Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 34

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Cartstea, nu e nicio suparare, din contra Treaba este ca eu sunt obisnuita sa ma descurc singura. Muncesc de la 19 ani, nu sunt aia careia sa i se care bagajul dar nici nu dau socoteala cuiva, inclusiv lui Mister. Sunt f independenta si-mi place asa.
Acum, cu sarcina, ma ajuta mult sa fiu sincera, inclusiv ma incalta ceaa ce mie una imi suna horror ca ma vad neputincioasa. La faza cu patutul, el aseara mi-a zis ca il face azi dim insa eu nu m-am putut abtine ca ma zgarma in fund sa-l vad gata. Si el a fost socat azi noapte cand a iesit la pipilica si l-a vazut gata. Iar cu lopetica ideea e ca el m-a mai vazut o data la spital pt niste interventii banale si a lesinat, asa ca nu e de lopetica in sine, cat ca nu vreau sa ma ingrijorez pt el in loc sa-mi vad de Gaza.
Dar cu masajul la picioare ai dreptate si voi remedia. Diseara il asteapa program artistic! Mersic

Happy, ai si tu si celelalte fete dreptate cu lenea. De azi de dim am calcat lenjeria de cosulet (in reprize), am dormit, am spalat 2 farfurii, am scos niste carne din congelator, am bagat-o inapoi si cam atat Da-r-ar dracii daca am energie sa ma urnesc sa fac altceva mai roditor

cu Gaza, DPN 30 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

eu am pus 8 kg pana acum si din fericire inca mai port o pereche de jeans de dinainte de sarcina. marimea 27, elastici, cu talie foarte joasa. iar bluze am 2 lungi care trec de fund si 2 camasi lungi. le am din timpul sarcinii cu Finn. Am si 2 geci care ma mai incap. Oricum la noi s/a mai incalzit, asteptam primavara.

Sunt foarte curioasa cat de mare e bebe. Maine mergem la ecografie si sper sa am vesti bune. Sotul m/a capiat ca nu mananc destul si ca bebe are nevoie de nutrienti. cert e ca mananc fructe in fiecare zi. in rest mai putin. drept e ca nici nu mi/e foame. azi am mancat o portocala pana acum.

Finn Constantine 15.10.2009 si 30+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

hai ca tot zic ca intreb dana. despre ce lopetica tot vorbiti aici? m-am tot gandit.. dar nu ma prind ce e aia si la ce foloseste
io l-am obisnuit pe al meu sot saa imi faca seara masaj la labute. mai pana de curand, comenta. acum nu mai are cum. si pe mine ma incalta, ma descalta... ca ma vede cum respir, cum obosesc.. si i se face mila de mine
eu de cantarit nu m-am mai cantarit.. dar acum 1 luna luasem deja 10kg. acum cu siguranta am +12, 13. asta e. mult a fost, putin a ramas. bebe sa fie bine.. k le-oi da io jos. sau poate nu.

AMR < 3 saptamani

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania82 spune:

Azi e prima mea zi de concediu!!! As mai fi mers poate si saptamana asta la munca, dar deja mi-era greu din cauza unei dureri de spate, care ma chinuie de o saptamana. Ma doare in partea dreapta, in special cand merg, sau cand ma intorc in pat. Mai iau cate un no-spa, dar nu trece de tot.
Bebe e cuminte, grasunel . In 31 ian am fost la eco, si atunci la 31 sapt, avea 1933 grame. E pozitionat de ceva vreme cu capul in jos. Ma bucura acest fapt pt ca vreau sa nasc natural daca se poate. Sptamana viitoare marti mai merg la eco. Abia astept.

Dara, te rog trimite-mi si mie linkul unde ai incarcat filmuletele, daca nu a expirat perioada de stocare. Multumesc mult.

Va pup pe toate!

Tania 34 sapt cu Stefan Gabriel

Mergi la inceput

Ionuta, mai scrie repede 3 mesaje sa scapi de moderatoare.
Contractiile BH sunt nedureroase (desi deranjante) si da, in mod normal se opresc daca iti schimbi pozitia, insa nu daca te intorci de pe o parte pe alta, de ex. Pe mine, de ex, daca ma apuca stand in picioare, incep sa merg si trec (in 10 sec, nu instant). Daca stau jos, ma ridic, etc. Ideea e sa nu te doara.
Nu situ sa existe un nr limita. Eu stiu ca noi avem demult contractii, doar ca nu le-am simtit pana acum. Si nici acum cica nu le simtitm pe toate. Poate esti tu mai sensibila si simti tot. Vezi sa nu le confunzi cu intinsul bebeului ca se pot confunda, mai ales jos, la inghinal (cel putin asa percep eu).

Happy, in timpul nasterii cica e normal sa se intample sa iasa si alte chestii de din tine (pipi cel mai des dar chiar si kk). Eh, la nastere pe 'uscat' nu e o problema ca sterge asistenta imediat si nici nu se cunoaste (mesele alea horror ca de ginecologie chiar au o tavita speciala pt asa ceva), insa in apa e mai problema. Aici apare lopetica. Daca e ceva ce pluteste, sa fie pescuit si indepartat. Sper ca nu ti s-a facut greata!

