Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 34
Raspunsuri - Pagina 14
irinaelena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dia_tm Mie mi-e tare greu sa inteleg cum reusiti voi sa purtati hainele dinainte de sarcina (mai ales pantaloni) atata vreme; eu la ambele sarcini am avut burtica tare sensibila si deja de prin luna a treia am trecut pe chestii mai lejere (eventual cu un nr. mai mari, si chiar de gravidute), ca degeaba incapeam in hainele dinainte, ca ma deranjau ingrozitor peste burtica. Iar la bluze, si daca mai incap in ele (desi daca nu-s elestice, exclus sa mai stea ok peste sani) problema e ca se ridica pe burta...deci tot nici o sansa. - o zi frumoasa! Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012) |
Dia.. same here, eu am trecut la pantaloni mai comozi f repede, ca ma deranjau la burtica si cu bluzele la fel, as sta cu buricul pe-afara , ca majoritatea erau pana in talie .
Am o pereche de blugi "etalon", dupa prima sarcina am tot incercat sa incap in ei si am reusit abia dupa 5-6 luni, dar ii simteam mai stramti. Acum voi incerca din nou sa incap in ei, insa nu cred ca mai am sanse. Doar dc ma apuc serios de sport...N-am ajuns inca la greutatea pe care o aveam cand am nascut data trecuta, dar cred ca o voi depasi..
Irina, 32+ cu Maria
gabrielarusu spune:
buna fetelor
vad ca vb de kg, eu pana cum am pus pe mine 24 de kg dar nu-i bai o sa dau eu kg jos.
Fetelor voi aveti dureri de picioare? dupa ce nu pot sa dorm noaptea decat cateva ore ma mai trezesc si cu niste dureri groaznice de picioare , dar dc ma ridic si fac miscare durerea dispare, oare de la ce sa fie
va doresc un inceput de saptamana buna si fara dureri poate apare si primul bebe la odisee.
am scimbat si semnatura ramasesem in urma cu vreo 2 sapt.nu-mi vine sa cred ca sapt. viitoare poate sa-mi vad piticuta mea cea fff activa .
37+ Maria Elisa
Tala spune:
Wow Gabi ce putin mai ai! Si eu am dureri de picioare si tot asa in timp ce dorm. In plus imi amorteste si fundul (de la greutate cred ).
Dana sunt convinsa ca o sa ma topesc si dupa fetita mea, dar despre baietei iti garantez ca sunt deliciosi (si e f magulitor sa stii ca un barbatel te iubeste asa mult). Am fost socata de revelatia pe care am avut-o cand am venit de la maternitate cu el: il tineam in brate si il contemplam si am realizat ca voi fi o soacra de cosmar - de atunci tot lucrez la acest aspect si ma pregatesc sa nu marai la fetele pe care o sa le placa ...
Mi-am adus aminte ca dupa ce au trecut furtunile hormonale (care pe mine m-au tinut cam 2 saptamani) am intrat intr-un soi de panica pt ca nu stiam ce mai sunt eu: gravida nu mai eram (insa burta atarna inca si mi-era dor de miscarile lui bb), mama buna nu ma simteam la cate temeri aveam, sotie....femeie....sexy? ce-i aia? A fost destul de bulversant. Asa ca trageam de de un sot ingrozit de firele operatiei mele si pana la urma s-a lasat , iar eu am ignorat durerile (si parca m-am simtit mai bine - psihic). Am povestit asta gandind ca poate o sa ajute pe cineva (n-oi fi singura care a luat-o pe aratura...)
dana_cp spune:
Tala, eu sunt convinsa ca or sa curga randurile rauri dupa ce nastem. Clar o sa discutam despre cum ne simtim ca vom trece prin chestii similare. Iar experientele voastre dupa prima nastere ne vor ajuta cu siguranta f mult. Eu ca sa nu ma panichez o iau... baby steps.
Acum ma concentrez pe nastere si primele zile cu Gaza, pana la buric. O sa urmeze panica legata de baita, putza, alaptat, respira/nu respira. Apoi o sa fiu varza cu somnul (eu fac urat dc nu dorm dar voi incerca sa ma incurajez atunci). O sa urmeze un milion de alte griji, printre care si astea de care zici tu, insa ma complesesc daca ma gandesc la toate acum.
Nu vreau sa zic ca nu tre' sa vorbim acum, departe de mine gandul.. Vroiam doar sa te avertizez ca voi deschide subiectul si atunci si sa nu te plictisesti explicandu-mi ce si cum
cu Gaza, DPN 30 Martie
Tala spune:
Eu sper doar ca voi putea sa mai intru pe aici. Imi doresc asta pt ca e ralaxant pt mine, dar ce timp dispobil voi avea il voi repartiza intre David, dormit cu un ochi deschis (pt nu il voi duce la gradi 2 luni si va sta cu mine acasa) si treburi prin casa. La David chiar nu mai stiu de cand am inceput sa intru pe forum (cred insa ca pe la 4 luni). Acum imi propun sa fiu mai relaxata (usor de zis...) si sa intru mai curand. Ai dreptate ca poate nu era cazul sa aduc subiectul asta in discutie cu atat mai mult cu cat starea de care vorbeam e provocata de hormoni (iar la mine n-a prea functionat pregatirea prealabila, pur si simplu am luat-o razna, inclusiv in sarcina asta)
amy25 spune:
Buna fetele, sunt si eu zilnic prin zona, dar am o stare de somn de mor! Nu fac nimic parca sunt beata
Si am atata treabaaaa!
Si eu am mai avut dureri de menstra, dar am invatat sa nu le bag in seama ca o sa inebunesc. Cu kg stau bine, vreo 9-10 maxim dar nu trebuie mai mult ca oricum am 90 kg in total.
