Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 34

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Nici eu nu stiam de metroclopramid, dar acum realizez ca asta a fost salvarea mea/noastra. Pe la un an si ceva David a facut un episod urat de enterocolita. Ne-am internat la Medlife si a ajuns pe perfuzii sa nu se deshidrateze. Toti medicii imi spuneau sa nu-l mai alaptez ca de la lapte vomita si are diaree . Eu n-am renuntat pt ca nu vroiam sa cred ca ce i-a facut bine acum ii face rau si apoi oricum nu manca sau bea nimic altceva. Plus ca mi-a fost si mie rau (deci era un virus ceva) si am luat metroclopramid - concluzia mea este ca asa nu am pierdut laptele atunci si am avut cat de cat suficient sa-l sustin timp de o saptamana cat doar din asta a trait.
In alta ordine de idei am avut o inspiratie tare proasta sa ma uit in seara asta la Anatomia lui Grey
noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Da, 45 mg, incepusem o sinteza aici si-am notat de prin fisierele alea, chiar notasem cu semnul exclamarii, era doza maxima:
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0ArzzZviLhA72dGZWSEdxbVRFaEc5M05oVFVsWVgxOHc#gid=0

Dar n-am mai avut timp s-o continui, deocamdata.

31+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

tala, esti la zi cu episoadele din anatomia lui grey? eu le iau de pe torrenti si le vad, pe cel de joi nu am apucat inca sa il iau..daca esti la zi te rog nu divulga intriga, eu il vad abia luni, imi astept sotul sa ne uitam impreuna la episod!

meg,dematei(9.02.2007) si cu 36+

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

nu sunt la zi, le vad si eu cand apuc (adica ff rar pt ca in general nu ma uit decat poate la desene animate ). Nu divulg nimic stai linistita, era de la hormoni in mare parte
ma gandesc ca cele 4 saptamani pe care le mai am sa le folosesc cat mai eficient asa ca m-am apucat de citit 3 carti, tot felul de treburi prin casa care nici nu visau a fi facute in urmatorul deceniu plus ca ma lupt deja cu sentimentele de vinovatie fata de David - cu ce i-am gresit pana acum si cu ce mai urmeaza.
Ma duc sa visez ceva frumos (sper!) altfel alunec in borcan.

Mergi la inceput

Da' nu mai merge vplay? Eu acolo vedeam anatomia lui grey si 'colegul' private practice, dar n-am mai apucat :( - barem pe house, saracul l-am abandonat demult :( .

31+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

house m-a cam plictisit si devenea atat de previzibil la un moment dat.

si noi vedem in tandem grey si private practice..episoadele noi le gasim vinerea pe net..in week-end mai ducem copilu la bunici si bagam cate o vizionare de grey+private+the big bang theory.

sunt la jumatate cu laugh and learn - breastfeeding....da e laugh la propriu, mey!

Mergi la inceput

La filmul 'childbirth' chiar mori de ras, alea cu breastfeeding si 'newborn care' sunt mai vechi, 2005, dar la childbirth in 2007 s-a intrecut tipa pe sine, razi zdravan - eu l-am vazut pe bucati de cate 10 minute si tot radeam :)
- la final zice de cezariana

dap, cumva la un moment dat m-am blocat si eu la house si nu m-am mai putut uita; incepusem insa sa ma uit la combat hospital

31+ Miruna Sanziana

Mergi la inceput

Da, Monna, si eu am inteles ca bagi degetul mic in coltul gurii la bebe ca sa opresti presiunea. Iar in filmulete parca arata si ceva cu apasat pe obrajor?

31+ Miruna Sanziana

Mergi la inceput

de combat hospital nu am auzit.

m-ai facut curioasa si am sa descarc si childbirth, nu il luasem ca natural am nascut si operatia cezariana stiu cum decurge..si poate ce nu stiu nici nu vreau sa aflu

Mergi la inceput

zilele trecute mi s-a parut ca a miscat prea putin bebelina...dar acum m-am linistit, a fost f activa pe seara..dupa ce l-am culcat pe matei (la 8, ca nu dormise de pranz) si m-am instalat confortabil in fotoliul meu a inceput distractia..a miscat f mult cat m-am uitat la filmuletul despre alaptare, stia ca e pentru ea probabil ; abia astept sa o am in brate!!

Mergi la inceput