Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 34

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Buna,

emmaella hai ca va fi bine, medicul tau o sa fie cand nasti tu, nu-ti mai fa griji. Felicitari pt grasunica!
Tala tare scump David al tau
Dana, Miha intru si eu cu voi in categoria umflatele dar ne facem noi slabute si sexi dupa ce nastem, nu?
Ionuta_m mie moasa mi-a zis ca daca sunt dese (cam la 10 min) e cazul de anuntat dar daca trec si nu sunt multe e ok. Super tare filmuletul
J.D. te asteptam cu vesti bune maine
Tania concediu placut!
Dara incearca sa te odihnesti putin poate te mai lasa si durerile

Monica, fericita 35+ cu Cezar-Andrei

AMR: 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Ionuta eu n-am vazut filmul si am lesinat de ras , super tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Buna fetele!

Emmaella: imi pare rau de durerile tale Ce bebica mare ai tu acolo multi bebei se nasc cu mai putin, e si normal ca ti-e greu. Tin pumnii sa ai noroc sa ti se intoarca medicul pe cand nasti, sa poti fi linistita
Meg, JD: nu stiu cum reusiti voi cu blugii, pe mine deja ma chinuiau de pe la 3 luni peste burtica, am fost nevoita sa-mi iau altceva f. devreme. Probabil din cauza ca port talie medie, nu chiar f joasa, dar oricum, eu in primele luni slabisem de la varsaturi si tot ma jenau blugii peste burta
Tala, Irinaelena: eh, cand rad copii de suncile si mersul nostru parca ii intelegem, dar ce sa zic eu ca intr-o seara s-a apucat sotul sa ma imite, mergea ca robocop, nu mai stiam daca sa rad sau sa plang
Ionuta_m: daca nu sunt dureroase, eu zic ca nu e panica cu contractiile BH si daca-s mai dese.
Tania: bun venit in concediu! sper sa te citim mai des de acum
Dara: offf, nu stiu cum reusesti sa culegi tu toate felurile de dureri Spor cu lucrarile!
Dana: a mers cu leganarea la patut pana la urma?

Fetele, am cumparat zilele trecute o canita din aia cu cioc (sau biberon cu cioc si tortite laterale de tinut, ce-o fi), pt diversificare, si cand am ajuns acasa si am desfacut-o am vazut ca ciocul e de fapt o tetina de silicon dar care nu are nicio gaurica in capat are doar niste linii mai subtiri aproximativ sub forma literei N. Sa nu radeti de mine, dar m-am uitat la ea ca la felul 14 si nu stiu ce sa-i fac. Trebuie taiata tetina pe liniile alea sau cum se foloseste? Sunt isteata foc

36+ Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionuta_m spune:

subscriu si eu la cererea taniei - as vrea si eu link-ul la filmulete; am vazut ca laugh and learn ii apreciat ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Ronina, relax, ca tine am patit si eu .
Tetina aia nu are nici o problema, e buna asa cum e, nu trebuie sa-i faci nimic. Daca o strangi putin intre degete..pe partea mai lunga, nush cum sa explic, ai sa vezi ca se vad gaurile. E de la Nuk? Pe a mea a cumparat-o sotul (pt Andrei, nu acum pt bebe2) si era sa-i dau cu ea in cap... dar mi-a aratat gaurile si n-am mai zis nici pas

Sotului tau ii arde de glume, ha? Si al meu ma alinta... "bortzi"...

LE: sau poti sa pui apa in canita, si apesi pe tetina, sa vezi ca iese apa

Irina, 32+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania82 spune:

Dana, mie mi se pare ca perna de pe siteul http://www.pernegravide.ro/cms/index.php/bastonas.html seamana cu cea din filmul cu jennifer. Poate in film era mai mare. A postat cineva mai demult linkul asta, l-am salvat pt. ca as dori sa-mi cumpar perna de alaptat de aici. Si-a mai cumpart cineva?

