Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 34
Raspunsuri - Pagina 7
megbeng spune:
sotul maine seara la 6 pleaca din busteni abia...imi iau o carte (am cumparat azi:"mami, tati, ma auziti?") si imi incerc norocul...poate mergi si tu la culcare, nu?
meg,dematei(9.02.2007) si cu 36+
"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)
monna3 spune:
si eu (impreuna cu sotul) tocmai ce-am vizionat L&L about newborn baby care si brestfeed, foarte faine filmuletele
restul mai lasam si pe maine
Monica, fericita 35+ cu Cezar-Andrei
AMR: 5 saptamani
irinaelena spune:
Dara, botezul de ieri a fost la bisericade langa si a fost ok, dareu nu merg acolo. Ma duc unde le-am facut pe toate celelalte (nunta, botez) si ne cunoastem cu preotul.
Irina, 32+ cu Maria
megbeng spune:
neata, fetele!
e o idee f buna sa vada si sotii filmele, al meu sigur va fi incantat de info si de modalitatea de abordare
meg,dematei(9.02.2007) si cu 36+
"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)
happylica spune:
fetele.. azi nu ma simt bine. oare cum sunt contractiile? ma doare burta, spatele, mi-e usor greata.. nu-s in ale mele. bebelusa e cumintica. o fi semn de ceva sau e o zi proasta?
AMR < 4 saptamani
varsta bebelusei Alexia
dia_tm spune:
Eu recunosc ca nu m-am uitat la filmulete cu nasteri...si nici nu ma simt in stare ...e o minune sa ai un bebe, dar procesul in sine al nasterii, nu e chiar asa de minunat incat sa imi doresc sa-l vizionez; am deschis cateva filmulete postate de voi dar le-am inchis dupa primele cateva secunde ...nu stiu cum sa explic, dar chiar nu ma simt in stare sa ma uit la ele
O duminica frumoasa tuturor!
Noi avem un week-end monoton in casa...virusii astia; eu din fericire am scapat pana acum; dar cu tati si cu strumfina cu febra etc. mai bine stam cuminti.
(e primul week-end in care stau si eu cuminte, linistita, mai mult intinsa...exact cum mi-a recomandat dr. ...pacat doar ca din astfel de motive).
In sfarst am dormit super bine azi-noapte.
In umltimele nopti am cam suferit de insomnii...si ma panichez la orice senzatii mai ciudate si ma intreb daca etotul ok sau se intampla ceva ... nasoala stare de paranoia ; trebuie sa ma calmez si sa nu ma mai gandesc la tot felul de prostii.
Happy...mai vezi tu cum evolueaza... poate fi o stare trecatoare...poate fi si semn de ceva... desi e un pic cam devreme.
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)
dara76 spune:
Dia, filmele de care zicem acuma si care se descarca de pe net (adica nu se pot viziona direct la linkul de pe net) nu arata nicio nastere si nimic de la nastere. Sunt cursuri tip Lamaze (pt. nastere naturala, dar info si pentru cezariana, insa nimic de speriat), sunt cursuri de puericultura, alaptare, cresterea copilului de 1 an, de 2 ani, etc. Tu cred ca zici de alea puse de pe youtube cu doctorul ala, dar nu alea sunt. La alea cu doctorul nu era de ras ca la astea.
31+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
ronina spune:
Buna fetele!
Happylica: nu stiu sa te sfatuiesc decat sa incerci sa schimbi pozitia sa vezi daca se schimba cumva situatia. Cica la contractiile reale nu se schimba nimic orice faci. Tin pumnii ori sa treaca repede ori sa fie cu noroc!
35+ Bianca
ronina spune:
Am schimbat si semnatura, yupiii
Dara, stii ce ziceam de pietrele care mi se iau de pe suflet la fiecare saptamana care trece? Mai am doar una, ca dupa 37 ma consider la termen si nu ma mai stresez
36+ Bianca