Povestea martisorului DC / la BILANT
Raspunsuri - Pagina 4
martisoareDC spune:
Buna ziua...pus colete pt rall,mihaela770 si selen80.Selen pt promtitudine, acum ai depasit suma spusa de mine.............,sper sa ti placa ce primesti
Incerc sa pregatesc dupa amiaza inca 2
Kmy_BLACK ne bucuram si noi daca voi sunteti multumite, nu conteaza suma putin cu putin,mana de la mana se aduna
gabby
alinamoro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papanash buna dragelor, confirmari bani: -jasmin12- 40 ron -selen80- 50 ron -nma- 52 ron -alinamoro- 45 ron -cricor- 371 ron -simona I.- 31 ron - selen80- 15 ron .............................................................. Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
Mersi pentru confirmare! O floricica si tie!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Laura Ioana spune:
A venit si al doilea pachet, multumesc doamnelor!
Brosele si cercelusii sunt minunati! Multumesc mult tuturor fetelor implicate (si cele cu talentul si cele cu organizarea), sper sa se bucure micutii pentru care s-a facut actiunea
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
selen80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui martisoareDC Buna ziua...pus colete pt rall,mihaela770 si selen80.Selen pt promtitudine, acum ai depasit suma spusa de mine.............,sper sa ti placa ce primesti Incerc sa pregatesc dupa amiaza inca 2 Kmy_BLACK ne bucuram si noi daca voi sunteti multumite, nu conteaza suma putin cu putin,mana de la mana se aduna gabby |
ok, saru'mana, sa fiu cu ochii dupa aviz zilele astea
pai pusesem eu un picut mai mult la inceput, apoi am adaugat si banii pt colier...
inca o data, jos palaria pt initiativa si pt eforturile depuse!
martisoareDC spune:
Pregatit colete motanik 2,alinamoro,lali
Plec la posta......cand ma vad fetele zic iar ai venit?.da unde trimiti draga atatea colete?eeeeeeeeee.....o sa ma revansez de 1 martie fata de ele
gabby
martisoareDC spune:
Vreau sa rog fetele din zone mai indepartate sa grabeasca plata pt ca cel tz joi sa expediez coletele, sa le aiba de 1 martie.
Multumesc
gabby
alinuk spune:
Vorbeam cu alexandrina acum si din vorba in vorba am ajuns la o concluzie...
va aminti cum ziceau fetele posesoare de 'maini indemanatice'??
"am sentimentul ca sunt copiii mei carora le dau drumul in lume..."
credem ca acum ar fi frumos ca ele sa stie la cine au ajuns 'copiii' lor
asa ca, cele care mai intrati pe aici si mai dati feedback puteti spune si de cine sunt facute bijuteriile, martisoarele pe care le-ati ales
eu de ex am luat de la koko, colegele sotului meu sper ca vor fi incantate de fluturashii si trifoiasii impletiti si frumos ambalati
de la Inbox nu mai zic! ca sunt indragostita de ele, nu ma hotarasc pe care sa-mi opresc si eu si din care sa oferim prietenelor apropiate
de la Teolinda, pandantivele acelea foarte finutze si delicate sigur isi vor gasi locul asortate la o poseta sau un pantof
+ pentru ostrogotzii mei, ambele modele de papusele pentru colegele lor care speram ca vor fi si ele bucuroase
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
Povestea martisorului DC... / expozitie si bazar
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
alexandrina spune:
Da, puteam face asta de la inceput. Eu am avut anul trecut martisoare crosetate de la koko_1. Singurul motiv pentru care n-am mai luat si anul acesta este ca se afla pe lista mea de "vreau sa invat". Adica sa ma motivez.
Sunt superbe martisoarele crosetate, au fost de mare apreciere. Pe langa koko_1, mai au asa ceva Dodo_pui si micki_mica, daca mai sunt intarziati. Dar poate e totusi prea tarziu.
alinuk spune:
vaivai vai
mi-am amintit ca am luat si ratuste de la Olympia / astea o sa le port eu / e ca cea de la avatar
dna Gabby am o reclamatie de facut... ati uitat sa-mi puneti in pachet ratusteleeeeeee
(Gabby te decretam sef la departamentul de coletarie...saraca de tine, cate colete ai facut in ultimele doua saptamani, cred ca nu vrei sa mai vezi posta prea curand)
dar le iau eu cu prima ocazie
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
Povestea martisorului DC... / expozitie si bazar
Nimic nu-i intamplator!
tomaca spune:
Cu scuzele de rigoare, abia astazi am platit.
N-am putut sa salvez o copie dupa OP sa o trimit pe email. Probabil ca apar maine banii in cont.
Am sa intreb sotul ce da anul acesta de martisor colegelor, poate vrea sa-i cumpar eu ceva. Pana cand se pot cumpara?