Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 34
Raspunsuri - Pagina 17
dana_cp spune:
Hehhehe, Happy, felicitari! Nu stiam ca exista si modelul asta, 'soacra cumintitca'
cu Gaza, DPN 30 Martie
magddalena spune:
hello burtici
Am terminat si eu treaba,dimineata m-am trezit cu gandul ca trebuie sa imi lustruiesc bucataria si sa ii fac mancare mai multa la sot.Nu stiu de ce,dar asta am facut toata ziua,acum stau linistita ca am cam obosit si am o burta tare ca piatra,bebita da niste suturi,ma impinge ff tare in jos,in vezica de imi taie respiratia.
Dana ce fain,ma bucur ca ti-a placut clinica si doctorul,e ff important sa fii linistita in momentul ala
Am citit din uurma dar atat am retinut,ma intorc sa recitesc
schimb si semnatura cu o zi mai devreme ca de obicei dar deja e seara nu se pune pupe
Bia scoatem motate?
mada 37+ MAYA-ELENA
AMR 3 saptamani!!!!! maximmm
happylica spune:
mai.. chiar e cumintica. gandeste-te ca eu la cum sunt.. am reusit sa nu ma cert cu ea pana acum si asta doar datorita ei.. ca e impaciuitoare, nu e deloc rautacioasa, face ce o rog, nu comenteaza, nu pune prb.
eu am avut ghinionul de a locui cu ea de cand a murit socrul meu si sotul meu a decis la momentul ala ca nu o poate lasa singura, fapt pt care s-a decis mutarea asta. in fine.
ce sa zic, gateste, spala vase, spala haine, intinde rufe, mi le aduce in casa. ne vedem mai des acum, de cand stau eu acasa. pana sa stau acasa, ne vedeam seara la masa.
nu face curat, nu imi calca. desi ar putea (glumesc.. desi is nesi).
eu chiar nu ma vad cu o altfel de soacra. daca as fi avut una ca mine, zau.. ne dadeam in cap.
AMR < 3 saptamani
varsta bebelusei Alexia
Bia_Mi spune:
Nu inca :p poate le scoatem la tine. Eu sunt f agitata, nu stiu ce am avut azi, iar bebelina parca joaca "pinguinul" in burta mea. Sper sa am o noapte linistita. Nu stiu ce sa fac...daca ma apuca durerile sun la salvare sau ma duc cu un taxi(sotul e de servici in noaptea asta)?
38+ cu
monna3 spune:
Mada zici ca te-ai apucat de facut mancare multa la sot??? E cazul sa scoatem motatele?
Bia noapte linistita!
Happy ai noroc cu asa soacra . Eu n-o mai am deloc dar si cand am avut-o o vedeam de maxim 2 ori pe an asa ca n-am avut prea mare tangenta cu ea.
Anda multumim pt filmuletele de la curs
Monica, fericita 35+ cu Cezar-Andrei
AMR: 5 saptamani
dana_cp spune:
Aoleu, Magdalena, Bia, asa ma apuca emotiile cand stiu ca voi asteptati din clipa-n clipa... Suntem cu sufletul la gura alaturi de voi
Bia, daca se intampla fix cand e sotul de noapte, cheama taxiul.. mai ales daca nu stai departe de spital. Salvarea cine stie cand vine, cat costa, si cum se poarta aia cu tine.. ca am auzit atatea cazuri. Asa, taxiul e sfant! Vine si rapid noaptea, deci nu ar trebui sa ai probleme.
Eu ma retrag pt o vreme ca a venit Mister si o sa casun pe el sa faca patutul sa se legene
Pup gagicile, ne reunim in clubul buhuhu mai incolo
cu Gaza, DPN 30 Martie
ronina spune:
Irinaelena: woaaa, m-ai desteptat! Da, e de la Nuk, si-mi venea sa-mi dau cu ea in cap de nervi ca a fost scumpa si ma gandeam ca am fost cascata si o fi cu defect
Dia_tm: wow, bine ca nu te-a scapat sa patesti Doamne fereste ceva
JD: merci de info, imi plac canutele alea cu pai, le voi tine minte pt nivelul urmator. La canuta mea, aia e problema ca liniutele alea nu sunt taieturi, de fapt sunt doar dungulite de model, iar eu credeam ca pe acolo ar trebui sa tai eu ca o fi cu defect. Dar pana la urma m-am lamurit ca sunt 2 gaurele f mici care nu se vad decat daca apas tetina pe partea ingusta.
Happylica: ma bucur ca ai noroc cu soacra, e f util si numai ca ai cine-ti gati, eu pe-a mea o vad doar cand imi deplasez fundul 350 km
Am gasit un filmulet fain cu masaj anti colici la bulgarasi: http://www.youtube.com/watch?v=A1kQ-7gREcM&feature=related
36+ Bianca
SuperMami_1 spune:
Monna, ai reusit sa vezi filmuletele de la Anda? eu nu cica Nu este disponibil#259; nicio vizualizare
Miha, mamica fericita de Rares si 32+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
Bia_Mi spune:
Sper Monica sa fie linistita,mersi.
Dana e cam complicata si treaba cu taxiul ... daca mi-i se rupe apa in taxiu? Pai salvarea te ia contra-cost? Doamneee asta nu stiam. Vad ca pierd deja ceva lichid(adica am o scurgere mai ciudata, mai lichida ca sa zic asa), dar nu prea mult. Aoleuuuuuuuuu mor de frica!!!!
38+ cu
magddalena spune:
mhh inca nu,nu scoate nimic..inca
ma misc ca o rata nu mai bine zis ca un pinguin batran,care si ala mai are un pic si da coltul,ma doare spatele ingrozitor!!
asa imi trebuie daca nu am stare!!
ma afund in canapea si acolo stau pana merg la somn
pupe
mada 37+ MAYA-ELENA
AMR 3 saptamani!!!!! maximmm