Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 34

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Cre' ca nu m-a speriat nimic de la cezariana din ce-a zis tipa in childbirth, stiu ca avea sfaturi utile doar. Dar in rest am ras pe tot parcursul :). Cu cezariana incepe la final, pe la 4 ore fara 5 minute (e lung, de-aia am zis ca l-am vazut pe bucatele). Nu-ti descrie toate alea, ci ce sa faci tu sa-ti fie bine, eu asa am perceput.

Combat Hospital e un fel de M.A.S.H. modern, mult mai putin comedie, mi s-a parut ca joaca misto oamenii si ca e ok scenariul. Dar n-am mai apucat sa ma uit demult :( E pe vplay.ro .

LE: Zicea tipa aia in childbirth cand nu misca bebe cum sa apesi pe burtica sa raspunda si ca e cea mai rapida verificare.

31+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

Buna seara, Ladies
Meg, in ultimele luni am avut parte numai de evenimente de genul asta, iar acum caut o solutie pt intarirea sistemului imunitar al lui Alex . Cat despre amintirile de la primul copil, pfuuuuuuuu, nu mai tin minte cam nimik. Oricum, in urma cu 17 ani, nu aveam acces la atata informatie si stiinta despre cresterea copilului. Eu am primit ceva informatie dintr-o carte pe care mi-am cumparat-o in maternitate, in rest m-am bazat pe instinct. O fi fost bine sau nu, nu stiu... am incercat sa fac my best. Imi aduc aminte ca nu am baut nici un fel de ceai, nu i-am dat nici lui, si nici colici nu a avut, iar lapte am avut din prima clipa. Dar fata care era cu mine in salon, nu a avut lapte deloc in primele zile (avea cezariana la fel ca mine), si m-a rugat sa-i alaptez si bebelusul ei( am facut asta pt ca mi-era mila de ea si de bebelus), apoi o asistenta i-a facut o injectie (nu stiu cu ce), si in urmatoarele ore a putut alapta si ea. V-am povestit episodul asta, ca sa vedeti ca multe lucruri le invat in acelasi timp cu voi

Niko, mami de Alex(1995) si 30+ cu
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

Citat:
citat din mesajul lui dara76

LE: Zicea tipa aia in childbirth cand nu misca bebe cum sa apesi pe burtica sa raspunda si ca e cea mai rapida verificare.

exact asta ma speriase, ca nu a reactionat intr-o seara la apasatul pe burtica..dar a fost in una din serile in care eram stresata si plangeam, ca matei facea febra pana in 39,5 si barbatu era plecat..si cea mica nu prea misca; dupa ce s-a facut matei bine si m-am impacat si eu cu plecarea barbatului vad ca si-a reintrat si cea mica in program.

in plus am descoperit ca ii pot auzi inimioara cu un stetoscop normal (ma rog, cu cupola si..de firma, dar nu musai obstetrical) ..am fost in delir de bucurie

meg,dematei(9.02.2007) si cu 36+

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput

Hi hi, la asta cu stetoscopul ma gandeam si eu mai devreme (ca eu o 'numar' cu dopplerul ala fetal cand am dileme) si ma gandeam ca merge si stetoscop la varsta asta a sarcinii, ca sa vezi ca-i pulsul ok - dar mi-era ca daca zic...ma bag prea mult :)

Ce-am mai constatat eu e ca ajuta sa batzai din picior. Unul din ele mi se umfla asa de rau de la edeme incat doare deja f. tare intr-un loc, parca sta sa plezneasca pielea si atunci cand nu stau cu piciorul ridicat, ci cu el in jos (ca mai amortesc), imi vine sa-l batzai si invariabil incepe sa se miste si bebica :)

Sau iarasi, cand ma intind pe o parte si da de pat :P

Da, la plans Anda patise sa-i spuna la NST ca a obosit si bebe de la plansul mamei. Da' decat sa plangi singura, mai bine plangi cu noi :)

31+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

noa, gata, nu mai plang pana nasc, decat cel mult de bucurie..copilu e sanatos si maine vine barbatul..iar azi am bagat niste "shopping-therapy" care, jur, mereu functioneaza!

nu stiam de la anda de faza cu plansul mamei si scaderea pulsului bebelusului!

Mergi la inceput

Pai cred ca n-ai mai prins-o pe Anda de la bulgarasi, da' ea plansese vreo 2 zile multe ore. Si bebe si-a revenit dupa aia, a fost ok. Anda a scris o vreme (si) la noi, dupa care a ramas mai mult la bulgarasi. Are user Carina.

Niko, daca afli cu imunitatea, zi-ne si noua please. Tin pumnii sa fie totul bine si sa scapi de problemele de sanatate din familie.

31+ Miruna Sanziana

Mergi la inceput

stiu de anda cam de cand a nascut, nu prinsesem faza cu plansul...era soacra-mea f stresata sa nu plang, ca ii fac rau copilului, ca vine si sta cu noi si face tot oce vreau numai sa nu plang..saraca, stia ea ceva...

Mergi la inceput

E, da' Anda zicea ca plansese cu orele, 2 zile la rand. Daca plangi mai scurt nu cred ca are nimic :) E doar bebica mai cuminte ca se intampla ceva nou.

31+ Miruna Sanziana

Mergi la inceput

nu am plans cu orele, dar stresul a fost cat casa..

acum ma uit cum trece timpul si nu mi-e somn..si cand o sa mi se faca mie somn o sa se scoale matei..si ce ma fac eu maine?!

Mergi la inceput

S-ar putea ca daca te pui in pat totusi sa adormi, se mai intampla :) Poate "preia" sotul cand vine maine si poti sa dormi, daca nu :)

31+ Miruna Sanziana

Mergi la inceput