Pufi de ian-feb 2010 (66) - LMA David !
Raspunsuri - Pagina 4
larisel spune:
Cat timp poti administra sirop de tuse?
Eu le-am dat 7 zile humex expectorant si Naty inca tuseste ca magasrusul pana la vomitat; uneori am senzatia ca face intentionat sa ma dispere pe mine. Azi i-am luat prospan sirop. Farmacista a zis sa-i dau toata sticluta, cica nu ajunge pt mai mult de 5 zile...
simplicity spune:
Buna dimineata,
Atlantique multumesc de cafelutza , distractie placuta va doresc !
Nyny sanatate lui David
Si noi suntem cu febra de aseara, tot 39 imi face, iar ne da de furca o maseluta
O zi linistita va doresc
Simply,mami de fetita frumusica
nyny spune:
Neatza
...si sarumana de cofee Altlantiq. Wooow sunteti la munte.. suuuper. Sa va bucurati in continuare de zile frumoase. Aveti grija de voi.
Larisel nu stiu ce sa-ti zic cu siropul ala. De regula scrie pe prospect... daca simptomele persista mai mult de n zile adresati-va medicului. Ma gandesc ca ar trebui sa fie suficient 7 zile. Poate i s-a obisnuit organismul cu el... la fel am patit si noi cu siropul din muguri de pin. Nebulizari nu faceti?
Simply si voi cu febra? Off am zis ca e doar pe meleagurile noastre. sa-i iasa mai repede maselutza buclucasa si sa nu mai supere printzesuca.
Noi n-am mai facut febra de ieri dupa-amiaza in schimb a batut toba toata noaptea. Abia astept sa rupa tusea.
Mamica fericita de Mara si de David
larisel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nyny Larisel nu stiu ce sa-ti zic cu siropul ala. De regula scrie pe prospect... daca simptomele persista mai mult de n zile adresati-va medicului. Ma gandesc ca ar trebui sa fie suficient 7 zile. Poate i s-a obisnuit organismul cu el... la fel am patit si noi cu siropul din muguri de pin. Nebulizari nu faceti? |
Facem si aerosoli (deja de 6 zile), dar doar o data pe zi ca nu avem noi timp si nu cura completa pt ca nu au fetele rabdare. Incerc si cu siropul asta de prospan, sper apoi sa urmeze o pauza luuuunga de boli ca m-am saturat.
Insanatosire grabnica si voua! Cum se mai inteleg fratii intre ei? (eu nu sunt la curent cu ultimele traznai )
nyny spune:
Ruxita cum mai sunteti? Vreo schimbare cat de mica? Ieri parca nu ne-ai spus nimic...
miremia spune:
Neatza si de la noi!
Atlantique sa va fie de bine iesirea!
Nyny ma bucur ca ati scapat de febra, asteptam sa ne spui ca se alearga prin casa cu Mara.
Larisel sa treaca tusea cu prospan.
Simply cate maselute mai aveti de iesit?
Marei ii sparge al doilea canin, m-a cam solicitat maxim ieri. Azi mi-a dat trezirea la 9 si ceva, eu ma culcasem pe la 3.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
nyny spune:
citat din mesajul lui larisel Insanatosire grabnica si voua! Cum se mai inteleg fratii intre ei? (eu nu sunt la curent cu ultimele traznai ) _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
...se au ca fratii, doar stii cum e. Ei se cearta, ei se impaca... mai mult el vine la impacare, nu suporta sa o vada plangand. Acum, de cand e Dav bolnavior ne-am cam tinut de fundul lui si bineinteles ca asta a stranit gelozia ei.. si il chitzaie pe unde-l prinde. Dar se iubesc mult... sunt sigura de asta. Imi povestea mamaia ca a plans rau Marushca cat am stat cu el la dr... de mila lui. Si el incepe sa planga de cum o vede ca se pregateste de gradi. Zici ca-s siamezi..
Ruxita spune:
citat din mesajul lui nyny Ruxita cum mai sunteti? Vreo schimbare cat de mica? Ieri parca nu ne-ai spus nimic... Mamica fericita de Mara si de David |
Neatza!
pai nici nu prea am avut timp... teoretic, ca practic, n-am avut stare de stat pe calc, m-am indeletnicit indelung de casa, am ajuns si in balcon, unde am lichidat toate consecintele fumatului, mai tre sa-l scot din obisnuite si din sange si am rezolvat-o!
fost si la spital la sotz... dus morcov fiert... tre sa ma apuc serios de cartea cu dieta alcalina, sa apuc si de gatit si sa stiu si ce sa cumpar... pt azi imi propun multe verdeturi la blender, storcator, vedem ce gasesc...
sotul e ceva mai bine, poate sa stranga pumnul si se poate folosi de maina, mai greu, dar reuseste sa faca chestii simple, cum ar fi dusul la buda neasistat...
inca nu stim ce i-a provocat accidentul, a facut dopler si nu i-au gasit nici un chiag de sange, nici un vas astupat... si suntem in ceatza, asteptam alte investigatii, consultul cardio, rmn-ul... dar e o muza pt toata lumea, intreg departamentul de la servici s-a pus pe dieta (slabit), altii s-au lasat de fumat... ar vrea sa-l iau acasa, pt ca suporta foarte greu spitalizarea, dar n-am cum, nu stiu sa fac injectii, perfuzii, plus ar trebui transportat pt investigatii, consultatii... rabdarica!
inca nu stiu in ce consta recuperarea... nu stiu cat timp va fi inapt de munca... nu stiu ce fac sapt viitoare... mi-a venit randul la fizio si ar trebui sa ma duc de luni de la 9 la 11 si nu stiu cum fac cu gradi (ne trezim mai devreme si suntem la 8 la gradi) si cu spitalul (dupa gradi dar spitalul are program de vizite 2-5, o sa cer un permis de vizitator) si cu serviciul (ramane pt 12-17 si cam ce as putea sa fac in acest interval? mai nimic) ... plus ca nu stiu de unde scot banii de chirie, gradi, analize, s.a.m.d. seful imi tot spune ca ultima mea preocupare ar trebui sa fie banii, dar n-am cum sa nu ma gandesc la acest aspect... si in ce activitati imi implic sotul care sa nu-l solicite fizic, nervos si totusi sa se simta util...
nu ne mai certam pt ca e resemnat si "cuminte", accepta totul fara comentarii, analize, mancare fara sare, morcovi fierti si ceai fara zahar... accepta hranitul cu lingurita (desi am avut emotii ca o sa-i creez frustrari cu carul)... si-mi spune ca i-ar fi fost rusine de mine sa nu fie optimist si increzator si plin de sperante... si accepta integral intregul program pe care i l-am gandit... mai mult, este cooperant si ma ajuta cu sfaturi si sugestii ( ce fel de carne, ce fel de peste, ce fel de legume si fructe... )
preocupari din astea... de oameni oameni loviti in aripa...
si am mai observat ca oamenii nu prea stiu ce sa zica in astfel de situatii si am zis ca ma dau discreta (le-am zis fetelor de la servici sa nu se comporte cu mine ca si cum mi-ar fi murit cineva!)... dar o sa va citesc cu mare drag!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
larisel spune:
ruxita Chiar esti speciala... bravo pt ca rezisti si gasesti mereu solutii simple la lucruri complicate!
Sper sa se recupereze rapid sotul... Avea inainte probleme de tensiune?
miremia spune:
Rux imi place enorm atitudinea ta, felicitari!
Sper ca nu te-a deranjat niciun mesaj de pe forum, eu nu vreau sa fii discreta, te rog in masura in care poti sa ne tii la curent.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)