Probleme cu cumnata

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui a_raluca

Nici eu nu sunt apropiata de sora fratelui meu. A existat o cearta intre noi, dar nu ne intelegeam nici inainte. Sunt si eu de acord ca trebuie impuse limite, trebuie pastrata distanta. Dar ce te faci cand mergi un weekend pe luna la tara de dragul sotului ( unde sunt si parintii mei, dar sotul vrea sa dormim la ai lui) si cumnata esfectiv iti intoarce spatele, te ignora?
M-am saturat sa fiu eu mereu cea draguta si binevoitoare cu cumnata doar pentru ca dorm 2 nopti pe luna in casa lor, si sa nu o fac pe soacra'mea sa sufere.

Cand oamenii gandesc e minunat. Cand spun ceea ce gandesc devin puternici, iar cand fac ceea ce spun au ajuns intelepti.

Banuiesc ca e greseala de tastare.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_raluca spune:

sora sotului meu, fratele ei am vrut sa zic

Cand oamenii gandesc e minunat. Cand spun ceea ce gandesc devin puternici, iar cand fac ceea ce spun au ajuns intelepti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns S_Elena spune:

Am reintrat dupa atata timp dupa ce mi-a trecut supararea.Si constat ca subiectul este inca activ.Si sunt pareri si pareri...Unii cred ca ma bag in viata fratelui meu...Cum sa ma bag daca noi, familia, nu am calcat in casa lor decat de maxim 2 ori: o data la ziua cuiva si o data la inmormantare-sa ajutam.Noi nici la nunta nu am avut loc acolo. La nunta fratelui meu nu am fost primiti acasa la ei.Noi doar am fost cu plata intregului eveniment.Ma rog, cum ziceti voi.Nu ne bagam...Nici nu avem cum.Cat despre cadouri...nu au o soarta rea.Asta este atitudinea ei fata de cadouri, in general, nu importa de unde sunt primite.Doar ca eu, din dragoste pentru fratele meu ii tot dau ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns S_Elena spune:

Da, am postat subiectul in asa fel incat pare ca cer sfaturi.Nu se poate face consiliere pe forum, asta este clar.Sunt sfaturi pentru situatii care nu exista, pe care cei ce le scriu doar le presupun.

Am inteles ca nu pot sa stabilesc o relatie cu cumnata mea. Nu din cauza ca au existat probleme intre noi.Poate ca este ceva educat.Din cate am inteles mama ei avea o relatie dificila cu familia sotului.Nu vreau sa psihanalizez, dar nu ma consider vinovata cu nimic.Doar ca asteptarile mele au fost altele.Mai bine ma intalnesc cu prietenele decat sa investesc timp, energie si bani intr-o relatie care nu exista si nu va exista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Pai nu mai da Elena. Nu mai incerca sa fii prietena, nu mai astepta. De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere.

Las-o in pace pe ea si fi alaturi de fratele tau atunci cind are nevoie. Noi avem una in familie care a reusit sa il faca sa taie complet legaturile. Nu l-am mai vazut de peste 5 ani, nu stim nimic de el. Cind s-au dus ai mei in vizita, i-a luat la goana din fata casei. Si nu le-am facut nimic, i-am ajutat, le-am dat tot suportul de care au avut nevoie. Dar cine stie de ce, daca ei asa simt, asa sa fie. E greu pentru familie, ca nu il vedem niciodata si nu vorbim niciodata si nici macar nu stim daca au copii sau ba. Dar ce conteaza e ca el e fericit cu alegerea lui. Sau cel putin asa speram. Daca va fi cazul sa se intoarca vreodata, usa e deschisa, daca nu, noi acceptam dorinta lui. Pe ea nu o invinovateste nimeni, nu ne suporta, asta e, nu se poate dragoste cu de-a sila. Nu trebuie sa intelegi. Trebuie doar sa accepti.

Mergi la inceput