Tania 34 sapt cu Stefan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Ionuta, mie dr. mi-a spus sa o anunt daca am mai mult de 10 contractii pe zi ...dar asta a fost cu vreo 2-3 luni in urma, cand bebe avea cu totul alta varsta, si in plus aveam colul scurtat si usor deschis deja; probabil daca era colul ok n-ar fi zis nimic; si in plus, cu cat de apropii de termen, cred ca e normal sa apara mai des contractii... dar daca te ingrijoreaza si crezi ca ar putea fi prea multe, vorbeste cu dr. tau si vezi ce-ti spune...

Dana, eu sunt de acord cu tine, ca daca Mister nu rezista la chestii medicale mai bine nu vine cu tine.
Tata meu are la fel probleme ... cand eram mica de tot a venit o dr. (prietena de familie) in vizita sa-mi faca gauri in urechi; mama s-a dus la bucatarie sa faca o cafea, tata ma tinea in brate...si cand a vazut o picatura de sange si m-a auzit plangand s-a facut verde si a lesinat...iar dr. s-a ingrozit si nu mai stia ce sa faca si de cine sa se ocupa mai intai, de mine sau de el - a chemat-o pe mama si in final s-au descurcat cumva dar imi imaginez ce show a fost

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Ronina, il astept pe Mister sa vina sa faca leaganul, dau raportul diseara!

Tania, mi-am luat si eu perna cornulet de la ei si sunt.. multumita, dar nu foarte. E cam micuta pt gabaritul meu, eu speram la ceva monstruos, cam cum avea JL in film. Perna pt alaptat nu te-as sfatui sa-ti iei de aici pt ca-s inguste. Eu speram sa folosesc cornuletul si la alaptat dar nu cred, pt ca nu o sa stea Gaza comod. In plus, pernele astea desi sunt bune sunt facute a.i. sa se "toceasca" in timp, ca au niste bilute care se sparg inauntru. AM vazut eu niste perne de alaptat care sutn mai tari, mai late si nu se deformeaza in timp. D'aia o sa-mi iau, daca o sa mai am bani.

Da, Dia, asa cum ziceam.. bine ca nastem noi si nu ei! :))

cu Gaza, DPN 30 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Ronina, eu cred ca port sarcina sus, de aia inca mai pot incheia jeansii cu talie foarte joasa.

In ceea ce priveste canutele pentru diversificare eu am colectie. Folosite in ordinea asta, incepand cu 5 luni jumate

http://idealbebe.ro/philips-avent-cana-magic-cu-manere-de-antrenament-260-ml-fara-bpa-p-1205.html?osCsid=2947827c656befdcd43c7425a4c4ed52

http://www.cauti.ro/produse/detalii/philips-avent-magic-cana-260-ml-termoizolanta~~8148101.html

http://www.bebecurier.ro/p-momma-cana-hrana-6-culisanta-pai-doua-manere

inca una tot momma dar ae forma de gogoasa si nu o gasesc pe net deocamdata.

Tetina de silicon cu taieturi cred ca e ok, nu trebuie sa.i mai faci tu nimic.

Finn Constantine 15.10.2009 si 30+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

dana, stiam de diverse chestii care ies la nastere dar nu ma gandisem ca se aduna cu lopetica. adica e clar k nu faceam nici o legatura intre una si alta
dara, pe mine tata ma ajuta... si poate ca m-ar ajuta si mai mult daca l-as lasa. dar cand vad k ajutorul vine numai din partea lui.. si din al soacra-mii nu.. il mai refuz.
bine, ea ma ajuta in sensul ca imi gateste si spala vase. e un ajutor.. nu zic k nu e
dar de ex de 1 luna, sotul meu nu ma mai lasa sa fac curat. si cand vreau sa fac curat.. o chem pe soacra-mea. mi-e penibil.. in fine.. dar ne conformam. ea aspira.. eu spal pe jos sau sterg praful. in fine.. aia e. trece si perioada asta.. apoi refacerea de dupa.. si ma ocup eu singura de tot. mie nu imi place sa cer ceva, imi place sa te oferi sa ma ajuti (acum ca nu mai pot). si e femeie... stie cam ce nevoi as avea.
dar na, una peste alta e ok. nu avem divergente de niciun fel. io-s de fel impulsiva. daca ea ar fi altfel decat este, ne-am fi spart capetele pana acum. noroc k ea e 'cumintica'

AMR < 3 saptamani

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput