Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 34
Raspunsuri - Pagina 12
Ana_30 spune:
Nu esti rea deloc, Dana si pe mine m-ar cam enerva faza, dar binenteles ca as incerca sa vad partea buna, ca ei tin la bebelus, cum ai zis si tu. Poate poti sa returnezi unele din lucrusoare si apoi folosesti banii.
Pare foarte frumoasa descrierea clinicii si a doctorului. Sper ca toate sa iasa asa cum iti doresti! Conteaza foarte mult sa fii relaxata si sa ai incredere in doctor.
34+ cu Pisicuta
dana_cp spune:
Dara, cand m-a informat soacra mea de isprava i-am zis printre dinti "mda, nu stiu ce sa zic ca doar va spusesem ca am cumparat si eu" si ea mi-a rapsuns "zi multumesc si atat".. In fine, nu vreau sa ma enervez de acum pt ca imi pastrez fortele pt show-urile ce sunt convinsa ca vor urma dupa ce se naste Gaza.
Sunt rupta, ma ustura mainile de atata insurubat asa ca ma retrag la somn, ceea ce iti doresc si tie
cu Gaza, DPN 30 Martie
dana_cp spune:
Meg, Ana .. ca nu dadeusem refresh, bineinteles..
Legat de linkuri, Meg, stiu ca sunt controverse mari legate de spalata/nespalata. Eu cel putin am dezbatut asta cu prietenele mele de f multe ori. Personal, eu inteleg ca flora din regiunea respectiva are rolul ei si ca vaginul si ochiul sunt organele care se curata singure, asa ca spalaturi vaginale nu fac decat dupa ciclu. In rest, nu... mama imi spune ca sunt "imputita" :))) insa analizele intotdeauna mi-au iesit bune, asa ca merg inainte cu teoria mea.
cu Gaza, DPN 30 Martie
dara76 spune:
Dana, "Multumesc, am cate doua acum, poate se strica vreuna" :P
Bine, na, stiu cum e, la rece iti vine idei, la cald si daca te blocheaza nervii, mai greu. Dar ziceam in sens ca fix la fel as simti. Am noroc cu sotu' care prinde el momentul si le spune intr-o forma sau alta cam ce-au facut. In sensul ca poate alta data repeta numai pe jumatate faza, ca greu sa se schimbe omul de tot.
Meg, stiu cazuri de fete de eventual arata tocmai bine :). Ziceam si eu ce zic cartile c-ar fi in medie cu burta. Scria sa ai in vizor hainele de la 5-6 luni :)
32+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
megbeng spune:
dana, subiectul cu spalata/nespalata e absolut savuros, nu e pus pentru documentare, ci pentru o portie zdravana de ras, trebie citit asa, de buna-dispozitie!
meg,dematei(9.02.2007) si cu 36+
"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)
monna3 spune:
Dara si eu din ce-am citit cica e bine sa-l trezesti pe bebe sa pape si ai dreptate (cred) ca mai ales in primele zile trebuie facut asa pt a stimula si lactatia. Si da, trebuie trezit atunci cand da semne de foiala.
Happy ne ddai emotii?
Bia multumim de felia de pizza
Aredwynn am observat ca si eu am dureri de cap dar nu foarte puternice. Cateodata ma apuca si gandurile ca poate m-oi trezi cu vreo preeclampsie... dar vad ca tensiunea e ok, azi era 121/72. Eu nu iau nimic, astept sa treaca...
Dana ma bucur ca ti0a placut la Isis, Doamne ajuta sa ajungi cu bine acolo si sa nasti asa cum vrei tu . Vezi poate reusesti sa vinzi duplicatele daca le ai in cutii... macar mai scoti niste banuti.
Monica, fericita 35+ cu Cezar-Andrei
AMR: 5 saptamani
dara76 spune:
Intr-o nuanta mai serioasa si cu mai putina satisfactie si mai mult win-win, buchea cartii zice ca raspunsul asertiv este:
"Inteleg ca ati luat lucrusoarele cu drag si cu cele mai bune intentii, insa m-ar ajuta daca am putea discuta in viitor pentru a nu dubla lucrurile".
Ma rog, nu cu cuvintele astea, dar cu elementele astea "inteleg <sentimentele/faptele> si spus ce am nevoie" (cu multa perseverenta, ca omul nu se schimba brusc nici cand isi propune singur, d-apai cand ii cere altcineva.
Ma rog, ca o paranteza, daca e important pt. careva.
32+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
dana_cp spune:
Scuze, Meg, nu mi se mai leaga ideile ca-s obosita rau, credeam ca asta e un topic O sa citesc pt amuzament maine, cu creierii limpezi
Monna, sa termini cu prostiile! Nu mai faci nicio preclampsie la "varsta" asta..
Dara, stiu ce zici si in teorie ar merge. In relatia cu socrii mei nu prea, desi am incercat, ca e o poveste lunga pe care o sa ti-o spun candva cand ne-om legana plozii prin parcuri
cu Gaza, DPN 30 Martie
dara76 spune:
Dana, te cred si fara poveste lunga, inca ma chinui si eu cu ai mei si cu asertivitatea si dupa aplicat "discul stricat" (perseverenta in sens bun) de 10-20 de ori, oricum obosesc si mi se face lehamite. Cel putin o vreme.
Da' ma intereseaza povestea, np. :)
Monna, merci mult pentru confirmare, ma gandeam ca daca nu oi trezi-o pe bebica non-stop, macar pot cu pompa. Ce am retinut macar e necesitatea stimularii de 10-12 ori in primele zile. Cu bebe, cu pompa, cu ce se poate
Meg, n-am apucat decat sa rad la "poti sa nu te stergi, dar ai putea sa te scuturi" :) ca e lungut :). Cool
32+ Miruna Sanziana
monna3 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana_cp Monna, sa termini cu prostiile! Nu mai faci nicio preclampsie la "varsta" asta.. cu Gaza, DPN 30 Martie |
am inteles, sa traiti
Monica, fericita 35+ cu Cezar-Andrei
AMR: 5 saptamani