Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 34

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Hello,
Eu centura asta am avut-o si am foat fff multumita ...si cred ca o mai am...trebuie sa o caut prin sifonier
http://www.herbafarm.ro/details/centura-postnatala-reglabila-s-m-l-xl

Miha, mamica fericita de Rares si 32+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

Miha, din asta ii luasem si eu mamei dupa o interventie chirurgicala. imi spunea ca e buna, era multumita de ea. din farmacie am luat-o.. in jur de 80 ron a costat.

AMR < 4 saptamani

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

aha, multam, deci gasesc la farmacie.

36+ Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aredwynn spune:

Sunt si eu prin zona, tot 2 in 1.
Noaptea trecuta am avut o durere de cap ingrozitoare, de eram gata sa dau iama in cutia cu medicamente, mi-a mai trecut dimineata putin, dar toata ziua a persistat la o intensitate mica, acum vad ca iar creste... Nu stiu de la ce naiba sa fie, tensiunea e ok, edeme nu am, racita nu sunt... Voi ce faceti daca va doare capul? Aveti remedii?
In alta ordine de idei, am contractii destul de multe, de intensitate mica majoritatea, nedureroase si cam atat deocamdata. In schimb vezica mea e strivita rau de tot, uneori parca ma si doare.
Azi am deja 38 de sapt si 2 zile (e seara, deci se pune si ziua asta :P ), ma bucur pt fiecare zi care mai trece, tare mult as vrea sa nasc in martie, mai ales ca tati are 2 evenimente in 28 si 29 si nu stiu ce ar fi daca ar incepe travaliul atunci.

Am citit foarte pe fuga.
Happy, bine ca esti ok! Ai grija de tine, odihneste-te!
Dara, am vazut ca iti cauti wrap, eu am luat cu 84 de lei de poarta-ma, redus de la 120, pt ca am folosit 2 coduri. Nu stiu daca mai sunt valabile, astea sunt: FB220PRTM si PRIMII10. Parca erau pana pe la inceputul lui feb, nu mai stiu, dar incearca.
Bia si Magda, ma bucur ca sunteti ok! Strumfy, sper ca si tu esti!

Va pup, ma pun in pat, ca iar ma ia durerea de cap

Anca, 38+ cu Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Merci, Aredwynn am incercat de prima oara wrap acolo unde ai zis, dar nu mai mergea cu codurile, pare sa nu mearga nici acum, sa nu mai fie valabil. Cred ca o sa raman cu cel de 100 de dincolo.

Emisiune alaptare http://poarta-ma.blogspot.com/2012/02/doua-vesti-mari-si-frumoase.html

31+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

am mai gasit ceva interesant, despre www.netmedic.ro/sarcina-si-nasterea/13/Eructatia-la-bebelusi" target="_blank">eructatia la bebei

AMR < 4 saptamani

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

azi nu prea am fost in apele mele, am atipit la pranz vreo 40-50 de minute apoi am fost buimaca, iar pe seara m-au sacait niste dureri de burta ca la ciclu, vagi, dar totus neplacute; ma duc si eu langa barbat sa vad daac pot adormi.

urmaresc linkurile cu centuri, sa intreb si ginecologul ce am voie sa port dupa cezariana..am pastrate vreo 3 centuri de la prima nastere, cand m-am intors acasa cu burta ca de 6 luni .

m-am uitat nitel pe linkul cu emisiunea; ce trist, doar 12% din bebelusi alaptati exclusiv pana la 6 luni.. sunt bucuroasa ca am reusit sa ii ofer asta lui matei si imi doresc acelasi noroc si la bb2.

ma uitam ce odisee linistita, fara bebelusi grabiti

a mai nascut o mamica la bulgarasi, olishka ...a scris chiar ea mesajul la 12 noaptea, cica a nascut la ora 10! wow, in 2 ore deja pe forum, cu adevarat de invidiat!

meg,dematei(9.02.2007) si cu 36+

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Va pupicesc, gagici!! Mi-a fost dor sa va citesc si m-am bucurat ca am gasit multe multe pagini!!
Ma bucur sa vad ca una peste alta totul e bine. Niko multa sanatate lui Alex!

Tala, apropos de putze, ma bucur ca tu te-ai relaxat si contez pe tine pt sfaturi cand o fi timpul

Ronina, tu ti-ai luat patut de la bebedesign cu sistem de leganare?

