Povestea martisorului DC / la BILANT
Raspunsuri - Pagina 5
Serialbastre spune:
Am platit si eu azi, trebuie sa trimit copie dupa chitanta?
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
helbi spune:
Am luat pachetul si am aruncat un ochi putin in masina, caci fata e acasa si n-ar mai fi nici o surpriza daac le-ar vedea acum.
Cit am reusi sa vad, sunt superbe! Multumim si pt papusele, sunt asa de dragute. Una e deja lipita pe penarul Biancai (doar pe astea i le-am dat ca m-a vazut cu cutia). Maine le analizez si trebuie sa separ si cele pt Kari.
Kari, ne putem auzi maine pina in ora 13 la tel sa imi spui ce ai cumparat tu (ca eu habar nu mai am ce am luat si in comanda nu le mai pot vedea sau nu stiu eu)...ca, daca vb azi. ma aude Bianca
Multumim inca odata si revin maine cu impresii mai ..detaliate
PS am vazut martisorul cu ratusca (sigur a la lui Kari...avatarul Alinukei si e asa de dulce, itzi vine sa o pupi pe cioc)
martisoareDC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Serialbastre Am platit si eu azi, trebuie sa trimit copie dupa chitanta? Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009) In bucataria mea POZE |
Nu, e in regula, maine face papanash confirmari dupa ce vizualizeaza extrasul.multumim
gabby
helbi spune:
Revin sa va spun ca a primit si mama azi martisoarele Multumim echipei Martisor pt "intermediere"
alinuk spune:
Cele doua seturi de bijuterii realizate de Teolinda au fost achizitionate de una dintre mamicile unui coleg de scoala al baietelului lui Cricor.
multumiri
Helbi
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
Povestea martisorului DC... / expozitie si bazar
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
martisoareDC spune:
citat din mesajul lui helbi Revin sa va spun ca a primit si mama azi martisoarele Multumim echipei Martisor pt "intermediere" Andreia |
Pentru nimic
gabby
alinuk spune:
Cele doua seturi de bijuterii realizate de Teolinda au fost achizitionate de una dintre mamicile unui coleg de scoala al baietelului lui Cricor.
multumiri
Helbi
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
Povestea martisorului DC... / expozitie si bazar
Nimic nu-i intamplator!
gabby2011 spune:
citat din mesajul lui alex_andra Am primit pufii:) Multumesc BAZAR UMANITAR |
cu placere.multumim si noi