIV1 - oct.2011 - sfarsit cu avort prematur la 5 saptamani si 4 zile; FET 1 - nereusit - ian. 2012.
ImiMS spune:
Olimp...eu am mai fost si in 2010 la Szeged la control,si atunci mi-a cerut lista completa de analize, inclusiv EKG, control la sani, hemoleucograma, urina,etc...Atunci le-am facut toate, dar un an a trebuit sa aman procedura din motive personale. Acum in 2011 cand i-am scris din nou doctorului, mi-a cerut sa repet doare astea: LH, FSH,TSH, PRL, AMH, Papanicolau, analiza bacetriologica a secretiei vaginale - inclusiv Chlamydia si Trichomonas,HIV, VDRL, hepatita B si C...iar la sot hepatita B si C, VDRL, HIV, spermograma si analiza bacteriologica a lichidului seminal.Cu astea m-am dus acum in februarie...voi vedea acum in martie ce imi va cere concret ptr FIV-ul din aprilie.
mona19 spune:
Imi amintesc ca si eu am facut estradiolul la Budapesta. la prima intalnire cu PK. AMH ul nu l-am facut niciodata. Nici nu mi l-a cerut. Oare de ce?
La noi aveam si un istoric cu analize mai relevante. Era intre ele si o spermograma de-a sotului. Nu era un rezultat bun, dar nici prea slab. PK i-a zis sotului sa refaca analiza. A refacut-o si nu ne-a venit sa credem, ce-am vazut la rezultat. Un rezultat mult, mult mai bun!!! Imi amintesc ca puneam CD ul cu analiza spermogramei si radeam impreuna de vitejii din poveste. Ce sa va spun? Nu stiu daca a fost o contributie la cresterea nivelului de trai al si imbunatatirea rezultatului faptul ca sotul lua in fiecare dimineata o lingurita de scortisoara cu miere.
FIV1 - oct.2011 - sfarsit cu avort prematur la 5 saptamani si 4 zile; FET 1 - nereusit - ian. 2012.