Si acum, sa va pove.. M-am indragostit! De Zaher, de Isis, de personal.. Mi-este asa ciuda ca nu exista mai multe clinici si mai multi doctori ca acolo - din cauza distantei si din cauza faptului ca nu toate mamicile pot naste la o clinica privata, desi toate merita asta...
Sa detaliez.. Zaher e surprinzator de tanar insa cu 5000 de nasteri la activ (inclusiv propriul plod). Vorbeste atat de frumos incat te cuprinde un calm si o seninatate instant. Mi se pare ca intruchipeaza echilibrul perfect intre "hai sa incercam natural" si "daca e nevoie intervenim spre binele mamei si al copilului". Nu e extremist si intelege femeile si nevoile fiecareia de a naste asa cum simte - si asa cum este posibil! Mi se pare super dedicat profesiei lui si deja pot sa zic ca am incredere in el. Ce sa mai.. abia astept sa nasc
Acum, singura parte pe care tre' s-o mai rezolv e de logistica.. Am stabilit ca vom merge in Cta in sapt 38 (la inceput sau sfarsit, depinde de cum ma simt, daca mi-a cazut dopul, cum imi e colul etc - teste pe care le fac aici in Buc). Buba e sa gasesc cazare decenta in Cta pt o sapt-2-3.. depinde cand vrea Gaza sa soseasca. Am gasit un apart de inchiriat cu 5 mil/saptamana dar mi se pare mult, asa ca mai sap. Cam asta e cu Isisul..

Ne-am intors azi pe la 8 si m-am apucat (singura pt ca Mister s-a retras la somn cu o durere de cap) sa montez patutul pe care ni-l livrasere vineri, incainte sa plecam. Mare greseala, ca au fost grele placilea alea si am stat in toate pozitiile contraindicate insa nu m-am putut abtine Am terminat de asamblat insa nu pot sa-l fac se se legene asa ca Ronina daca tu ti-ai luat cu leganat sa imi zici si mie pls ca nu pricep cum se imbina chestiile si nu scrie nici in instructiuni. Sar'na

Si ultima chestie, daca nu v-am plictisit deja S-au intors socrii din excurise si au cumparat o groaza de chestii pt Gaza, chestii pe care eu le cumparasem chiar inainte sa plece si le-am spus raspicat sa nu mai cumpere ei ca si-asa am dat eu o groaza de bani pe ele.. Si acum stiu ca ar trebui sa ma bucur ca ei tin la Gaza si le face placere sa-i ia lucruri, insa sunt plina de spume ca 1) nu asculta ce le zic 2) mai bine imi dadeau mie banii decat sa cumpere duplicate pe care oricum nu le voi folosi 3)acum ca i-au luat deja chestiile astea redundante, nici nu mai pot sa le dau un wish list cu chestiile care chiar imi trebuie..
.. Sunt rea? Ca nu-mi dau seama

Scuze pt mesajul lung. Va pup!

cu Gaza, DPN 30 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Happy, multumiri, cred ca in mare e bun articolul, dar totusi scrie "Medicii spun ca ar fi bine sa evitam asezarea pe spate pentru somn, aceasta pozitie fiind suspectata ca fiind una din cauzele mortii subite a sugarului." ceea ce totusi e fix invers.

Meg, asa am gasit c-ar trebui, prin carti, nu mai stiu daca nu zice si in filmul L&L, ca burta dupa nastere tre' sa fie ca de 5-6 luni.

Dana, si eu m-as enerva la faza cu socrii si mai ales ca nu asculta. Si cred ca poti sa le dai wish list la modul "stiti, poate va intreaba cineva...si sa stiti ce am nevoie".
Drept sa zic, cred ca cu greu m-as abtine sa nu le zic "vaai, ce draguta e asta, am luat si eu fix la fel".

32+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

dana, bun venit inapoi, ti-am dus dorul!; despre povestea cu socrii si cumparaturile duplicat, si eu m-as oftica de risipa de bani, doar ca acum oricum nu mai ai ce sa faci...decat sa pastrezi pentru bb2 dublurile

dara, eu am prietene care au pus putin in carcina si aratau la iesirrea din maternitate ca noi, ziceai ca nu ele au nascut! eu voi fi iar balenutza, sunt sigura...

intrasem sa va fac nitel sa radeti..de prin arhivele forumului:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135399&whichpage=1

...de ex la asta m-am tavalit de ras de una singura pe aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=43778

meg,dematei(9.02.2007) si cu 36+

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput