Pufi de ian-feb 2010 (66) - LMA David !
Raspunsuri - Pagina 5
simplicity spune:
Ruxita Si mie imi place atitudinea ta, faci fata foarte bine fata unei situatii delicate .Multa sanatate si refacere rapida sotului , sa fie mereu cooperant , iar tu mereu sa gasesti solutii potrivite voua si sa fii mereu asa, cu moralul ridicat
Si mie imi plac mesajele tale, chiar mi se pare o lectie, un indemn , de fapt un adevar ca noi femeile putem fi puternice daca vrem
Simply,mami de fetita frumusica
simplicity spune:
Mirela Noi suntem la ultimii 2 molari, acum vad ca e vorba de unul sus, dar e cam greu de dat seama ca nu prea ma mai lasa sa vad, cand o spal pe dinti mai ochesc ce si cum . Cred ca astazi se va uita la desene mai mult ca niciodata ca e intr-o stare cam dificila
Sa ii iasa si Marei caninul cat mai usor, sa nu o chinuie prea tare
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Mirela Noi suntem la ultimii 2 molari, acum vad ca e vorba de unul sus, dar e cam greu de dat seama ca nu prea ma mai lasa sa vad, cand o spal pe dinti mai ochesc ce si cum . Cred ca astazi se va uita la desene mai mult ca niciodata ca e intr-o stare cam dificila Sa ii iasa si Marei caninul cat mai usor, sa nu o chinuie prea tare Simply,mami de fetita frumusica |
Trimitem Arianei!
Mai aveti putin si scapati. Asta cu desenele e un mare of de-al meu. Si ca tot intreba Alicredo, Mara se uita tot asa...vreo 2 ore/zi. Doar ca ieri si azi m-a solicitat maxim la butoane (mouse), daca nu ma misc rapid, tipa din toate puterile "aia, aia, aia, aiaaaaaaaa", adica sa-i pun alta. Iar cand nu vreau sa-i pun, vine si se vaicareste pe langa mine...gaa (mickey), ci ci (trenul), mau, chisss (tom si jerry).
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel ruxita Chiar esti speciala... bravo pt ca rezisti si gasesti mereu solutii simple la lucruri complicate! Sper sa se recupereze rapid sotul... Avea inainte probleme de tensiune? _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
da, avea tensiunea mare (16-17/10-11) si nu vroia sa urmeze tratament, plus mostenire de familie, ambii parintii au murit de stop-cardiac, infarct, plus angina lui pectorala (cardiopatia ischemica) pe care o trata de o sapt, plus trombofilie... deci circulatie periferica de kkt, plus fumat, plus obez (140 kg la 188 cm inalt), plus mancat ardeleneste (acum regreta ca a exagerat cu sosul de soia), plus sedentar (14 ore pe calc pe zi) si nicio miscare de gen parc sau mers pe jos o statie de autobus... eu zic ca toate astea cumulate sunt suficiente pt a face si un atac de cord si un acv hempragic de sa ramai leguma pt totul restul vietii... ma bucur ca am scapat zic eu ieftin!
si apropo de atitudine... i-am zis sorelei de cumnatu-su... si ma suna a doua zi sa-i zic noutati ca n-a putut sa faca nimic intre timp se simte parca ar fi murit cineva si nu-si poate gasi linistea... si a trebuit s-o linistesc eu vreo 10 min... (ca nu-mi permit mai mult discut internationala)... mi-a zis ca dupa ce am vorbit s-a simtit mai bine...
acum inteleg replica "Sunt bine!!!" dupa ce s-a bushit careva in ceva (fara sa-l intrebe cineva)...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Loredana71 spune:
Ruxita,multa sanatate si te asteptam mereu sa ne zici ce progrese a facut sotul!Sunt sigura ca odata cu schimbarea modului de viata va fi totul in regula,important e ca si el constientizeaza!Pacat ca a fost nevoie de asa o experienta...Suntem alaturi de tine si de voi
Nyny,of,bolnavior David?Sanatate multa puiutului!
Am vazut ca scrii de nebulizator...Am si eu ceva nelamuriri...Am comandat zilele trecute pe net un aparat,de inhalatii ii spunea in germana,de la Omron.Uite www.google.de/imgres?imgurl=http://www.apodono.com/media/images/popup/omronInhalatorNE_C29_E_4636025.jpg&imgrefurl=http://www.apodono.com/de/Geraete/Inhaliergeraete/OMRON-Komp-Inhalationsgeraet-CompAir-Pro-C29-Fuer-zu-Hause&usg=oSyoVn2cMhoxDHEMRR9F0XFVchs=&h=351&w=400&sz=68&hl=it&start=15&sig2=WOv6ZIVlPJ37LEjlhThgsw&zoom=1&tbnid=X1UMSXSWV7FxOM:&tbnh=109&tbnw=124&ei=PNdAT6ajJozIsgb9luGABQ&prev=/search%3Fq%3Domron%2Binhalator%26hl%3Dit%26gbv%3D2%26tbm%3Disch&itbs=1" target="_blank">acesta.Cand a sosit insa,am citit pe cutie,si mi-a spus si sora mea,ca e nebulizator.Si acum sunt oarecum in ceata,care e diferenta intre un inhalator si un nebulizator?Si ce substante se pun inauntru?Oare am luat un produs gresit?
Simply,sanatate multa Arianei,sper ca nu e nimic serios!Pupici printesei fluturas!
Mirela,un pup Marutei frumoase sa iasa repede dintisorul si fara prea multe problemeI-a iesit si Larei al treilea canin si il vad si pe al patrulea prin gingie
larisel spune:
loredana Eu as zice ca e vorba de acelasi aparat, care mai poarta denumirea si de aparat ce produce aerosoli. Ca substanta eu am folosit pana acum doar prospan (7-8 picaturi in 2 ml de ser fiziologic) la recomandarea pediatrului.
larisel spune:
Dupa cum vedeti stau de garda pe aici... sunt la biroul de weekend pana pe la 5.
Intalneala placuta (in curs de desfasurare la ora asta cred)!
simplicity spune:
Da da , intalneala placuta
Larisel servici usor
Eu am facut ceva dulce, fetita doarme si acum cred ca tre sa ma apuc de invatat
Loredana71 spune:
Multumesc,Larisel,prospan e un medicament?Ia sa ma uit putin sa vad...Sper ca s-a linistit tusea printesei!Serviciu usor!