Dana imi pare bine ca esti multumita de dr si de clinica. Cat despre socrii ... iti urez mult "bun simt" si rabdareee. Eu, fiind un taur veritabil nu m-as fi putut abtine la faza cu "zi mersi".
Dara, pariu ca socoteala dinainte nu-i ca aia de dupa? Ma refer la planuri, proiectii, idei... Ia nu te mai gandi la prostii genul "moarte subita" si alte cele! Lasa sa vina bebelina bine, sa nu simta stresul tau sau a celor din jur si unde e nevoie intervine si ratiunea. Si odihneste-te macar acum, ca mult nu mai e si o sa duci poate dorul acestor zile. O poza, ceva pe Picassa, nu ne dai si noua?
Ma duc acu sa chinui nitel aspiratorul ca e jale in bucatarie , sa nu mai zic in rest.
2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; 2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit; 2011-ET reusit la clinica Promed
Multumesc Bunului Dumnezeu!
33+ Victor Gabriel
AMR 5 saptamani
carstea spune:
Salut
Dupa o saptamana busy busy cu Rares acasa in vacanta in care am incercat sa nu-l privez de nimic fun numai ca nu mai poate masa sa se miste,sper sa urmeze una linistita si plina de leneveala si shopping.
Din ce am citit din urma :
-reflux am avut si noi la Rares incepand de la 4 luni cand la sfatul pediatrului am inceput sa diversificam copilul cu suc de mere.Big mistake.Am tras vreo 2 luni cu voma in jet dupa fiecare masa .Remedii :cereale de orez in lapte ca sa ingrosam laptele si sa nu mai urce din stomacel,patul inaltat la 45 grade si manevrat cu atentie dupa masa.
Anna noi stam in WATFORD.Poate ne-om vedea vreodata live cu bebeii.
Voi ati organizat ajutoarele sa vina in prima saptamana dupa ce ajungeti acasa?
Legat de alaptatul in spital cred ca e important sa stimulezi sanul asa ca as pune bebe la san la 2 ore.De obicei daca simt mirosul sanului deschid gurita si sug si in somn.Daca doarme prea adanc si nu vor sa pape atunci scoti pompa si deschize forumul DC .
Acasa dupa ce trece pericolul icterului si lactatia e instalata eu o sa o las sa doarma cat vrea ea.Vorba lui JD.De unde norocul ala sa doarma 3 ore legate?!
Dana ma bucur ca ti-a placut de ZAHER si abia astepti sa nasti.Daca imi permiti sa zic ceva....Cred ca il tratezi prea bland pe MISTER.Cum sa-l lasi sa doarma si tu sa montezi patutul ?!Pai ce el o sa nasca in locul tau ca pe tine te doare capul?
Imi esti f simpatica si eu sunt o feminista (inflacarata se pare) asa ca nu am putut sa tac.Si da-i si lopatica aia in mana la Isis ca de aia e tatic.Scuze daca trebuia sa tac dar eu nu accept rasfateli din astea de la al meu sot.AAAA si masajul la picioare e zilnic .
Astept sa ma pui la punct daca am sarit calul.
Va pupicesc pe toate.
happylica spune:
buna ziua burtici cu bebici!
azi sunt mai bine ca ieri. spatele ma sacaie.. si atat. aaa si ma mai sacaie o lene se pune?
dana, ma bucur ca ai venit cu vesti bune! mai ramane sa gasiti ap in cta si ati rezolvat tot. Gaza sa vina.. si aia e
legat de socri.. eu n-am prb d'astea. ca soacra-mea nu ii cumpara nepoata-sii nimic . eu am prb cu restul lumii.. ca nu ma intreaba nene ce am nevoie. pai chiar sambata m-am trezit cu vara-mea.. care abia asteapta sa nasc si alte cele.. ca i-a cumparat piticei nu mai mult nici mai putin de 10 body si body chiar am cu zecile. atat ca ii zic 'am destule, nu mai cumpara'
io o cred.. ii e drag.. dar cumpara nene variat daca tot arunci banii. ca nu-s asa ieftine.. si unde mai pui ca nu-s decat cu capse intre picioare. in fine. nu are copii.. nu stie. dar.. sa ma intrebe k io ii zic
AMR < 3 saptamani
varsta bebelusei Alexia
irinaelena spune:
carstea, eu o astept cu mare nerabdare pe mama mea chiar de cand nasc. Mi-a fost de mare ajutor cand am nascut prima oara, asa ca o astept din nou. Cred ca va fi prima oara pt ea cand nu va face Pastele acasa la ea. Eu i-am zis ca poate sa stea acasa linistita sa faca Pastele, si sa vina dup-aia..dar ea a zis ca nu e nevoie.
Irina, 32+ cu Maria
ionuta_m spune:
Salut!
Am vazut ca se discuta kg - si eu am pus pe mine vreo 10-12 , dar cred ca mai urmeaza- (sunt optimista ) , avand in vedere ca am intrat si eu in concediu , si stau mai mult pe acasa - dar toata lumea zice ca se dau jos dupa - poate nu chiar atat de repede cum sper , dar daca se dau - asteptam ;)
Am si eu o intrebare - exista un numar de contractii BH / zi si daca este depasit panica sau nu ? - in weekend am avut destul de multe/zi - recunosc nu le-am numarat , dar mi=i s-au parut multee , si nu au trecut cu nospa- si nu stiu daca sa ma ingrijorez sau nu. am observat ca la mine apar in secunda in care schimb pozitia - deci nu functioneaza nici macar schimbatul pozitiei ca sa imi treaca.
Poate mai stiti alte remedii...