Povestea martisorului DC / la BILANT
Raspunsuri - Pagina 3
martisoareDC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nma Alina nu mi-a confirmat nimeni daca au intrat banii in cont. Si nici cand pleaca pachetelul. Sper ca nu sunt probleme Nico |
luni poate face papanash confirmari .tot de luni o sa transmitem pachetele cu obiectele care au fost licitate si castigate si vor incepe livrarile in functie de plati, zona.......
gabby
martisoareDC spune:
Gusta ne bucuram tare mult daca putem sa i ajutam.Felicitarile care ies din manutele lor sunt intr adevar deosebite,se simte parca ca sunt facute de un sufletel frumos , plin de fantezie
Facem tot posibilul sa le dam pe toate
Alinuk ms ca te ai ocupat de ele, eu am colindat ieri dupa amiaza, am ajuns tz acasa si m a adormit Edy,m am trezit acum.......va .....somn usor
gabby
helbi spune:
Gaby, merci mult pt confirmare! Am uitat ca au numai simbata plecari Deci azi as putea sa sun sa vad daca au ajuns...
Am dat si eu PM acum, ca intai am citit PM si apoi am intrat aci Ai cumva nr de pachet?
Multumim si anuntam cin ´d ajung!
Andreia si Kari
motanik spune:
Am primit martisoarele, sunt superbe, multumesc frumos!
O sa ducem si la gradinita chit ca habar nu au englezoaicele ce sunt :) dar o sa le invatam noi.
va pupam si multumim inca o data!
gabby2011 spune:
citat din mesajul lui motanik Am primit martisoarele, sunt superbe, multumesc frumos! O sa ducem si la gradinita chit ca habar nu au englezoaicele ce sunt :) dar o sa le invatam noi. va pupam si multumim inca o data! -------------------- Povestea minunilor |
Super!Au ajuns martisoarele DC in Anglia!!!!Asa motanik sa le invata-ti ce obicei frumos si simbolic este ,,Martisorul,,.Ma bucur ca nu se pierd,uita traditiile peste hotare!
martisoareDC spune:
fetelor,
credeti ca putem sa facem impreuna un heirup de promovare?
cand aveti timp dati mai departe un mesaj in genul acesta
(pe messanger, pe FB, pe mail la prieteni ...etc)
=================
bijuterii si martisoare pentru mamici si domnisoare:
http://bazar.desprecopii.com/catalog.asp?catid=953&n=Martisoare-de-suflet
Toate fondurile vor fi DONATE lor:
http://www.youtube.com/watch?v=dHLvmkA6Vvw
===========
Alinuk
Lali spune:
Am facut plata pentru brosa castigata la licitatie.
Probabil ca dupa-amiaza veti vedea banii in cont.
Am platit suma licitata plus 3 lei transportul. Cred ca e bine.
papanash spune:
buna dragelor,
confirmari bani:
-jasmin12- 40 ron
-selen80- 50 ron
-nma- 52 ron
-alinamoro- 45 ron
-cricor- 371 ron
-simona I.- 31 ron
- selen80- 15 ron
..............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
selen80 spune:
citat din mesajul lui papanash buna dragelor, confirmari bani: -jasmin12- 40 ron -selen80- 50 ron -nma- 52 ron -alinamoro- 45 ron -cricor- 371 ron -simona I.- 31 ron - selen80- 15 ron .............................................................. Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
pfiu, deci a intrat si a doua plata deja ma speriasem, ca Gabby mi-a trimis mesaj ca nu sunt decat 50 de ron..
sper sa aduca macar putina bucurie in sufletele copilasilor!
booon, astept cu nerabdare sa vad minunatiile!
va pup!
kmy_black spune:
buna!!!!
astazi am reusit sa razbesc printre nameti si sa ajung la posta, am ridicat pachetul cu martisoare, sunt mult mai superbe decta in poze , in plus multumim mult si de cadoul extra, desi nu cred ca il meritam ca nu participat cu cine stie ce suma, multumim inca odat si poate daca o sa se organizeze o campanie de iepuras poate o sa incercam si noi sa facem ceva!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!