Dara, esti cam tacuta azi. Mult de lucru?

cu Gaza, DPN 30 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Amy, nush la ce te referi, probabil la corectat articolul ala? Mi-era ca citeste lumea si invata balarii din el, nu ma gandeam la altceva. Eu am pus deja 27 kg (a fost horror trimestrul I, atunci am pus vreo 17) si nu ma dau in vant sa pun poze, ma gandeam sa pun pe FB cand incep sa dau jos. Deci imagineaza-ti cum aratam inainte de sarcina (in geaca aia rosie pe FB cu colegii de liceu) si cum arat acum. Daca ma loveste vreun curaj, poate o sa pun, iti dai seama ca nu m-am inghesuit sa ma pozez.
Acu' cu odihna nu stiu ce sa zic, ca am impresia ca oricum o sa dispara brusc si atunci ce mai conteaza? Adica nu simt ca se va compensa. Ma rog, o sa incerc sa fiu odihnita mai aproape atunci, ca sa ma recuperez bine. Si am nevoie de banuti si dupa, as fi cam pe zero pana sa inceapa venitul ala minim de la stat, la o luna de la ziua 43 dupa nastere...sau cand binevoiesc ei sa vireze. Asta e marele dezavantaj de a fi pe cont propriu, la boala sau sarcina ai zero lei venit.
Dar iti multumesc pentru grija.

Filmulete diversificare RECLAMA ILEGALA -/video/diversificarea-partea-1
RECLAMA ILEGALA -/video/diversificarea-partea-2
ce zice o dr.

Happy, sunt de acord cu tine, mai sugerez si eu cum pot ca am lista de cadouri. Nici la mine n-au cumparat nimic socrii, si nici parintii. Taica-miu se ocupa cu amenintari de tipul "nu mai ajut cu nimic/eu nu mai vin la botez daca nu chemam pe nu stiu cine la botez" insa oricum n-a ajutat cu nimic pana acum.

Tania, am trimis.

Dana, da, mult de lucru si dureri azi-noapte, ca niste intepaturi ascutite sub burtica, incercam sa ma dumiresc daca-s contractii dureroase sau altceva, ca uneori parca ma durea tot burtocul, pic de somn. Stiu ca mi-era frica si ma gandeam si ca mai am de cumparat chestii si pana la urma am adormit asa cu dureri, ma mai trezeau din somn. Am predat ceva, pana la 18 alta predare si maine dimineata alta. Daca ma descurc, maine respir, chiar daca mai am unele :)
Ma tot doare cand ma ridic, tot sub burta, central, mai rau ca de obicei, sper sa fie ceva obisnuit si sa fie doar mai diferite ca pana acum pentru mine.

32+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionuta_m spune:

Da- nu ma dor , dar de simtit le simt , mi-i se intareste burta si se tuguiaza cumva - nu stiu sa explic , da' nu se intinde stumfy- ca si pe ea o simt cand se lungeste :)

Dana - nu stiu daca ai vazut ceva film cu jennifer lopez - tot asa o nastere in apa , si acolo este o faza cu "lopatica" foarte haioasa -link la scena http://www.youtube.com/watch?v=nNJDaOGsOAE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Dara nu stiu despre ce articol zici... Dar eu am zis asa ca te vad foooarte rationala si-mi place cum esti. Dar parca mi-as dori sa nu intri in vreo panica daca nu functioneaza ceva din studiile citite, zic si eu. Si, da, ai dreptate ca veniturile sunt naspa dupa ce nastem ca vin banii cam la 3 luni dupa nastere.
Pe mine ma scoate din sarite asta cu tatal sa stea acasa, caci mie nu-mi convine, pierd o luna aiurea fara bani si n-as putea decat in ultima luna a celor 2 ani s-o cedez caci eu servici nu am unde sa ma intorc.

Stii ce? puteai sa iei si 100 kile, o femeie insarcinata n-are voie sa se uite urat la ea in cazul asta. Eu zic ca tot frumoasa ramai si mai ales ca acum te-ai ingrasat cu un motiv bun. Eu chiar ma gandeam inainte ca o sa fiu super mandra sa-mi arat suncile in lume. Eu nu ma dau in vant dupa vedetele care se spanzura in talie in timpul nasterii si nici dupa cele care in 3 luni crapa de foame sa pozeze iar.

2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; 2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit; 2011-ET reusit la clinica Promed

Multumesc Bunului Dumnezeu!
33+ Victor Gabriel

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionuta_m spune:

Referitor la legea care spune ca si tatal trebuie sa stea acasa - s-a publicat? care sunt conditiile?
eu intentionam sa stau un an - de fapt 11 luni si sa ma intorc sa beneficiez de cei 500 Ron stimulent - acum daca si tatal trebuie sa stea acasa 1 luna - clar ca numai la sfarsitul perioadei ar putea - mai ales daca mama alapteaza , cum se procedeaza - eu o sa ma intorc la 10 luni si ceva si tatal la 11 luni si ceva ?

Foarte incurcat

Mergi la inceput

Dara, spor la treaba, sa termini in timp util! De dureri, nush ce sa zic in afara ca am si eu si le consider normale. Ma doare rau jos, inghinal, ma doare spatele de mor si in primele 10-20 sec de cand ma ridic simt ca si cum as cara o tona in carca. Dupa ce ma pun in miscare si ma obisnuiesc e ok.

Ionuta, da, am vazut filmul si e tare faza. De cand am vazut filmul am fantezii cu perna aia cu care doarme ea, dar la noi nu am gasit..

cu Gaza, DPN 30 Martie

Mergi la inceput