Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 34

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Am uitat sa intreb ceva, ce cosuri de jucarii vi s-au parut mai practice? Sau cutii, etc? Ca am primit jucarii de la cineva, de-astea mai de bebe, unele de plastic pe care le-am sterilizat cu solutie la rece, unele jucarii lamaze pe care le-am pus la spalat la masina si acu' ma gandeam ca dupa ce termin cu curatatul lor, in ce le pun? Si nu stiam ce recipient sa-mi cumpar.

Am comandat azi si uscator de biberoane la 24 lei si pastile de sterilizare la rece.

31+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Happy, il pui cu niste spatii pe langa puncte, de ex www. site .ro si noi luam cu copy paste si scoatem spatiile.

31+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

vazusem la ikea niste cutii de plastic pt depozitare. acu' nush cat sunt de utile.
mai erau si niste cosuri din material textil pt asta. gen www.okazii.ro/catalog/57395761/sac-pentru-depozitare-jucarii.html" target="_blank">asta

AMR < 4 saptamani

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

pe utile copii punct ro /articole/sanatate/copiii-nou-nascuti-si-somnul/5178/
altfel nu m-a lasat sa pun

AMR < 4 saptamani

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Merci Happy, am citit cu somnul, dar nu scrie ca daca-l trezesti sa pape ii afectezi sistemul nervos. Scrie doar sa nu-l chinui excesiv sa stea treaz ziua ca sa doarma noaptea, eu asta inteleg. Si in rest cam tot aia inteleg ca scrie, sa-l trezesti la inceput sa ii dai sa pape la 2-4 ore. (Stiu ca aia cu 4 ore e noaptea...si mai incolo doarme 5 si e un maxim pentru perioada respectiva).

Cu jucariile asa mai stiu ce exista, dar de ex. stiu ca era un fel de plasa de atarnat din tavan , pentru pus jucarii, de care imi zicea o prietena ca nu e f. ok si safe si n-a fost practica, de-asta voiam sa stiu ce li s-a parut mamicilor cu adevarat practic. Dar aia roz pare destul de ok, merci frumos.

31+ Miruna Sanziana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Salutare fetele...nimic inca. Am niste emotii de inebunesc, acum knd stiu k in orice momentpoate venii bebelina. Ce face Aredwynn ? Dar Magda? Si ele au aceeasi DPN...poate vor fi ele primele .
Va tin la curent! Va poop pe toate , ma duc sa bag o pizza la cuptor si va invit la o felie

38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Happy: ma bucur ca ti-a trecut, mi-am facut nitel griji
Interesant articolul legat de somn.

Si eu ma gandeam deja la solutii de depozitat jucarii, am primit vreo 2 si n-as vrea sa le tin intr-un loc unde se depune praful pe ele. Si la burtiera mai sunt in dificultate, nu stiu de care si de unde sa iau. Cica s-ar vinde in maternitati prin saloane, dar nu stiu daca si la cele private.

36+ Bianca

Mergi la inceput

mi-a recomandat-o o amica pe cea de la chicco. cica e super ok. eu acum ma gandesc k fiind fara chilot.. sa nu se ruleze. ea zice k nu.
din salon.. din alea din piata.. n-as lua. din farmacie da.

AMR < 4 saptamani

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

hello..raspund la apel,sunt si eu pe aici,citesc ce scrieti si bag la cap,nu prea am chef de vorba am avut o zi cam naspa.
Bia si eu ca tine,am niste emotii cat casa cand ma gandesc ca in orice clipa se poate declansa nasterea,marti fac 38 de saptamani si mi-am promis ca incep cu plimbari lungi si dese sa vina bebeita mai repede.
va pup
Dana te-ai intors de la Constanta?Cum ti s-a parut clinica?

mada 37+ MAYA-ELENA
AMR 3 saptamani!!!!! maximmm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Mie mi s/a spus sa nu trezesc bebelusul, chiar daca doarme 6 ore legat. Nu am avut acest noroc insa. Finn pana la 18 luni si trezea si de 7 ori pe noapte. Oboseala te macina mult mai mult daca ai un bebe. Cand mergeam cu prietenii si stateam toata noaptea treji apoi dormeam 3 ore si plecam iar nu eram atat de obosita cum am fost dupa cateva zile cu Finn. L/am alaptat de cate ori a cerut,chiar imi amintesc ca in noaptea de dinaintea placerii din spital am stat cu el mufat continuu. Numai cand ma duceam al toaleta il lasam in patut si tipa ca din gura de sarpe.

Pentru jucarii noi avem si cutie de plastic pe roti, si cosuri pop up si un hamac care se pune la colt.

Finn Constantine 15.10.2009 si 30+ Euan Tudor

Mergi la inceput